[Adana - MT]

Şey kem küm maLicim artçıLarın cinsiyetine baqLı :) bn anLamam yoksa yok yani bnm motorun selesi koLay çıkıyor ve tek kişilik oLuyor biLmmem anLatabiLdim mi :D

bizim cinsten deil olm:p yoksa napim artçıyı:p erkekten artçımı olur :p olsa bile nie 3 tane getirim:p getirsem bile nie 1 ini sana satim:p

:) ımmmmmmmmmm vurdun beni can ewimden maLi baq şimdi heLe br hafta sonu geLsin konuşaLım miLLet hep orda burda anLadıqım kdrı iLe oLmadı şehir tutu yaparız...

muhauhahauhau satacan yani geLen oLursa uLaa senden korkuLur maLi haaaa cq cq cq duyun Adana mt duyun ne diyor :D

Laaa kimi aLırsan aL kimse bir mEmduh yapmaz unutma :D burada rekLamımı yaptırma bana :D

herkezi tanıdık bu sayade...way beaaaaa
bi aysegül takıldı bi kaç msj la millet rengini belli etti..
bide ben gittim yaban ellere hemen gezi planları....:cat:
nyse artık.... :bounce:

herkezi tanıdık bu sayade...way beaaaaa
bi aysegül takıldı bi kaç msj la millet rengini belli etti..
bide ben gittim yaban ellere hemen gezi planları....:cat:
nyse artık.... :bounce:

tamam anladık gittin sabahtan beri ben yokum ben gittim alla alla :mrgreen::queen:

Muhauhahua Laa maLi nasıLda beni daha tanımadıqın beLLi oLm karda yürüyeceksin ama izini beLLi etmiyeceksin kaçanlar sizin oLsun dostum kaLanLar zaten bnmdir:D yaa bu arada harbi kafasını vursun sözüne yıkıLdım maLi yemi yemedim die dimi bütün bunLar:D

bişey dikkatimi çekti dünden beri bi arkadaşın adana mt de aktifliği sonra erdi dier topiclerde yazıyor :p
acaba diorum adana mt de yazması yasaklandımı ne oldu :p

yok o arkadaş dünden beri yoğun bi duygusal paylşımın temellerini atmakla meşguldüü eee artık diyecek tek şey var mutluyuz huzurluyuzz:flower::wiinkk: Artık adana mt ile işim olmazz:queen::queen::p:p Bundan sonra bizi doğal parklarda , macte , sinemada görebilirisniz ancakk:mrgreen:

Son düzenleme:
Muhauhahua Laa maLi nasıLda beni daha tanımadıqın beLLi oLm karda yürüyeceksin ama izini beLLi etmiyeceksin kaçanlar sizin oLsun dostum kaLanLar zaten bnmdir:D yaa bu arada harbi kafasını vursun sözüne yıkıLdım maLi yemi yemedim die dimi bütün bunLar:D

lan olm yem deel ciddi bi mevzuydu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar