Yeni Scooter Aldım (Honda Beat)

Arkadaşlar en sonunda kararımı verdim ve Honda Beat aldım. Ben Antalya'da oturuyorum ve burda bir Honda bayisi var. Beat'e çok talep olduğu için teslimatı 15 Haziran'da yapabileceklermiş. :joker: Bu benim ilk motorum. Hayatımda 2-3 kez scooter kullandım. Alışmam biraz zaman alıcak Ha bide motorla ilk 1-1,5 ay 50km/h'yi geçmeyin dediler. Bu ne kadar doğru? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hayırlı Uğurlu Olsun Onur.
Allah Kaza Bela Vermesin İnşaallah.
Aramıza Hoşgeldin :farao:
Bende Antalyada yım
:thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam silindir - piston yenidir o yüzden demişlerdir 50 km yi geçmeyin ama bunun zamanla bir ilgisi yok motor 200 km falan zorlanılmaz yanı 50 geçilmez sonra 250 km den sonra 60-70-80 lere çıkarsın 500 km den sonra allah ne verdiyse

Hayırlı olsun güle güle kullan.Rodaj hikayesinden 50 yi aşma demişlerdir.İyi demişler.İlk bakıma kadar zorlama motoru bi şey olmaz.

nası ya, bana ilk 300 km 80in üstüne çıkma demişlerdi, 4 zamanlıda daha da mı yacaş gitmek gerekio?

hahahaaaaaaaaa onur bende vivacity100 2 zamanlı scooter var dostum. biraz zor kapışırsın benimle :cherry: :cherry: :cherry:
senin ilk 300 metrede tozunu attırırım :king: puahahaaaaaaa
sen git denklerinle kapış yada 50 lik iki zamanlılarla.

:cherry: :cherry: :cherry:

safrane' Alıntı:
nası ya, bana ilk 300 km 80in üstüne çıkma demişlerdi, 4 zamanlıda daha da mı yacaş gitmek gerekio?

hoca speedfight ne gerek var heueh :) ztn baba gıbı motor roket gibi gidiyor falla :) yanı performansı gercekten cok kaliteli fakat parçaları cok pahalı :)

yannış görmüşsün :tongue:
bu aralar köle gibi çalışmaktan ışıklara bile inemiyorum :pl:

speedcim, sen de motoru dağıtma ki parçaya ihtiyacın olmasın :)
şaka bi yana hakikaten pahalı, motoru devirdiimde kuyruk grenajını değiştirmeye niyetlenmiştim, o plastik parçasına 160 milyon istemişlerdi

e valla türkiye yollarında her an başına bişiler gelebilio, bi bakıyosun dönerken, adamlar köşeye kum serpmiş, tabi gördükten bi an sora da kumların üstünde buluyosun kendini :joker:

HAyırlı uğurlu olsun arkadaşım:))Sıcak ve güzel günlerde dilediğin gibi kulanmanı dilrim :thumright:

hayırlı olsun motorun
arkadaşda vardı beat Antalyadan Sideye 70-80 arası hız yaptı kafayı yedim motor sanki hiç gitmiyo gibi ama benzin konusunda acayip az yakıyo
ayrıca bende Sidedeyim özele tel adres yaz belki görüşürüz :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar