Aaaa. hiç görmedim yaa... :cyclopsan
Geçmiş olsun abicim.. :rendeer:
Geçmiş olsun abicim.. :rendeer:
Bir markanın rezil olması bu kadar kolay olsaydı Hyosung bugüne kadar çoktan silinip giderdi.Ama son derece emin gidiyor hyosung.Müsade edinde 25000 ytl ye satılan japonlarla arasında biraz fark olsun.Bu gidon kırılma meselesi alimünyum olmasından.Motorun ağırlığını tartmıyor olabilir.Zaten düşünce bi tarafı kırılmayan motorda olmaz sanırıım.Eleştiri yapmakla markaya çamur atmak arasındaki ince çizgiyi geçmemek gerek bence.Her güzelin bir kusuru vardır.Sorun bunlar olsun.
Sağolun dostlarım :rendeer:
Yarın globale tel. açıcam ayna varmı diye 1,5 ay önce yoktu eğer yine yoksa artık bedava verseler bile hyosung almam vede bundan sonraki motorum asla hyosung olmayacak son sözüm budurr:
Sağ gidon 84$+kdv
Ayna 58,5 $+kdv
Sinyal ön 20$+kdv
Gelelim asıl meseleye AKÜDE SU KALMAMIŞ DAHA MOTOR 1385 KM'DE saf su koyduk işlem tamam
Hyosung maalesef bu tarz bir motor.Eski bir hyo kullanıcısıyım bende.Bugüne kadarda sağa yatıp bu gidon kırma hareketini yapmayan hyo görmedim ben.
Benim sıfır aracımın ayna ve sinyali bile daha ucuz bu ne ya !!!
Bakın 2008 de Yamaha ve kawasaki 250 cc racingleri piyasaya versin (honda da rekabete girecek mecburen) bu köşe dönmeci çinli ve koreli ithalatçıları piyasadan tüyecek herkesin bilgisi olsun...
Allah belalarını versin hepsinin...Zaten başları dertten kurtulmuyor bu yüzden...
Kanı bozuk dolu piyasa !!!
:silent::silent::silent:
n suyu nasıl ne şekilde nereye koydunuz merak ettim şimdi, fotoğraflı anlatabilirseniz eğer çok makbule geçer gerçekten..
o kadar kötü mü yapıyolarki ya o gidonu? allah korusun yolda sert bir çukurdada kırılabilir o zaman
Herşeyin orjinalini takmaya kalksanız adamın ocağına incir ağacı dikilir. Araştırıp ekonomik yönden halletmek mümkün Türkiye'de herşeyi![]()
AKÜDE SU KALMAMIŞ DAHA MOTOR 1385 KM'DE saf su koyduk işlem tamam
diyecek laf yok.. Çin kotu Kore İyi diyenler kulaklarını acıp da dinlesinler... Benım Motor Yan yattıgında hiç bi grenaj yerle temas etmiyo. Tek temas eden yer gidon bası yan ayaklıklar.. Onlardanda su ana kadar hiç kırılma vb sacma seyler olmadı... Kaç kere motor yan yattı Şaha Kalktı Bi sorun olmadı.
Bende Komtanla aynı fikirdeyim, suyu nasıl nereden koydunuz
Çünkü Hyosungların üzerindeki akü bir çok yeni motorda olduğu gibi Tam Bakımsız Aküdür.
Çoğu kişi Kuru Akü deri buna ama aslında kuru tip akü değildir bunlar. İlk montajda içine suyu koyulur şarja bağlanır ondan sonra kapakları güç uygulanarak kapatılır ve bir daa açılmaz suda eklenmez.
Bir kapak var aslında üzerinde, ama bu vidali yada geçmeli kolay açılır bir kapak değildir. Ancak tornavida ile güç uygulayarak (kanırtarak) açabilirsiniz.
Ki açmanız gereksizdir, bahsi geçen tam bakımsız akü su eklemesine ihtiyaç duymaz.
Kapağı dediğim gibi açıp su eklediyseniz de bu sizi kısa bir süre idare eder. O aküden hayır gelmez artık. Sizi tekrar yolda bırakacağından emin olabilirsiniz.
Keşke hiç ellemeden servise götürüp garantiden değiştirseydiniz.
Şimdi kapağı filan açıp kurcaladınız diye değiştirmezlerde.