[İstanbul MT] 12.01.2008.CUMARTESİ. SAAT:18:00'deTOPHANEDE BULUŞUYORUZ..

GKN

Arkadaşlar sormadan beni de yazmışsınız ama tophaneye alerjim olduğu için katılmayı düşünmüyorum, başka mekanlardaki buluşmalarda görüşmek üzere:cat:

bak bu olmadı şindi.. katılmanı istiyoruz murat
seni tenzi ederek konuşuyorum;

genel olarak tophane de buluşma yapımlasına tepkiler gelmiş,
açıkçası anadolu yakasında yapıcaktık bu buluşmayı, doğal olaral benimde daha çok işime gelicekti ama tophanede olmasının bağzı sebepleri var
1. si anadolu yakasından aktif olarak buluşmaya katılan araçsız arkadaş yok
2. si gene anadolu yakasında benim tavsiye ettiğim bağzı mekanlar oldu ama fiyatların pahalı geleceğini düşünenler olunca şimdilik erteledik
önümüzdeki hafta mutlaka hem ulaşım hemde fiyat açısından makul bi yer ayarlanıp anadolu yakasında bi buluşma yaparız..
bu seferlik idare edelim lütfen:cat:

Arkadaşlar sormadan beni de yazmışsınız ama tophaneye alerjim olduğu için katılmayı düşünmüyorum, başka mekanlardaki buluşmalarda görüşmek üzere:cat:

Özür dileriz... En padişahından :)
Karışmalık olmuş canım :)

bak bu olmadı şindi.. katılmanı istiyoruz murat
seni tenzi ederek konuşuyorum;

genel olarak tophane de buluşma yapımlasına tepkiler gelmiş,
açıkçası anadolu yakasında yapıcaktık bu buluşmayı, doğal olaral benimde daha çok işime gelicekti ama tophanede olmasının bağzı sebepleri var
1. si anadolu yakasından aktif olarak buluşmaya katılan araçsız arkadaş yok
2. si gene anadolu yakasında benim tavsiye ettiğim bağzı mekanlar oldu ama fiyatların pahalı geleceğini düşünenler olunca şimdilik erteledik
önümüzdeki hafta mutlaka hem ulaşım hemde fiyat açısından makul bi yer ayarlanıp anadolu yakasında bi buluşma yaparız..
bu seferlik idare edelim lütfen:cat:

Açıklama için teşekkür ederiz....
Makul ve mantıklı sebeplerden ötürü seçildi yer...
(Aye) ikna olursa yazaruuuk hemen cecik :)

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi karşıda bir tophane mi kaldı valla sevmiyorum orayı, ayrıca gittiğimiz yerdeki arkadaş sadece bir garson da olsa benim sevdiğim biriydi, adam halen iki günde bir tel açıp hal hatır soruyor, bir yanındaki mekandan bana bakarken kovulduğu yerde oturamam.

Duygusal motorcuyum ben:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben size isterseniz hem uygun hem temiz hemde kafamıza göre takılacağımız yer ayarlarım,ramazanda orda iftarda buluşmuştuk mt istanbulla.görmek isterseniz resimleri yapıştırırım

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu ne abicim....:pr:
öprates yazaydın bari
Öprates değilde ...
Öp Pırasayı koysak latince yerine Türkçe :))):rendeer:

:queen::queen::queen:

Sakin ol yaw, adam yeni üye henüz hollanda vizesi yok:queen:

ben size isterseniz hem uygun hem temiz hemde kafamıza göre takılacağımız yer ayarlarım,ramazanda orda iftarda buluşmuştuk mt istanbulla.görmek isterseniz resimleri yapıştırırım

Ben zaten geç gelip çay içememiştim orda, içimde uhdesi kaldıydı yani bana uyar:cherry:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tamam ozaman murat birdahaki buluşmayı orda yapalım,tophaneyi atlatalım önümüzdeki hafta orda toplanırız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Latife zati sürçü lisan ettiysek affola :)
İyi niyetinden , İyi niyetimizden.. :)

(hatamızı başımızın üstüne koyup düzeltmemizi yaptık hemencecik )

yok canım aşırıya/hakarete kaçmadığı sürece alınmaca yok:)
30 a 1 kaldı çocuk muyuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar