çakalaz'ın babası vefat etmiş

allah rahmet eylesin başın sağolsun cakalaz allah sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun

her canlı bir gün ölümü tadacaktır.(ayeti kerime) ölüm bizler için kardeş. Allah rahmet eylesin. sana ve ailene sabır ihsan etsin.başınız sağolsun.

allah rahmet eylesin kardeşim allah sana ve ailene sabırlar versdin babanın vefat etmesne gerçekten çok üzüldüm :(

gonul isterdiki olum hic olmasin.bu bir bayrak yarisi,sirasi gelen bayragi baskasina verir ve gocer gider.doganla ne kadar yuzyuze konusmasakta forumda birbirimize yakiniz,cok iyi kafa dengi biridir.boyle bir evlat yetistirdigi icin babasini kutlamak isterdim.
allah mekanini cennet yapsin.kendi babami kaybetmis kadar uzuldum.:pale:

Doğan abi!!:pale:
Başın sağolsun.. Allah rahmet eyleye.. Mekanı cennet ola..:salut:
Allah kalanlara sabır versin.. :pale:

Arkadaşımızın başı sagolsun
Babasına da ALLAH dan rahmet diliyorum...

asm

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Yüce Mevladan sabırlar diliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin ,başınız sağolsun

Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar ! AYNen dendiği gibi öLüm her canLı nın haKKı yalnız bazan da zamansız öLümler oLuyo işte... Konusma sırasında durup dururken 2 derin nefes alıp gözleri yumarak ölmek insanı düşündüren kısım ; oLur mu böle öLÜm dediren öLüm :salut:
BeLKi herKese çok doğal gelcek ama arkadaşlar ; babanızLa kanLı düşman bile olsanız babanız babanızdır ; arkanızda her zaman bi direk tir... Babanızın kıymetini bilin dostlarım :rendeer: Son pişmanLık fayda etmiyo :salut:

Söylenebilecek şeyler kimseyi geri getirmese de cakalaz'ın babasına Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.

yeni gördüm çok üzüldüm...başın sağolsun...Allah gerie kalanlara sabır versin...:salut:

Adana İl Temsilcisi
babasına allahtan rahmet,arkadaşıma ve ailesine de sabırlar diliyorum.

Başınız sağolsun. Topiğin başlığını okuyunca bir an için inanamadım. Ama her şey biz insanlar için :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar