başkentliasipilot;
1-zaten biz senin motor problemli demiyoruz sen diyorsun şurası şöle burasu böle .tamammı,bende sana ne diyorum benim motorda böyle yav 2 kişiyiz bende de böle ne diyeceksin yalannmı hayır bende gerçekleri yazıyorum.
2-önceki sahipleri suçlumu demişsin emin ol 1 motosikletin kaderini sadece ilk sahibi belirler ilk sahibi belirler(okuyan arkadaşlar buda konfiçyus gibi oldu ama kayda geçin ilk ben söyledim

)
3-bende 100%95 asvaltta sürdüm sende fazla bozuk yol görmedim diyorsun bende sorun var diyorsun neden bende amortisör keçeleri patlamadı?
4-sen kendi yazdığını bilmiyorsun,dedinki yakıt tankı tahliye borusundan sızan yakıt buharı ateş ile motosikleti havaya uçurur,bende bu sadece aksiyon filmlerinde olur dedim gerçek hatyatta zor.. yani nasrettin hoca misali ilk önce bir çayır alacam sonra koyunları koyunlar otları yiyecek yünleri büyüyecek sonra koyunlar çayırın çitlerine sürtünecek sonra çitlerdeki yünü toplayacağım sonra yünü satıp borcu ödeyeceğim...

yakıt buharlaşacak borudan çıkacak bir kıvılcım ile patlayacak :mrgreen::mrgreen::mrgreen: