Yılların Motorcusuyum...HONDA Tongaya Getirdi..

dostum mete beni güldürdün allahda seni güldürsün
innovayıda kulanamıyodun hala ögrenemedin şu motor kulanmayı ne yapacaz bilmem ))))

dostum mete beni güldürdün allahda seni güldürsün
innovayıda kulanamıyodun hala ögrenemedin şu motor kulanmayı ne yapacaz bilmem ))))

ula Latif sen kökledin o gün Ümraniyede 140-145e vurdun...ben 100 metre arkandaydım...nası gördünkü beni...:p

Kıltek seni tanımıyom ben...kimlerdensin birader...:p

topik aç topiiiiiiikkkkkkkkkkkk.... :queen:
şöyle uzuuuuunnn uzun... dertli dertli bi çığır (pardon anır) bakalım. neş'emiz yerine gelsin. :queen:

ulan kıro...:ptüm müşterileri kaçırdın...:pepmeğimle oynuyon...:cherry:

çekil len tükanın önünden deve...:p

ya abiler aplalar hankınıza cevap verem ya...ilgi manyağı olduk yine...:p

topiğimde bişileri paylaştığınız için teşekkür ederim diye bu olaydan duygusal bi şekilde arazi olmayı düşünüyom...:p

kendim ettim kendim buldum...:p

elime ip bağladım...artık o düğmeyi hatırlıyom...:queen:

eline değil boynuna bağlayacaksın o ipi :queen:

Yani Mete hocam ;Y
ılların motorcusuyum, kac yüz bin km devirdim, ama gel gör ki Motor stop tuşuna basamayacak kadar dikkatsiz ve tecrübesizce davranabiliyorum, yılların motorcusu olmak yetmiyo demek ki yaşayıp tecrübe etmek de lazım kulaklara küpe olsun diyosun yani.
Eyvallah hocam.

dalginlikla 2 defa basima geldi bu olay.
1incisinde motor calismayinca rezil oldum,tabii sonradan aciklama yapsan kac yazar
2sinde rapma asagi giderken direksoyu birakip elimle gidon'a vurmak suretiyle muzik yapiyodum,bu sirada motor kompresorde asagi iniyo,bi an yavaslama farkettim,debriyaji sikinca motor stop ,bi daha biraktim calissin diye ama calismadi,uzun ugraslar sonucu motoru calistiramadim,umudun bittigi an gozumu o dugme takildi,ve ardindan kaydim kufurleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar