Bolu Ya Gidiyoruz....04.45.

Bolu Abant Gezisi (2 Cbf 150)

Dün gece verdigimiz karar ile kuzenle beraber yol yapma istegi duyduk,ve şöyle uzun yol yapalım dedik,
benim kuzen boluya gidelim dedi,olur deyip sabahın körü için sözleştik,sabah ailemle beraber sahura kalktım,
kuzenle beraber bekliyoruz,şu anda yola çıkmaya hazırız,saat 05.00 gibi hareket edecegiz.
biz aklı başında insanlarız,ama bazen delilik tutup
sabahın göründe kalkıp yola çıkmak geliyor aklımıza,buna pek de akıllı denmez ya neyse,gezi raporunu akşam eve gelince hazırlarım.

siz bu mesajımızı okurken, biz yolda cbf 150 ile yolda olacagız büyük bir ihtimal,ama nerde oluruz bilemiyorum.
şimdiden yolumuz açık olsun diyorum.
herkeze hayırlı pazarlar.
................................................................................................................
sabahın erken saatlerinde koyulduk yola,çıkmadan önce haber vermiştik,belkim aramıza katılan olur diye,ilk resim benzincide depoları fulleyip güzelce giyinip marşa bastık,

benim üstümde motor montu ve pantolonu vardı,ama benim kuzen daha alamadıgı için günlük elbiseleri iel gelmek zorunda kaldı herzaman ki gibi,dizlikleri vardı onları taktı beya faydası oldu,çünkü sabahın 6 sında hava çamlıca gişelerini geçince o kadar bozduki sis resmen önümü kapamıştı,dörtlüleri yakıpda yolumuza devam ettik,dörtlülerinde faydasını birkez daha görmüş olduk(her cbf 150 dörtlük yok ya o bakımdan söyledim)

hava çok sisliydi,kaskın camı o kadar sis oldugu ki sanki yagmur yagmış gibiydi.neyseki yagmur görmedik.yagmurluklarımız vardı ama olsun.

biraz mola verdik sonra devam

bu resimde bi terslik var dimi?

geldik boludagı sapagına,biz yeni yolu degilde eski yolu yani bolu dagını çıkacagız,zevkli olsun bu sefer.

ohh keyfe bak sen

resim çekicez baktık harfin biri aşaya sarkmış,hemen el attım ve düzelttim,sonrada resim tabi.

boludan çıkıyoruz abantta dogru yol alıyoruz.

abant gölünden muhteşem resimler.

işte gezimizin sonuna geldik,aslında 450 tane felen resim çektik,en güzellerini ekledim,bundan sonra evin yolunu tutuyoruz.

dönüşte iki kez mola verdik,akşam saat 19 da evdeydik.

toplam 650 km civarı yol yaptık,güzel birgündü,bu güzel birgünü bana yaşatan kuzenim birola teşekkürü borç biliyor,en kısa zamanda tekrarlamayı düşünüyoruz.

Son düzenleme:
kazasız belasız hayırlı yolculuklar size bol foto isteriz aksama:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ıyı eglenceler yuregınızın goturdugu yere..

dikkatli gidin resimleri beklioruz şuan yoldasınız :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldiniz ...iyi gezmeler....

böyle ani kararlarla yola çıkmakk beni hemm heyecanlandırıyorr hemdee çokk zevklii olyorr sizee iii eğlencelerrr boll bol fotoo çekinn ekleyinnn hayırlı yolculuklarr....:cat:

bolu abant gezisi şu saatler itibari ile sona ermiştir,çok güzel gün geçirdik,sagsaglim turumuzu sona erdirdik,resimler birazdan gelicek.

Ooohh, şükür arkadaşlarımız gitmiş ve gelmiş sağ sağlim. Bekliyoruz bakalım neler ettiniz :)

Vayy Cihan abi ve ekürisi Kuzen Balky Birol kardeşim coşkuyu vermişler ...helal olsun...size yetişebilene aikolsun...

Gezinizi sağ sağlim tamamladığınıza sevindim. :) Resimleri bekliyoruzz...

yolun işiyse gidilmek biz her zaman gitmek üzere tayin edilenlerdeniz.
resimler reklamlardan sonra...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar