Hakkaride 12 şehit daha verdik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında, Irak'ın kuzeyinden topraklarımıza sızan PKK terör örgütü mensupları tarafından, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburunun emniyet unsuru olan bir bölüğümüze kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulmuştur.

Çıkan çatışmada 12 şehit, 16 yaralı verilmiştir.

Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir.

Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.

Kamuoyu gelişmelerden ayrıca bilgilendirilecektir. Saygı ile duyurulur

şerefsizler...

:pale:La nedesem boş bir çok söylenecek söz var.... Sövüyorum evde..::rantinp:::rantinp: ::ranntign Şehilerimize ALLAH tan rahmet diliyorum yakınlarına ve ailesinede sabır. :salut: ::gry2::::angry2:: Şuan Sivasta eylem var. Bütün belediye otobüsleri hizmet etmeyi bıraktı. Otobüslerin önlerinde üzerlerinde TÜRK bayraklarıyla şehrin her yerini dolaşıyorlar... Televizyondan dinlediğim habere göre K.ırağa 4KM uzaklıktaki bir bölgede çatışma meydana gelmiş ve yaklaşık 200Kişi olduklarını söyledi. (pkk nın) ALLAH yardımcıları olsun... Çok büyük ve çeşit çeşit oyunlar oynanıyor. Ne yorum yaparsam yapayım,Kesin ve net bir bilgi olmadığı sürece doğruluk payı azdır....

Arkadaşlar olaya geniş açıdan bakmak istiyorum...
Olayı gerçekleştiren silahlardan cogu amerikan yapımı (M 16 vs...)
PKK aslında maşa olarak kullanılıyor.Amaç burayı kızıştırıp ilerde burada otokontrolun Amerikada oldugu bir kürt devleti yaratıp bu yöredeki petrol kaynaklarını kullanmak ve ilerde çıkacak Su savaşları için kaynak yaratmak.Ana düşmanımızı bilelim maşayı yok etmek kolay.Ecevit 2 günde kıbrısı aldı şimdikiler neden kendi topraklarında kendi askerinin ölmesine izin veriyor bir düşünün ?

MustafaKemalAtaturk001.jpg

''Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir''

Bütün şehitlerimize ALLAH dan rahmet,ailelerine sabır diliyorum.Nur içinde yatsınlar...

Kaçırılan askerlerimiz de en kısa zamanda geri alınırlar inşallah

Son düzenleme:
Allah şehitlerimize rahmet ve yüce Türk milletine sabır versinbu işin sonu getirilmeli artık kuzuy ırak dağıtılmalı sadece pkk köpekleri diil , kutlu ordumuzun önüne dikilen herşeyi ezmesi lazım buna sivil halk ve abd askerleride dahil buna gücümüzyeter , yetmesede haktan gönüllü askerler çıkacaktır başta ben öyle bir milletin torunlarıyız öyle kutsal bir ırkız

PKK militanı: 8 Türk askeri elimizde

Danimarka'dan yayın yapan terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj Tv'ye bağlanan bir PKK mensubu terörist, kayıp olduğu ileri sürülen askerlerin ellerinde olduğunu söyledi.
21 Ekim 2007 15:56

Kanlı terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj TV'ye bağlanan PKK'lı terörist, 8 askerimizin esir edildiğini söyledi.

PKK'nın küstah basın açıklamasını okudu...

Boyuthaber

8 askerimiz esir düşmüş :salut: ALLAH yardımcıları olsun... Bu olay sadece askeriyenin olayı değil, Büyük TÜRK Milletininde sorumluluğudur...
Bir papa öldü hepiniz hıristiyan oldunuz,Bir hrant öldü hepiniz ermeni oldunuz, 100 lerce ŞEHİT verdik hangi biriniz Asker oldunuz...:salut:
(Adamın birinden alıntıdır.)

Son düzenleme:
ben yorumda bulunmak istemiyorum bu pkk ya çünkü acayip ağzımı bozdum bugün şerefsizlere hepsinin Allah belasını versin......Başımız sağolsun.... bıktım ya vallahi bıktım artık...

Tüm TÜRK HALKI'nın başı sağolsun!! Söyelenecek çok fazla şey yok.

"Sözde değil, özde mücadele!!"

Motosikleti
Dl650vstorm
pkk nın da barzaninin de talabani nin de amerikanın da bu örgüte destek veren avrupa devletlerinin de 25 yıldır bu terör ü bitirmemeye çabalayan hükümetlerimizinde hepsinin yedi ceddini ..::rantinp:.. tüm şehit olan arkadaşlarım adına...... 93-95 yılı jandarma komando özel tim den bir asker........

Son düzenleme:
ya şuan kendini TÜRK diye kabul eden herkez savaşa hazırken neden devletimiz bu kadar yavaş hareket ediyor anlamıyorum..böyle giderse bireysel silahlanmada artar.onların kaç tane (pkknın)adamı var bilemem ama TÜRKİYE ' nin 75 milyon askeri var bunu biliyorum...

kahpe şekilde saldırmaya gerilla tarzı diyolar askerin karşısına çıkacak cesaretleri yok............................................................. artık duygu ve düşüncelerimi noktaları daha da uzatarak en argo şekilde analarının bacılarının kulaklarını çınlatacak şekilde dolduralım...içimizden.

adi şerefsizler sizin gleceğiniz geçmişiniz............ yeter ya bu ne böyle sabahtan beri küfür ede ede normal konuşmayı unuttum anasını satayım

türk milletinin başı saolsun ailelerine ve yakınlarına allah sabır versin

Aziz şehitlerimize Allah rahmet eylesin...

kahpeliğin adı gerilla olmuş, göğüs göğüse çarpışmak delikanlılıktır, kahpeler bilmez.

Son düzenleme:
Lanetliyorum bu terörü tüm şehit alilerinin başı sagolsun teröre tepkimizi gösterelim toplanalım taksiciler toplandı , kuryeci kardeşlerimiz toplandı .Bizde diğer forumlarla birleşip toplanalım zaten yoplanamıyorsak yazıklar olsun bize

Hiçbirşey degilde,
Barzani ve Talabani denen o satılmış köpekler, Özal'ın basbakanlıgı zamanında PKK nın o yogun doneminde onları uzaklastırmak ve/veya ortadan kaldırılması icin tutuldu ve orgutlendirildi.
Özal'ın kapısında el pence divan duran şerefizler simdi adam oldularda turkiyeye kafa tutuyorlar.
Az kaldı Anası mukaddes kendileri bezyuz babanın tek evlatları. az kaldı.

YAzdıklarımıza biraz daha dikkat edersek iyi olur.Yakınızda yaşanmış lokal olaylar sebebiyel bir gurubu veya zümreyi suçlamayınız.Bunlardan etkilenip üzülenler hatta reaksiyon gösterenler olabilir.Bu heriflerin yapmak istediğide bizi ayrıştırmakki rahatça yok edebilsinler.Daha sakin olalım ve ileri gelenlerin vereceği kararları bekleyelim.İnşallah başka şehidimiz olmaz.Canını toprağı için akıtan şehitlerimizin ruhu şad olsun.ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ.

başımızdaki büyükler savaştan korkuyo neden ?
şavaş olunca kafadan büsürü millet ölür diyolar eee bu şekilde noluyo ? her hafta 10 şehit veriyoruz nerdeyse nereye doğru yol alıyoruz ? Allah şehitlerimizin ailelelerine sabır versin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar