Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

akın bıldıgım kadarıyla grenaj sokulmeden olmuyor..
cunku daha once degıstırdıgımde grenajlar sokulmustu..
ya servıste eskı sıcaklıgı bulamayınca gıtmek gelmıyo ıcımden bı turlu..
komık ama oyle:)

düşmesi lazım cunku yeni kasa gelcek. 2008 motoshowda kesin gelir yeni cbr & satıslarda patlama yapar. dolayısıyla 2006 cbr ların fiyatlarıda duser

Kimse yeni kasasının geleceğini sölemedi ki...Ayrıca tüm 08 Honda modeller bildiğim kadarıyla 15.motosiklet fuarı Lütfi Kırdar Kongre Salonunda gösterildi die biliyorum...SAnmıyorum yeni kasasının geleceğini bizim cıbırlarım.Yalan oldu onlar...

özgürValla D&B Ümraniye'de Gökhan Konşuk şu yarışlara da giren var ya sahibi o...Benim motorun ilk bakımını orada yapmıştık.Hem kontrol de etmişti alım için izin vermişti vs. vs. vs.Çok memnun olacağını düşünüyorum.Mototal'da sanırım eski hava yok :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fazla düşmez sanmıyorum..
2008 fuarında yeni mıotorlar gelicek insanlar satmak isteyecek, şimdiden kıpırtı var bile
ama pek fark olacağını sanmıyorum..

şimdi zaten bir piyasasından satanlar var, bir de 4milyar ve üstüne piyasa üstü satanlar var, o yüksek satanlar aşağı çekmek zorunda kalıcak, o olucak

Bence yarı yarıyaa düşer eski kasaların fiyatı :) ÇüNKü Yenilerin ikinci elleri şimdiki eskilerin fiyatını aLır :)

Bu arada ben de fiyatı düşsün de alayım diye bekliyorum ama soracağım birşey var.Bu motorların yanına koruma demiri takılıyormuş bir ilanda gördüm de acaba yapan var mıdır?Ben biraz acemiyim de düşünmüyor da değilim.Yine de fikrinizi sormak istedim.

Bu arada ben de fiyatı düşsün de alayım diye bekliyorum ama soracağım birşey var.Bu motorların yanına koruma demiri takılıyormuş bir ilanda gördüm de acaba yapan var mıdır?Ben biraz acemiyim de düşünmüyor da değilim.Yine de fikrinizi sormak istedim.

koruma demiri derken grenaj takozunu diyosan gördüm ama chopper lara takılanlardan dersen hiç görmedim. grenaj takozu 20-25 ytl ye satılıyo alıp bi yerde mnteletebilirsin..

beyler bu arada cbr 125 in kullanım kitapçığında zincir değişim km si kaç yazıyo acaba? bende kitapçık yok bulamadımda?

adam bıldıgın koruma demırı takmıs..
kotu olmus
akın gorkemde gıtmeden solemıstı
bı gıdıcem bakmaya oraya..
ewt oytun abı gıttıkten sora eskı havası yoktu bu 2 gıdısımde

Hmm yazık olmuş..Valla ben fuara da mototal standından alışveriş yapmaya geldim ama hayallerim suya düştü...Daha önceki seferde de istediğim eldiveni bulamadım.Ne bahtsız herifim ya.İnat ettim alıcam die aylardır sürünüyorum :)

valla arkadaşım acemiysen iyi olur da ereden bulacaksın?

Evet bayağı bir acemiyim sonuçta CBR 125 r gibi bir granajlı motorla kaza yapmak başıma maddi olarak birsürü sorun açar diye düşünüyorum.O tarz bir demir gerçekten de motoru kötü göstermiş.Hele hele o demiri kırmızı ya da repsole taksan daha da beter olur.Benim düşüncem de şöyle acemiliği atana kadar 1-2 aylık takmaktı neyse hele bir cbr ı alalım da bişeyler buluruz artık:)

ben yenı modelın gelecegını hıc snmıyorum cunku honda efe ye gıttım sordum getırmıceklerını soledıler yenı kasanın buraya gelırse 7500 ytl olucagını o fıatada burda bu motor alınmaz dediler....bencede haklılar...bu kasaya uretım dvm edıormus turkıye ıcın stokları erıtmıolar yanı haberınız olsun...duserse baska nedenlerden dolyı duser bence...keske dussede rahat rahat alsam su aletı yaaa...yada ninja 250 r gelsede hyodan dusuk fıyata hyonun fıyatı dussede onu alsam ne gusel olur tadından yenmez valla....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben yenı modelın gelecegını hıc snmıyorum cunku honda efe ye gıttım sordum getırmıceklerını soledıler yenı kasanın buraya gelırse 7500 ytl olucagını o fıatada burda bu motor alınmaz dediler....bencede haklılar...bu kasaya uretım dvm edıormus turkıye ıcın stokları erıtmıolar yanı haberınız olsun...duserse baska nedenlerden dolyı duser bence...keske dussede rahat rahat alsam su aletı yaaa...yada ninja 250 r gelsede hyodan dusuk fıyata hyonun fıyatı dussede onu alsam ne gusel olur tadından yenmez valla....

faik dostum ben ninja nın hyo dan ucuz fiyata gelecegini hiç sanmıyorum.hiç umut baglama bence

Evet bayağı bir acemiyim sonuçta CBR 125 r gibi bir granajlı motorla kaza yapmak başıma maddi olarak birsürü sorun açar diye düşünüyorum.O tarz bir demir gerçekten de motoru kötü göstermiş.Hele hele o demiri kırmızı ya da repsole taksan daha da beter olur.Benim düşüncem de şöyle acemiliği atana kadar 1-2 aylık takmaktı neyse hele bir cbr ı alalım da bişeyler buluruz artık:)

aynı dertten bende muzdariptimde çabuk alışıyo merak etme istersen taktır...

ya arkadaş gel satıyım sana cbr 125 i 3.800 e bak noter satışınıda hemen veririm :) arkada sıfır 130 luk lastik var full bakımdan geçti :) alt grenajın çatlaklarınıda istersen hemen yaptırırım :) gel sen cbr den vazcayma satıyım sana :)

Son düzenleme:
kardes saol yaa ben sıfır alıcm...ole olsun ıstıorum artık hıc sıfır motorum olmadı almısımken ıı alıyım dıorum bakalım hayırlısı artık....bende umutsuzum hyonun fıyatının dusucegınden ama bı ıhtımal yaaa....bakalım artık hazırana dogru alcz ıste bısıler o zamana kadar bırıktırıcm para

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar