sadece ve sadece motor sürerken kendimi bi b.....k gibi hissediyorum...
Ö.Z.€.R;883830' Alıntı:Bizi bilinçli olarak hiçe sayan diğer araç şoförlerini linç edecekmişim gibi hissediyorum
Kendimi farklı hissediyorum ve farklı olduğuma inanıyorum...
gecen hafta persembe gunu hasta, halsiz, moralsız oglene kadar yattim. gözum bi ara kaskıma takildi. sonra soguk havaya ragmen actim gazi bostanliya. valla geldigimde daha iyıydım. isyerine motosikletle gidemiyorum ama motora binmek icin her gun bi bahane buluyorum. binmezsem rahatsiz oluyorum.
Motorum Yok ne yazik kir: ama şunu cok iyi biliyorum ki kendimi coook kotu butun dunyanın üzerime geldiğini hisettiğimde kendimi motor üzerinde hayal ediyorum bazen uzun düz bir asfalt, asfalt ufukta kayboluyor bende motorla bunu takip ediyorum ağaçlar yanımdan silik gölge gibi yok olup gidiyor yada otobuste trafikte sıkıştığımda üüüüffff yeter dediğim an kendimi yine motor üzerinde buluyorum agir agir ilerliyorum ciseleyen yamura bakmiyorum cam kenarindaysam cami araliyorum yuzme carpan ruzgarla sanki vizörü aralamiş gibi hisediyorum hersey sıkıntı dert keder gidiyor bir anda ve bir gun bir motor alabilme hayali ile tüm zorlukları aşmaya calisiyorum ne bilim boyle birsey işte.
Motorum Yok ne yazik kir: ama şunu cok iyi biliyorum ki kendimi coook kotu butun dunyanın üzerime geldiğini hisettiğimde kendimi motor üzerinde hayal ediyorum bazen uzun düz bir asfalt, asfalt ufukta kayboluyor bende motorla bunu takip ediyorum ağaçlar yanımdan silik gölge gibi yok olup gidiyor yada otobuste trafikte sıkıştığımda üüüüffff yeter dediğim an kendimi yine motor üzerinde buluyorum agir agir ilerliyorum ciseleyen yamura bakmiyorum cam kenarindaysam cami araliyorum yuzme carpan ruzgarla sanki vizörü aralamiş gibi hisediyorum hersey sıkıntı dert keder gidiyor bir anda ve bir gun bir motor alabilme hayali ile tüm zorlukları aşmaya calisiyorum ne bilim boyle birsey işte.
altımdaki makine ne olursa olsun;onun dizginlerinin benim elimde olması bana ayrı bi gaz veriyor:cherry:.Kendimden gurur duyuyorum ve herdefasında motosikletimle konuşuyor onunla yakından ilgileniyorum.Ve biraz da tehlikede olduğumuzu düşünüyorum;çünkü etrafta anti-moto canavarlar var
ale: