[İzmir - MT]

APV41, belifeless siteyi izliyor ama yazmıyor :mrgreen: oda motor seviyor ama gelmiyor demekki bizi artık sevmiyor :pr:

Ben kendi adıma kapıyorum abi bu kawa konusunu :) İyiden iyiye koyuyor..
Bu aletler aynı olsa ve sorun olsa bile,sorunsuzları da çıktı ve çıkmaya da devam edecek,kışın bitmesine daha var..
Para para para.. :)

Cengiz abi ne iş işten mi atıldın(Allah korusun),bu saatte ne işin var nette ?:)Geçen sefer dişin ağrıyodu,bu sefer de başka yerin mi ağrıyor yoksa ? :)Yaşlılık zor demi..

Motorlar ayni olmadığı kesin . Jantlara bakın , birinde reflektör var öbüründe yok.

seni çıkmadı bugün kimsenin soğuklardan büzüştü sanırım herkes :p yada bayram tatilinden sonra iş yordu herkesi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeşim ali bi sen bide ben varım baksanaaa.....:p:p:p

mangala falanmı kaçtı yoksa bu millet bizden habersizzz....::evil::::evil::::evil::

Her zaman gidebiliriz.... Rüzgarın durumuna bağlı..Eserse gideriz....:cat::cat:

Eyyy millet bıraktığım gibi duruyorsunuz yawww.... :silent::silent:

çok zor bişi şu öğrencilik be hocanın nereden çıkacağı hiç belli değil :mrgreen: ( hocaya dikiz ) şimdi sorsan öğrencileri kontrol ediyorum diyecektir :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok zor bişi şu öğrencilik be hocanın nereden çıkacağı hiç belli değil :mrgreen: ( hocaya dikiz ) şimdi sorsan öğrencileri kontrol ediyorum diyecektir :wiinkk:

Bayan olsa belki inanırım da bu Duyulmaz yawww... Ahmet ööle şeyler yapmaz...:cherry::wiinkk::wiinkk:

Dur be yawww hala gülüyom bişeyşler daha yazacaktım...:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Günaydın herkese :rendeer:

Haklı olabilirsin gittarım dandom,ben 20 melodik şekilde şaplak atar,yumruk geçiriirm.Her seferinde farklı ses çıkartabilirim,repertuar geniş :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm izmir mt sayfasını günaydınlarla doldurdunuz......:p

İyi öğlenler......:queen:

Moderatör (forrap)
Abi Cuma için bişeyler ayarlarmısın :)
Ben yoğunum,sen ayarlarsan bişey iyi olur..
Toplanalım cuma günü.

Ya okula katkı paraları da karne paraları da toplandı ama bu bakanlık biraz kaypak gibi geldi bana.Örtmenim çantanızı taşıyım mı???

Ya okula katkı paraları da karne paraları da toplandı ama bu bakanlık biraz kaypak gibi geldi bana.Örtmenim çantanızı taşıyım mı???

Anlaşıldı sen de sınıf geçmeye çalışıyorsun. :p nedir bu öğretmene yağcılık , rahat rahat öğrencileri rontgenlesin ( kontrol amaçlı tabii ) diyemi ağaçlara falan tırmanması kolay olur sen çanta taşırsan .

Rahmi abi, bu yeni nesil böyle işte... İktidar neredeyse bizimkiler orada...

Ya benim piyano hocamı da siteye üye mi yapsak acep? mezun olunca Tuncer'den rica ederiz, BANlar kendisini, olmaa mı?:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar