arkadaşlar kask aldım... lazer alma niyetiyle gittim agv gp1 modelini alıp geldim..hoşumada gitti kask..

kaskı 200ytl ye aldım siyah vizörle beraber sizce nasıl fiyatı.. ????
Hoşuna gittiyse problem yok, içine sinmesi önemli.
aldıgın markayı pek bilmiyorum ama iyi bir kaskın 1.500ytl oldugunu biliyorum

Bu soruya kaskdan anlayan ark.lar cevap vermeli ama bana göre cbr 125 için (yapabildigi max. sürat için) 200ytl lik bir kask yeterli.
axoyum' Alıntı:
uzun incelemeler sonunda karar verdim alacağım motor cbr 125 ama model yılı ne olmalı 2005,2006.2007 yoksa 2008 mi
merak ettiğim model yıllarına göre motorda ne gibi değişiklikler var?
Tebrik ederim süper bir karar, cbr 125 gerçekten iyi bir motordur.
Model seçiminde görüşümü bildireyim.
2005 ve 2006 modeller arasında hiçbir fark yok sadece 2006 modellerde mavi renk yok. geri kalan herşey aynı.
2007 modeller Tr ye birtürlü gelemedi. 2007 modellerin tipleri ve motor yapıları farklı, ama 2007 yılında satılan butun motorlar 2006 model kasa tipine sahip. o yuzden 2007 model diye 2006 model satacaklardır emin ol.
2008 modelleri beklemeni tavsiye ederim cunku bunlar gerçek 2008 model olacak, tabi nesaman tr ye gelecek belli değil. bu motorlar farklı olacaktır hem tip hem motor yapısı olarak ama o kadar para vermeni tabiki önermiyorum.
Bana kalırsa 2.el 2006 veya 2007 model motor alman iyi olur illede sıfır istiyorsan 2008 model al tabi.
melocann' Alıntı:
ya dostlar bana yardımcı olsanıza ben hyosang gt250r'ye kafayı takmıstım zıkkımın fiyatı düşmedi bi türlü istersem alırım ama kendimi zora sokmak istemiyorum ve forumda üye olan bu cbr hastası fatih_sevim (sahsen benim yiğen oluyor) kafamı kurcaladı cbr alalım sana diye ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne alırdınız
KAslı birşey istiyorsan gt250r al, ama süper kalite istiyorsan ve ucuz birşey osaman cbr 125 al, gt250r da kalitelidir, ama honda kalitesini bulamazsın.