yaşlı amca

slam arkadalar ben motorlarda eski de yanlız bu form olaylarında acemiyim.
neyse alışırız artık değilmi?.dün yeni bir copper aldım skygo 250cc-4 yarın teslim edilecek bakalım.bu arda daha test sürüşü bile yapmadım ..daha once kullanan varmı arkadaşlar??..

aramıza hoşgeldin.zamanla alışırsın foruma.motorun hayırlı olsun.bir bilgim yok ama olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar.:rendeer:

teşekkürler arkadaşlar hoşbuluk.alıştım bile evet bu arda skygo olarak aradığımı buldum teşk

Hoşgeldiniz öncelikle :rendeer: umarım ayrı bir tanışma başlığında sizi daha ayrıntılı tanıyabiliriz ne malum belki ayni yaşlardayızdır :cat:

Zaman zaman açılan başlıklarda yer aldı arattırırsanız bulabilirsiniz almiş olduğunuz motor Çin'in LİFAN firması-- ki DÜZCE'de fabrika kuracakları söylenmekteydi sanırım gerçekleşmeyecekmiş--tarafından üretilmiş ve 4 ayrı markanın satımını üstlendiği- bunlardan biri TRUVA- ,diğer 2sini anımsayamadım:pale:

İthalcisi artık getirmeyecek çünkü evime 5 dakika uzaklıkta ve bir arkadaşımın çalıştığı yer ,bildiğim ise ellerinde yedek parça stoğu fazlasıyla yani parça eksikliği yok dahası diğer markalarında ithali olduğundan ayni parçaları başka isim altında en uygun fiyatlarla sağlayabilirsiniz gerçi hiç gereğiniz olmasın

Sağlıcakla ,keyifli sürüşler dileklerimle...

Hoşgeldiniz öncelikle :rendeer: umarım ayrı bir tanışma başlığında sizi daha ayrıntılı tanıyabiliriz ne malum belki ayni yaşlardayızdır :cat:

Zaman zaman açılan başlıklarda yer aldı arattırırsanız bulabilirsiniz almiş olduğunuz motor Çin'in LİFAN firması-- ki DÜZCE'de fabrika kuracakları söylenmekteydi sanırım gerçekleşmeyecekmiş--tarafından üretilmiş ve 4 ayrı markanın satımını üstlendiği- bunlardan biri TRUVA- ,diğer 2sini anımsayamadım:pale:

İthalcisi artık getirmeyecek çünkü evime 5 dakika uzaklıkta ve bir arkadaşımın çalıştığı yer ,bildiğim ise ellerinde yedek parça stoğu fazlasıyla yani parça eksikliği yok dahası diğer markalarında ithali olduğundan ayni parçaları başka isim altında en uygun fiyatlarla sağlayabilirsiniz gerçi hiç gereğiniz olmasın

Sağlıcakla ,keyifli sürüşler dileklerimle...
tşk ler arkadaşım bu iyi oldu cünkü almadan önce (tecrübelide olsam)hiç aklıma gelmemişti yedek parca falan .ewet daha yeni olduğum için bulamamıştım daha sonra buldum vede yararlı oldu yazılanlar..tşk

hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin .
tşk arkadaşım amin herkeze vermesin allah kaza bela.......

Son düzenleme:
Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :rendeer:
Bu arada motoru aldıktan sonra uygun bir başlık altında veya yeni başlık (konu) açarak motor hakkında görüşlerini yazarsan faydalı olur.

Son düzenleme:
herkese yeniden tşk tabiki yazarım hele bi yarın olsun kargo gelsin bende sabırsızlıkla onu bekliyom.heheheh.(u arada tabiki işimz şaka yaş 33 daha genciz tibe yaw)

Amca deyince bende 55-60 felan zannetim. Boşver amcalığı imkanın varsa hep yeğen olarak kalmaya bak.
Aramıza hoşgeldin. Motorunda hayırlı uğurlu olsun.

Hoşgeldin kardeşim..Umarım memnun kalırsın ve bu memnuniyetini bizlerle paylaşırsın..:rendeer:

aramıza hoş geldin manisali amca :rendeer:

ama yaşdaha 33 ne yaşlısı yaa gencecik adamsın abi :cat:

amca hoşgelmişsen yaw hayırlı olsun bi bilgim yok motor hakkında ama inş. isteklerini karşılar saygılar..

hoşgeldin de yaşlı bir amca neden bu kadar motor alsın ki,anlıyamadım:silent:kendini biraz tanıtır mısın bey baba:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin yaşlı dede motorun hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar