- Konu Yazar
Merhabalar Arkadaşlar Yeniden... 1 Gün oncesinden Leventle birlikde Kararlaştırdığımız gezimizi bugun gerçekleştirdik. Aslında Sucuk Mangal Yapmayı Planlıyorduk Ama Günlerden Cuma olması ve de Levent Arkadasımızın Basından Biraz Tatsız olaylar Geçmesi Sonucunda Saat 14:00 Gibi buluşup Hemen Yola Koyulduk...
İşte Resimler...
Aşağısı Bolu Manzarası
İşte Gölcük
Gu Vak Vak Vaklar
İşte Boh Boh Lar
İşte Bu Da Levent
Her yerde Oldugu Gibi Temiz Gölcüğümüzde De Çop Atmak Yasaktır :wiinkk:
Şimdide Makineyi Konusturuyoruz Levent Poz Veriyo Garibim Ama Ben Yaprak Çekiyodum... :queen:
NeySe Bosu Bosuna Poz Verdiğini Sanmasın Onuda Çekiverelim :bounce:
Açız Aç Hemen Yaptırdıgımız Adanalara Kolamızla Birlikde Saldırıyoruz..
Gölün Etrafında Bi Tur Yayan Olarak Attıktan(Araç Girmesi Yasak) Sonra Leventle Yolun Asagısına kadar Eşlik Ediyorum Ve Ordan da Araziye Dalıveriyorum.. Şİmdiki Resimler Araziye Girdikden Sonra ki resimlerdir... Levent Merkez e Doğru Yola Koyuldu Bile...
Artiztik Fren Harekatı
Farklı Açılardan
Yolun Güzelliği
Bunlara Muşmula Yada Döngel Diyolar..
Orman İçinde Buldgum En tenha Yoldan Giriveriyorum Ve Gazlıyorum
Yola Devam Ediyorum Hiç Bilmeden Yönümün Doğrultusunda Devam Ediyorum Ve Cok Eski Bi Yayla Keşfediyorum... Bir De Yantarafında Yapım Aşamasında Bulunan Ufakda Bi Göl Var...
Canavarım Çamur Olmus
Elma Ağacı Cok Küçük Elmaları Var Dibine Dokulmus Hepsi
Gökyüzüne Baktıgımda Hilal i Görüyorum Ve Hemen Yakalıyorum...
Eski Yayla Evleri Boluda Hep Bu Sekildeydi Ama Artık Her Yapılan Ev Betonarma
Ve Yine Kardelenler
Şaha Kalkmaya Hazır Gibi Bakıyo Karşıdan
Yukarıda Bahsettiğim Yeni Yapılan Yapım Aşamasında Olan Göl
o Güzel Manzaralarıda Orada Bıraktıktan Sonra Yoluma Devam Ediyorum Fakat Kötü Bi Sürprizle Karşılaşacagımı Hiç bilmiyorum...
Tek İnsanın Yureuyebilecegi Yokus Asagı üstünde Yapraklarla Ortülü Bi Yola Giriyorum Ve Uzun Süre O Yolun elbet Bi yere cıkacagını tahmin ediyorum... Ama o da ne? Yol Aşagıda Bitti :salut: Geri Dönmek Zorundayım Ve yokus Birde Yapraklar ıslak Tekerlekler oldugu yerde donmeye başladı.. Büyük çabalar sonucunda bitirebilecegimden emindeim ve işe koyuldum motordan indim 1. vitese taktım elim direksiyonda bi yandan itiyorum motoru bi yandan da debriyaj gaz ayarlıyorum
Oyle Yerler oldukı Tüm İtmelerime rağmen tekerlek boşa donuyomuscasına beni zorladı.. Birazda havanın kararmak üzere olmasından kaynaklanan bi korku düştü içime... Zor Zahmet Oradan Bi şekilde Kurtuldum.. Havada Karardıgı için Artık Bugunluk Bu kadarmıs diyerek yola koyuldum... Doğa Beni Cezalandırdı Yine :cat:
Duz Yola Cıktıgımda Son kez resim Cekmeyi De İhmal Etmedim Bu arada
Güneş Batmıs Gitmiş Coktan
Farmız Acık Yolumuzda Açık
Herkese İyi Seyirler...
Harun Bulut
İşte Resimler...
Aşağısı Bolu Manzarası
İşte Gölcük
Gu Vak Vak Vaklar
İşte Boh Boh Lar
İşte Bu Da Levent
Her yerde Oldugu Gibi Temiz Gölcüğümüzde De Çop Atmak Yasaktır :wiinkk:
Şimdide Makineyi Konusturuyoruz Levent Poz Veriyo Garibim Ama Ben Yaprak Çekiyodum... :queen:
NeySe Bosu Bosuna Poz Verdiğini Sanmasın Onuda Çekiverelim :bounce:
Açız Aç Hemen Yaptırdıgımız Adanalara Kolamızla Birlikde Saldırıyoruz..
Gölün Etrafında Bi Tur Yayan Olarak Attıktan(Araç Girmesi Yasak) Sonra Leventle Yolun Asagısına kadar Eşlik Ediyorum Ve Ordan da Araziye Dalıveriyorum.. Şİmdiki Resimler Araziye Girdikden Sonra ki resimlerdir... Levent Merkez e Doğru Yola Koyuldu Bile...
Artiztik Fren Harekatı
Farklı Açılardan
Yolun Güzelliği
Bunlara Muşmula Yada Döngel Diyolar..
Orman İçinde Buldgum En tenha Yoldan Giriveriyorum Ve Gazlıyorum
Yola Devam Ediyorum Hiç Bilmeden Yönümün Doğrultusunda Devam Ediyorum Ve Cok Eski Bi Yayla Keşfediyorum... Bir De Yantarafında Yapım Aşamasında Bulunan Ufakda Bi Göl Var...
Canavarım Çamur Olmus
Elma Ağacı Cok Küçük Elmaları Var Dibine Dokulmus Hepsi
Gökyüzüne Baktıgımda Hilal i Görüyorum Ve Hemen Yakalıyorum...
Eski Yayla Evleri Boluda Hep Bu Sekildeydi Ama Artık Her Yapılan Ev Betonarma
Ve Yine Kardelenler
Şaha Kalkmaya Hazır Gibi Bakıyo Karşıdan
Yukarıda Bahsettiğim Yeni Yapılan Yapım Aşamasında Olan Göl
o Güzel Manzaralarıda Orada Bıraktıktan Sonra Yoluma Devam Ediyorum Fakat Kötü Bi Sürprizle Karşılaşacagımı Hiç bilmiyorum...
Tek İnsanın Yureuyebilecegi Yokus Asagı üstünde Yapraklarla Ortülü Bi Yola Giriyorum Ve Uzun Süre O Yolun elbet Bi yere cıkacagını tahmin ediyorum... Ama o da ne? Yol Aşagıda Bitti :salut: Geri Dönmek Zorundayım Ve yokus Birde Yapraklar ıslak Tekerlekler oldugu yerde donmeye başladı.. Büyük çabalar sonucunda bitirebilecegimden emindeim ve işe koyuldum motordan indim 1. vitese taktım elim direksiyonda bi yandan itiyorum motoru bi yandan da debriyaj gaz ayarlıyorum
Duz Yola Cıktıgımda Son kez resim Cekmeyi De İhmal Etmedim Bu arada
Güneş Batmıs Gitmiş Coktan
Farmız Acık Yolumuzda Açık
Herkese İyi Seyirler...
Harun Bulut