scooter'ıma ufak yenilikler

selam arkadaşlar.ben motorsikletime selektor anahtar ve elektrik emniyet anahtarı takmak istiyorum motosikletim kanuni rokko 150cc

selektor anahtar: farlar kapalıyken gündüz veya farlar açıkken gece sellektor yapabilmek için takmak istiyorum

elektrik kesici anahtar: bunu da motosikletimi uzun süreli bırakacağım zaman koltuk altına ya da öndeki torpidonun içinde emniyetiçin kontaga giden bi elektrik kesme düğmesi yapmak istiyorum.

Kendim yapabilirmiyim ? yapan arkadaşlardan öneriler. yoksa hiç uğraşmayıp kendi servisime ya da bi motorcuya mı gidiyim ? teşekkürler kazasız sürüşler dileriz...:cat:

demekki koskca forumda elektrikden anlıyan birisi yokmuş :pr: 45 kiş bakmış kimse bişey yazmamış....

Son düzenleme:
Arkadaşım kendin yapabilirsin.
Gizli kontak olayını şöyle açıklıyım eğer bilgin varsa tabiki..
Alt sargılardan siyah veya yeşil bir kablo çıkar bu okuyucunun kablosudur onu kesip araya anahtar koyabilirsin..
Selektör olayına gelince acılıp kapanan anahtar alırsın bir tane direk aküden bir kablo cek geceleride kısaları kullancağın için uzunların yandıgı tarafa bağla ıkı ayrı kabloyuda. Anahtara dokundugunda direk uzunlar yansın bu da selektör olsun..

Valla kusura bakma anlatmayı pek beceremem kafamda oluştururum ama kelimelere dökmekte güçlük çekiyorum :)

selam arkadaşlar.ben motorsikletime selektor anahtar ve elektrik emniyet anahtarı takmak istiyorum motosikletim kanuni rokko 150cc

selektor anahtar: farlar kapalıyken gündüz veya farlar açıkken gece sellektor yapabilmek için takmak istiyorum

elektrik kesici anahtar: bunu da motosikletimi uzun süreli bırakacağım zaman koltuk altına ya da öndeki torpidonun içinde emniyetiçin kontaga giden bi elektrik kesme düğmesi yapmak istiyorum.

Kendim yapabilirmiyim ? yapan arkadaşlardan öneriler. yoksa hiç uğraşmayıp kendi servisime ya da bi motorcuya mı gidiyim ? teşekkürler kazasız sürüşler dileriz...:cat:

demekki koskca forumda elektrikden anlıyan birisi yokmuş :pr: 45 kiş bakmış kimse bişey yazmamış....

eger dogru kabloları bulursan yaparsın ztn 3-5 tene kablo var elektrik kesici ii fikir ama ztn orda duzkontak yapıp calştrıp goturmzler motoru benm motoru biz sahinin bagajında tasıdık yani sen dusun gerisini:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar