arkadaşlar şu dakika itibariyle ödemesinide yaparak, 24-25 kasım tarihlerindeki honda eğitimine kayıt yaptırdım
hadi hayırlısı vedatcım.
:rendeer::queen:
arkadaşlar şu dakika itibariyle ödemesinide yaparak, 24-25 kasım tarihlerindeki honda eğitimine kayıt yaptırdım
Kardeşim ilk yağmayan gün gideceğim, yağmurda zor:farao:

5- kuzguncuk parkında havai fişek ve lazer gösterisini izlemeye gittik. orada tuncer de bize katıldı. gerçi yanlış gelmiş ama olsun

@Foto-Moto
Merhaba avatarın altında hem an400 hemde x9 500ün olduğu yazıyor.
Bende an400 bakıyorumda haftasonu girdiğim bi galeride tesadüfen 2004 model bi x9 500ie deneme fırsatım oldu ama benim pek hoşuma gitmedi. Motorda biraz yorgun gibiydi zaten duruş olarakta. Sürüş ve rahatlık olarak sen hangisini tercih ediyorsun?
@vedatarpacı
öncelikle cevap için teşekkürler.
Bende daha önce burdan yazdığım gibi izmirde burgman 400 bakıyorum. Bunun için birkaç galeriye gittim en son bi tanesi bana çok iyi fiyatla x9 500 teklif etti kullandım ama çok titreşimli geldi hoşuma gitmedi söylediğine göre an400 de faklı değilmiş o bakımdan size sormak istedim. malesef galeride an400 yoktu karşılaştırma forsatım olmadı. ayrıca birde aynı galeride 2006 an650 denedim x9dan önce belkide ondan x9 çok titreşimli geldi bana.
birde benim izmirde bulabildiğim motorlardan en uygunu 12000kmde 2004 model füme ve fiyatı 7.000ytl istanbul ilanlarında daha iyi fiyata motorlar var ama izmirde bulamadım sizce nasıldır fiyatı?
@vedatarpacı
öncelikle cevap için teşekkürler.
Bende daha önce burdan yazdığım gibi izmirde burgman 400 bakıyorum. Bunun için birkaç galeriye gittim en son bi tanesi bana çok iyi fiyatla x9 500 teklif etti kullandım ama çok titreşimli geldi hoşuma gitmedi söylediğine göre an400 de faklı değilmiş o bakımdan size sormak istedim. malesef galeride an400 yoktu karşılaştırma forsatım olmadı. ayrıca birde aynı galeride 2006 an650 denedim x9dan önce belkide ondan x9 çok titreşimli geldi bana.
birde benim izmirde bulabildiğim motorlardan en uygunu 12000kmde 2004 model füme ve fiyatı 7.000ytl istanbul ilanlarında daha iyi fiyata motorlar var ama izmirde bulamadım sizce nasıldır fiyatı?
@Foto-Moto
Merhaba avatarın altında hem an400 hemde x9 500ün olduğu yazıyor.
Bende an400 bakıyorumda haftasonu girdiğim bi galeride tesadüfen 2004 model bi x9 500ie deneme fırsatım oldu ama benim pek hoşuma gitmedi. Motorda biraz yorgun gibiydi zaten duruş olarakta. Sürüş ve rahatlık olarak sen hangisini tercih ediyorsun?
Selam arkadaşım, ben x9'u ticari niyetle aldım ve motor Antalya'da arkadaşımda olduğu için üstüne oturmadım bile o nedenle bir kıyaslama yapamayacağım. Kusura bakma. Ancak şunu söyleyebilirim Piaggio Burgman'a nazaran daha teknolojik oyuncaklı bir motor gibi görünebilir, bugüne kadar Piaggioile ilgili aldığım bilgi özellikle parçalarının ve servis hizmetinin pahalı olduğu noktasında. Onun dışında Piaggio'nun şasisi Burgman'a göre dahayüksek ve daha kısa ... Burgman'ın ağırlık merkezi daha yere yakın, bu nedenle yol tutuşunun daha iyi olduğu ve virajlara da daha iyi yattığı söylenir. Ben de bu fikre katılıyorum. Ayrıca italyan makinalar genel olarak daha sert, Burgman'ın süspansiyonları ise son derece yumuşak.İstediğin hassasiyette ayarlayabiliyorsun. Bu da sürüş keyfini arttırıyor. Titreşimi süspansiyon önemli ölçüde tolere ediyor. Viraj konusunda da daha rahat olduğunu düşünüyorum. Eğer benim gibi boyun 1.70'in altı ise zaten x9'dan uzak dur. Selesi en alçak maxi-scooter Burgman 400,. Ayrıca Burgman'ı bacaklarını öne doğru uzatıp arkana rahatça yaslanıp Tv seyreder gibiçok rahat bir pozisyonda kullanabiliyorsun X9'un sürüş pozisyonu daha dik. Artçı için en geniş alanı da Burgman sağlıyor ve orjinal sisi-barı üstünde geliyor. Bence Burgman!
Saygılar...
Oğuz
Not. Burgman'ın kocaman bagajı da çok işe yarıyor