[İstanbul MT] 12.01.2008.CUMARTESİ. SAAT:18:00'deTOPHANEDE BULUŞUYORUZ..

gelicez gelicez
Güneşliden yola çıkıyorum yarım saat sora :)

varsayalım oradayım yani :)

Neskafe içiyorum hala işyerinde :)
bitiremedim neskayfemi daha ...:pr:

Eve geldim, yine çok güzel bi buluşmaydı...
Gelen herkese çok teşekkür ederim :cat:

Haftaya da Kağıthane'de buluşma var...
Sabahtan yapılırsa daha iyi olur ( ümmet abime saygılarla :p )

hadi hayırlısı .. yaw her buluşmada bi başka buluşma fikri çıkıyo kim çıkartıyo bilmemki ((:) gelemedim uzuldum valla ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet buluşma çok keyifli geçti herkesler ordaydı birgurup dışarda birgurup içerde ,pınarla metin tavla düellosunda,pınarı yenen birisi çıktı sonunda,üzülme pınar yendiklerine say bidahakine sen yenersin,
haftaya kağıthanede buluşma var,herkes kendini onagöre hazırlasın ist mt.

herkese teşekkürler yini tophane yine güzel bi buluşma herkese sevgiler:rendeer:

Daha yeni eve geldim gercektende ortam cok guzeldı bu sefer 10 numara bı ortam vardı hele dısarda kıvılcım tutusmus komurlerın arasında sohbet etmek daha guzeldı :))) HErkes ze tekrar tekara cok ama cok tesekkur ederım ....

kuzen nasıl geçti yaw anlatın bi (:) bombayı kim patlattı konu gene nerelere uzadı .. info pls varmı yeni vat69 mudavimi

Bi ara yemek yıyorus dıe dısarı cıktılar sordugmda vay69 da gıttık dedıler :queen::queen::queen::queen:

Güzel geceydi
İkili bir grup olsak ta fena değildi...
Darısı nicelerine

Güzel bir buluşma oldu... Nargile közünün etrafında, istanbulun dondurucu gece ayazında sıcak bir sohbet oldu...

Katılım gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum....:rendeer:

GKN

kalıplaşmış ve klasik sözlerle güzel bi bluluşmaydı diyelim
daha iyi olabilirdi...
marv, istburak, mharrem ben bi ara taksim yaptık geldik ama vat69 un yerini bulamadık:p bilsek emün üde götürürdük, eliyle koymuş gibim bulurdu:queen:
erdinç te beni aradı 12 ye doğru geçe kalmış, abi burası kapkaranlık nerdesiniz die, ben gidince tophanede elektrikler gitmiş enerjim bayyaa işe yarıyomuş demek:p
hatta gaza gelip laptop kablosunu bağlamaya kalkan bile oldu:queen:
organize eden hanedan12 ye ve katılan herkeze teşekkürler:)

evet ben geç kaldım işlerim çıktı son anda sevgilim izin vermedi benimle vakit geçirmiyosun dedi kıyamadım onunla kaldımm ama çokta üzüldümm gelemediğim için kız arkadaşımın yanından ayrılır ayrılmaz soluğu tophanede aldım ama kimsecikler yoktuu neyse sağlık olsun bidahakine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar