Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bende bir kulanıcıyım on numara bi motor ama bise nedir nerdeyse kulanıyorum tek bi arıza yapmadı ama bi sürede sora yet miyo ön camın rengini değiştirmek oistiyen olursa msg atsın iyi bi yer var adres verebiliri bide bi gezi yapalım yaaa:)

arkadaslar cıbır la pek alakası yok ama şu kenan sofuoglunun taktıgu shoe marka kaskın (TÜRK BAYRAKLI) olanın kask pazarında satışı warmı?

Zannedersem gelecek sezonda raflardaki yerini (ne klişedir bu da :)) alacak.Shoei henüz 2008 modelleri sitesine koymadı.Ama çıkacağı kesin.Modeli XR - 1000 olacak.Bu modelin fiyatı 450 euro.

Shoei henüz 2008 modelleri sitesine koymadı.

Hay yazmaz olaydım:)

Shoei sitesine koymuş.Full face / XR - 1000 başlığında Kenan'ın kaskını da görebilirsiniz artık :) Kenan tc-1

http://www.shoei-europe.com/en/swf_products.php?name=XR-1000

Son düzenleme:
s.a arkadaşlar ya size bişey tanışmak istiyom benim cbr 1 vitesde acip pati çekiyor 2 de nerdeyse arkayı görecem gibi oluyor bazen sebebini bilen var mı lastiklerden olabilir mi acaba arkadaşlar ama lastiklerde bir arza da yok 3 yarım teker çekiyor alla alla acaba motorda mı bir arza var daha önce hiç yapmıyordu

FireStarter;

Benim montum buydu; http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43956&ShowPane=1

o 6666 modelinde cep varmı acaba? Benimkinin heryerinde cep vardı ayrıca 4 mevsin kullanılabilsin diye içine giyilen içligi vardı. heryerinde de cep, çok faydası oluyor bu ceplerin. Etek gibi uzantısı oldugundan hoş durmuyordu, ama hiçbiryerinden rüzgar su vs. hiç bişi girmedi, hatta ayvalıga giderken onumdeki kamyondan taş falan fırladı pek hissetmedim.

Tugcetugce;
Bayanlara çok yakışıyor, süper bir seçim.

lazer vertigo ve lazer lz6 arasındakı fark nedır aralarındakı fiyat farkı bayagı fazla nerdeyse 2 katı :) ozellıklere baktım ama fark goremedım sadece vertıgo da çift egımlı cam genıs gorus acıdı yazıo

lazer lz6 daha oval bı kask gorunum olarak
tahmınınmce koruma faktorlerı bıraz farklıdır..
bılmıyorum gerısını..
ama vertigo ıyı kasktır:)
bı bugu camı tamam bıttı yaz kıs kullan..

slm arkadaşlar ben yaza düşünüorum almayı ama bilgileride sizden almak istiorum olumlu olumsuz yönleri fiyatı türü parça olayı anlatırsanız sevinirim

olumlu yonlerı:sehır ıcı performansı mukemmel dusuk yakıt tuketımı pratıklıgı
olumsuz yonlerı:parcaları pahalı ve bır sure sora yetersız gelebılır..

parca sıkıntısı yok ama dedıgım gıbı parcaları gercekten pahalı..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ceket gerçekten problem bence..

ceketler ya çok kötü kalitesiz ya da çok pahalı

revit r2 demişsiniz az önce, deri ceket ama 750 ytl civarı..

kask sorunu daha kolay çözülüyor, daha kolay bulunabiliyor, ceket daha büyük bir problem bence

slm arkadaşlar ben yaza düşünüorum almayı ama bilgileride sizden almak istiorum olumlu olumsuz yönleri fiyatı türü parça olayı anlatırsanız sevinirim

Ocak - Şubat gibi fiyatlar şuankinden daha da düşücek, o zaman almanı tavsiye ederim :cat:

arkadaşlar kask aldım... lazer alma niyetiyle gittim agv gp1 modelini alıp geldim..hoşumada gitti kask..:)

karar verdim cbr 125 ama model?

uzun incelemeler sonunda karar verdim alacağım motor cbr 125 ama model yılı ne olmalı 2005,2006.2007 yoksa 2008 mi
merak ettiğim model yıllarına göre motorda ne gibi değişiklikler var?

ya dostlar bana yardımcı olsanıza ben hyosang gt250r'ye kafayı takmıstım zıkkımın fiyatı düşmedi bi türlü istersem alırım ama kendimi zora sokmak istemiyorum ve forumda üye olan bu cbr hastası fatih_sevim (sahsen benim yiğen oluyor) kafamı kurcaladı cbr alalım sana diye ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne alırdınız

bence honda dan şaşma sonucta gt250r da gusel motor ama honda hem dahakalıtelı hemde surus acısından her turlu motora daha yatkın race kasası olsada pozısyon olrak zorlanmadan gecebılırısn dıger turlere burda senın secımın ve ne ıstedıgın cok onemlı bence...

arkadaşlar kask aldım... lazer alma niyetiyle gittim agv gp1 modelini alıp geldim..hoşumada gitti kask..:) kaskı 200ytl ye aldım siyah vizörle beraber sizce nasıl fiyatı.. ????

Hoşuna gittiyse problem yok, içine sinmesi önemli.
aldıgın markayı pek bilmiyorum ama iyi bir kaskın 1.500ytl oldugunu biliyorum :p Bu soruya kaskdan anlayan ark.lar cevap vermeli ama bana göre cbr 125 için (yapabildigi max. sürat için) 200ytl lik bir kask yeterli.

axoyum' Alıntı:
uzun incelemeler sonunda karar verdim alacağım motor cbr 125 ama model yılı ne olmalı 2005,2006.2007 yoksa 2008 mi
merak ettiğim model yıllarına göre motorda ne gibi değişiklikler var?

Tebrik ederim süper bir karar, cbr 125 gerçekten iyi bir motordur.
Model seçiminde görüşümü bildireyim.

2005 ve 2006 modeller arasında hiçbir fark yok sadece 2006 modellerde mavi renk yok. geri kalan herşey aynı.
2007 modeller Tr ye birtürlü gelemedi. 2007 modellerin tipleri ve motor yapıları farklı, ama 2007 yılında satılan butun motorlar 2006 model kasa tipine sahip. o yuzden 2007 model diye 2006 model satacaklardır emin ol.
2008 modelleri beklemeni tavsiye ederim cunku bunlar gerçek 2008 model olacak, tabi nesaman tr ye gelecek belli değil. bu motorlar farklı olacaktır hem tip hem motor yapısı olarak ama o kadar para vermeni tabiki önermiyorum.

Bana kalırsa 2.el 2006 veya 2007 model motor alman iyi olur illede sıfır istiyorsan 2008 model al tabi.

melocann' Alıntı:
ya dostlar bana yardımcı olsanıza ben hyosang gt250r'ye kafayı takmıstım zıkkımın fiyatı düşmedi bi türlü istersem alırım ama kendimi zora sokmak istemiyorum ve forumda üye olan bu cbr hastası fatih_sevim (sahsen benim yiğen oluyor) kafamı kurcaladı cbr alalım sana diye ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne alırdınız

KAslı birşey istiyorsan gt250r al, ama süper kalite istiyorsan ve ucuz birşey osaman cbr 125 al, gt250r da kalitelidir, ama honda kalitesini bulamazsın.

sayende bir motosiklet markası daha öğrendim; skygo :) araştırdım, sanırım cruiser tarzı vitesli bir motosiklet.

cruiserdan sport bir motosiklete geçme tercihini anlarım da, madem vitesli bir motosiklet kullandın, 250 cc den sonra 125 liğe binmek zulüm gelmez mi sence?

KAslı birşey istiyorsan gt250r al, ama süper kalite istiyorsan ve ucuz birşey osaman cbr 125 al, gt250r da kalitelidir, ama honda kalitesini bulamazsın.

zaten gt250r kaslı olması beni kandirıyor cbr onun yanında biraz zayıf kalıyor ama sağlamlık konusunda hangisi bilgim yok hani kalitede zaten hondanın yanına yaklaşmaz

bence honda dan şaşma sonucta gt250r da gusel motor ama honda hem dahakalıtelı hemde surus acısından her turlu motora daha yatkın race kasası olsada pozısyon olrak zorlanmadan gecebılırısn dıger turlere burda senın secımın ve ne ıstedıgın cok onemlı bence...

saolun arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar