[Gaziantep - MT]

salton namı değer (çan çin çon çun )

bir çin dergisinin kapağından alıntıdır:p

inlilerty9.jpg

insettindedb3.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 2008 de Moto Gp ye çinlilerde katılacakmış gp deki pilotları gaziantepli çinli gökhan olacakmış hemde bizim için gurur verici bi olay harikasın gökhan çok yakışıklı çıkmışsın dergide bee:cat:

güzel çalışması için ressam'a teşekkürler..:rendeer:

reşit abi ellerine saglık süper olmuş allah ne muradın varsa versin:mrgreen:ben bu çinlinin elinden usandım.Her işi bir cins çin malı.Çok şükür bi yoshimura yaptım eksozunada kafamızı dinliyoruz.iyi akşamlar

Süper olmus gercektende.ama ellerine sağlık demicem. Ama unutma intikam, zevk sahibi kişilerin soğuk yediği bir yemektir. Tatlı tatlı gülmenin acı acı .... vardır. :)

Süper olmus gercektende.ama ellerine sağlık demicem. Ama unutma intikam, zevk sahibi kişilerin soğuk yediği bir yemektir. Tatlı tatlı gülmenin acı acı .... vardır. :)

ooo resimdeki ihtiyar kim deden mi gökhan yoksam eski motorculardandır kesin oda 1950 lerin efsane pilotlarından hatırladım şimdi unutma bize söz verdin gökhan moto gp 2008 i deden için kazanacam dedin kazanamazsan adamın kemikleri sızlar bak ona göre sana nasılda gururla bakıyor yaa hüzünlendim ağlamamak için zor duruyorum:salut::salut::salut:

Gaziantep İl Temsilcisi
ooo resimdeki ihtiyar kim deden mi gökhan yoksam eski motorculardandır kesin oda 1950 lerin efsane pilotlarından hatırladım şimdi unutma bize söz verdin gökhan moto gp 2008 i deden için kazanacam dedin kazanamazsan adamın kemikleri sızlar bak ona göre sana nasılda gururla bakıyor yaa hüzünlendim ağlamamak için zor duruyorum:salut::salut::salut:

lan takılmayın benım kardeşime valla dagıtır burayı ona göre:queen::queen::queen:

harun kaşiniyorsun bak

Valla çinli gökhan çok sanatkar insanlar oldugunuz her halinizden belli oluyor bee maşallahh ne kadar uzun bee bayaada örmüşsünüz haa helal lan size afferim bende sevgili kardeşim gökhanı ziyarete gittiydin geçen yaz hatıra olarak bu resmi çektirmiştik saolsun ressam kardeşimizde eski günleri hatırlattı bizlere emegine saglık ressamcım harikasın sen ya...!!:queen::queen:

resıt ellerıne saglık baya guzel olmus ama bende ısterım ama bana msn den at ya sımdı benımlede dalga gecmesınler neyse arkadaslar ben sızı fala yormıyayım herkes kendıne ıyı baksın tum mt gurubu hoscakalın byby

Osmaniye İl Temsilcisi
Reşit ellerine sağlık dostum. Hakkaten güzel olmuş.Bize de bi capon işi yapsan.

Gaziantep İl Temsilcisi
resıt ellerıne saglık baya guzel olmus ama bende ısterım ama bana msn den at ya sımdı benımlede dalga gecmesınler neyse arkadaslar ben sızı fala yormıyayım herkes kendıne ıyı baksın tum mt gurubu hoscakalın byby

Reşit ellerine sağlık dostum. Hakkaten güzel olmuş.Bize de bi capon işi yapsan.

Yaw ne kadar meraklı bir milletiz :queen::queen::queen::queen::queen:

mehşur olmak isteyen isteyene:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

yaw nolmuş buraya arkadaşlar çinliler japonlular havada uçuşuyor.emegi gecenin ellerine saglık:)

Yaw ne kadar meraklı bir milletiz :queen::queen::queen::queen::queen:

mehşur olmak isteyen isteyene:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

tabi sen meşhur oldun altın kuru keyfin yerinde:queen::rendeer:

üzo ula sendemi istiyorsun aman eksik kalma:p ula sana yaparsam hemseri kıyagı daha kötü olur vallaa heheee:queen: gacen kız kardeşim vardı yanımda sana anlatamadım müzedeki geçmiş olayları ama bi ara anlatırım :p:p:rendeer:

Son düzenleme:
üzo ula sendemi istiyorsun aman eksik kalma:p ula sana yaparsam hemseri kıyagı daha kötü olur vallaa heheee:queen: gacen kız kardeşim vardı yanımda sana anlatamadım müzedeki geçmiş olayları ama bi ara anlatırım :p:p:rendeer:[/QUOTE]

resıt kardes dınlemeye haırım vallahı hemserıyız unutma be kardes hı unutmadan topragım benım senı severım bılırsın anlarsın ya

Çinliler artık çizmeyi aştı. Hayabusayı da kopyalayacaklarını söyleyen çinliler üzerinde binip birde fotoğraf çektirdiler.

sasr4vn4.jpg

Sitemiz Üyesi ressem nick li arkadaşın çin li mallara meraklı olduğunu hepimiz biliryorduk. arşivler arasından çıkan bu resim ressam ın çinlilere sempatisinin nedenini ortaya çıkardı.

cin18li7.jpg

Çin malı Çun malı ee artık oda yurdumuzun insanı :>

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar