Şu an mini raceler içinde kullanma şansım sadece cbr125 ve mito'dan yana oldu..Bir de gilere gfr125 var bursa'da yakın bir arkadasımda.Max hızı160dedi.ama sesi mobiletten farkı yok.Mitonun da sesi klasik 2zamanlı sesi ama exuptan sora çok çılgın oluyor...Merak ettiklerim arasında rs125 kaldı kullanmak istediğim...Ama görüntü açısında ne aprilla ne gilera ne derbi cagiva mito bir numara...Hele bir de kırmızısı olucak offf

r: İşte o zaman yeme de yanında yat...
mete_han Yahu metehan abim benim özledim yahu seni..Bi de diğer istanbul'lu arkadaslarımı, hiç oturup adam akıllı takılmak mümkün olmadı

Şimdi sırada Lütfi Kırdar'daki fuar var.Cumartesi günü oraya gelmeyi planlıyorum...Artık cbr125r ile pek takılmıyorum.Son istanbul yolculuğumu da sanırım geçen haftalarda yaptım.Fuara 600f ile geleceğim çok büyük ihtimal...Hava muhalefeti olması ihtimalinde kaza yapan arkadasımı artçı alacak olmamdan dolayı otomobil ile geçeceğiz sanırım...Bakalım bu cumartesi fuara kimler katılacak...Orada görüşmek isterim...Bi de
ertekin ve özgürcan lütfen işiniz olmasın cumartesi günü :cherry: Ya ben cumartesi gecesi kalmak istiyorum istanbul'da lakin mümkünatı yok ya o deli ediyor beni...SAbah gel akşam dön

Belki cuma gecesinden gelebilirim...