bana en büyük motor??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi kıza göre kuvvetli kollarım olduguna inanıyorum:p
bi keresinde 180kg ağırlığındaki bi motor denemiştim ama sadce 50mt gidebildim:p sonra da düstüm zaten :p ona göre
tasıyabilcem en agır en büyük en güzel motor nedir sizce ne tavsiye edersiniz :silent::silent:
::sos::

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu ayşegüllerinde hep böyle güçlü kollarımı oluyor... birtanede bizde varda:cherry: soruna gelince valla tarzına göre değişir ilk önce tarzını belirtmelisin.. scooter en ideali bence...

ya ne scooter ı yaa
bendaha büyük böle hayabusa nın biras küçültülmüşü gibi bişe istiyorum ama teknik özellikleri flan fazla bilmiyorum bu yüzden önerilerinizi bekliyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pocket bike ler var onlara bir bak istersen......:p

madem öyle diyorsun,ayırabilecegin miktarı yazda sana güzel bi makina bulalım hepberaber.:wiinkk:
ok...

ya ne scooter ı yaa
bendaha büyük böle hayabusa nın biras küçültülmüşü gibi bişe istiyorum ama teknik özellikleri flan fazla bilmiyorum bu yüzden önerilerinizi bekliyorum

hayabusanın biraz küçügü ve sna göre:)
sana bi cbr yeter ya bnce:p daha fazlası abartı olur gibi gelio

dalga geçmeyin lütfen bana göre sen bir cbr 125 r al onunla başla benim gibi ama seçim genede sana kalmış demi?

madem öyle diyorsun,ayırabilecegin miktarı yazda sana güzel bi makina bulalım hepberaber.:wiinkk:
ok...

benim o kullandığım 19 ama ben o kadar ayıramam heralde:p
siz yazın fiyatları da 10falan olabilir

Cbr demişsinizde o 115 kg..

Bu arkadaşımız daha büyük bişey istiyor, ama tarzını belirtmemiş.

ayşegül öncelikle tarzını belirle scooter istemiyorsun anladıgım kadarıyla
race naked cruiser sanırım bunlardan bir olucak daha sonra bütçeni belirle bütçene göre marka model fiyat araştırması yap.
tabi bu arada tecrübe en önemlisi eğer sıfırdan başlıyorsan kesinlikle acele etme ufak ufak başla ki hayabusalara binmeye ömrün yetsin(allah korusun)
şimdiden başarılar.

ayşegül öncelikle tarzını belirle scooter istemiyorsun anladıgım kadarıyla
race naked cruiser sanırım bunlardan bir olucak daha sonra bütçeni belirle bütçene göre marka model fiyat araştırması yap.
tabi bu arada tecrübe en önemlisi eğer sıfırdan başlıyorsan kesinlikle acele etme ufak ufak başla ki hayabusalara binmeye ömrün yetsin(allah korusun)
şimdiden başarılar.

:)öncelikle hayabusa benim için bi hayal !!
o tarz bişe istiyorum demek istedim ben sadce
ömür boyu calışsam ona para biriktiremem zaten:p

Sabahtan beri ne yazacağımı bilmez bi şekilde okuyorum, gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

Ablacım Adana motosiklet kültürünün en yaygın olduğu yerlerden biri.Bence şöyle satıcılarının olduğu yerlere git bi bak! Sonrada tipi cüssesi sana en uygun olan makinanın markasını modelini al ve tekrar buraya yaz.Tecrübeli arkadaşlarımız sana mutlaka olumlu yada olumsuz görüş bildirecektir.Hayabusha consept olarak sporttouring bir makina olduğu için küçük benzerini bulmak zor.(CBR1100XX var motoru ufak ama olmaz Sana:cherry:).Daha makul makinalar mutlaka bulunur.Hadi kolay gelsin.

ya bu kadar büyük motosiklete hevesin varda.. tecrüben varmı belirtmemişsin. bu büyük motorlar tecrübe ister..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tecrübe neymiş?...... Gidersin eğitim alırsın yeter......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar