[İzmir MT] 30 Eylül Pazar Kaya34 arkadaşımızı yalnız bırakmıyoruz,yarışa gidiyoruz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fotoğraflarda benden olsun arkadaşlar..
2003661625306123609_rs.jpg

Özellikle Panning yaptığın fotoğrafları çok beğendim. Nötr dansite filtresi mi kullandın yoksa sadece enstantane/diyafram açıklığı ayarlarıyla mı hallettin? Özellikle yukarıdaki fotoğrafın enstane/diyafram açıklığı değeri varsa bana yazabilirsen sevinirim. :)

Süpersport yarışlarında oluyor....

Md nin eleman bir gün önce sıralama turlarını derecesiz bitirince 1000 cc lik makineyle süpertsportB de birinci oluyor.... Üçkağıt var ama....:pr::pr::pr:

İnsanların emeğine yazık oluyor böylece.....:pr::pr::pr:

Gruplar şu şekilde...
Supersport A -600cc
Supersport B -600cc
Supersport C -600cc
Superstok A -600+
Superstok B -600+
Supermoto

Superstok ve supersport sıralama turlarında yeterli zamanlamayı tutturamayanlar Ümit A ve Ümit B yarışlarına kalırlar...
1000cc ve 600cc'lerin bir arada yarışmasının nedeni budur.

herkese teşekkür ederim.
sabahki antremanı kaçırmasaydım (pisti tanımak açısından) büyük ihtimalle kürsüye çıkabilirdim.

Bence sen biraz daha ciddiye alsan şu işi kürsüye kesin çıkarsın Hakkı... uyanamadın mı yine :p

2003679004366819025_rs.jpg

Deniz abi kaçıncı geldi?

Son düzenleme:
Özellikle Panning yaptığın fotoğrafları çok beğendim. Nötr dansite filtresi mi kullandın yoksa sadece enstantane/diyafram açıklığı ayarlarıyla mı hallettin? Özellikle yukarıdaki fotoğrafın enstane/diyafram açıklığı değeri varsa bana yazabilirsen sevinirim. :)

ALAKASIZ GEYİKTİR: VAKİT KAYBI OLACAĞINI DÜŞÜNENLER OKUMASIN LÜTFEN.

MrCool, ne dedin anlamadım abicim. umarım küfür falan etmemişsindir.(zaten etmedin de biliyorum) Benim rahmetli annanemde çok güzel nötr dansite filtresi yapardı ve onu biz bol sarımsaklı sosla yerdik ki tadına doyum olmazdı. Genelde bunları diyafram üzerinde pişirir enstanteye sarardı kurumasın diye. Yoksa bu Nötr dansite filtresini açıkta bıraktın mı hemen kuruyor:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar