aglamaktan kafayi yedim yardim edin

4sene babama yalvardıktan sonra 12ay taksitle aldigimiz motorum 18mayıs gecesi çalındı sormadıgım bakmadıgım ne kişi nede delik kaldı daha motoru alali 11 ay oldu ve son taksidinide yatırdım bugün

honda beat
07csz19
19.10.2006 çıkışlı
motor apartman kapısı kırılarak çalınmıstır arka stop lammbasının üzerinde honda stiger'i yok ve orda küçük oyuklar mevcuttur sol camurluk tarafı ise yukardan aşşa doru sürtündüğü için boyası aşınmıstır

Antalyada olanlar ltfn bi bildiğiniz ettiğiniz olursa yalvarıyorum paylaşın cok magdur durumdayım

0544 843 69 58 Allah Rızası için ödül veriyim dicem maddi olanagım yok 17 yasındayım ltfn yardım edin.

kardeşim çalınalı epey zaman olmuş daha yeni yazıyorsun

geçmiş olsun hele birde giden malın parasını ödemek çok koyar adama:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla kardeşim çoktan parçalanmıştır bence sahibinden.comda motor parçaları kısmında ara :)

geçmiş olsun yapacak bişey yok tek yapacağın eşine dostuna motorunun eşgalini verip kendinde araştırmak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun
keske ilk calındığında söyleyip plaka verseydin gören duyan olurdu
gec kalmışsın biras ama olsun umudunu yitirme

ümidini kırmak istemem ama çalınan motosiklet lerin bazıları parçalanıyo..

yani darma duman oluyo.ben de bi pejo 105 kaptırdım zamanında..ne yapalım:pale:inşalah bulursun..umudunu yitirme.şansın açık olsun..

Üzülmenin olana faydası yok kardeşim.Umudunu kırmak gibi olacak ama motorun yedek parça olarak satılmıştır.Keşke bulunsada tekrar binebilsen.Önünde çoook uzun yıllar var,çalışır kazanır daha iyisini alırsın inşallah.Çalan yaratıklarda layığını bulur inşallah.

Motoruna üzüldüm.İnşallah daha iyisini alırsın.Gidenler gelseydi büyük dedemin istiklal madalyası gelirdi.Bu iğrenç insanlar istiklal madalyasını bile çalacak kadar aşağılık kişiler.Bir kapı kapanırsa diğeri açılır.Giden gitti. gelir veya bulurunur diyede umutlanma çalış kazan tekrar alırsın.Dünyanın sonu değil ya daha çok gençsin.Çalışır alırsın.
Saygılar.

Geçmiş olsun giden gitmiş kardeşim üzelme epey olmuş çalınalı oyerini bulmuştur çalışır alırsın

11 ay içeisinde motosikletini görmediysen bundan sonra göreceğini sanmıyorum... geçmiş olsun... aslında arasıra tamirci ve parçacılara uğramanı öneririm ama çok zaman geçmiş... zor olduğunu biliyorum ama daha gençsin daha iyilerini alırsın inşallah.

en iyisi bulunduğun memleketin hırsızlarını bulup biraz para yedir 3 saatte bulurlar motorunu bide bunu dene tabi parçalanıp parçaları satılmadıysa geçmiş olsun :pale:

Geçmiş olsun yenise sağlık her işte bi hayır wardır belki bu sefer daha büyük bi motor sahibi olursun :pale:

şimdi dicemki kafana takma ama motoru çalınan ben değil sensin. ama sana şunu rahatlıla söyleyebilirim. daha 17 yaşındasın ehliyetini alana kadar kendi biriktirdiğin parayla inan bana daha iyisinhi alırsın. motor piyasası baya rahat şimdi. 3bin ytl ye güzel motorlar alabilirsin. 1 sezonda da o parayı biriktirirsin belki daha fazlasını sonuçta nantalyada yaşıyosun. sen genede kafana takma. geçmiş olsun.

babaçi;824255' Alıntı:
kardeşim çalınalı epey zaman olmuş daha yeni yazıyorsun

geçmiş olsun hele birde giden malın parasını ödemek çok koyar adama:pale:

çok geç kalmışsın be kardeşim giden gitmiş artık geçmiş olsun

geçmiş olsun ama epey vakit olmuş :pale:

:silent::silent::silent::silent:
yahu 11 ay kullandım diyor dikkat edin.Yeni çalınmış motor.
4sene babama yalvardıktan sonra 12ay taksitle aldigimiz motorum 18mayıs gecesi çalındı sormadıgım bakmadıgım ne kişi nede delik kaldı daha motoru alali 11 ay oldu ve son taksidinide yatırdım bugün

honda beat
07csz19
19.10.2006 çıkışlı
motor apartman kapısı kırılarak çalınmıstır arka stop lammbasının üzerinde honda stiger'i yok ve orda küçük oyuklar mevcuttur sol camurluk tarafı ise yukardan aşşa doru sürtündüğü için boyası aşınmıstır

Antalyada olanlar ltfn bi bildiğiniz ettiğiniz olursa yalvarıyorum paylaşın cok magdur durumdayım

0544 843 69 58 Allah Rızası için ödül veriyim dicem maddi olanagım yok 17 yasındayım ltfn yardım edin.
Geçmiş olsun umarım bulunur motorun.Motoru olanların genel sorunu bu:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar