9900 ytl ye 0 km hyosung gt 650 ler

müdavimlerinin fiyatı 14.000 ile 20.000 arasında değişirken bu kadar şahane! bir motor nasıl olurda bu kadar düşük fiyata satılır anlamak güç doğrusu...?

kaçırılmayacak fırsat cidden hyosung sevenler acısından bana biras ters bi motor

GKN

geçen senede yaz sonunda aynı indirimi yapmışlardı
bence gayet normal..
ideal fiyatı nu olmalıydı yani:cat:

78 79 hp civarında (tam emin değilim bakmayada üşendim) bi motor için çok iyi fiyat bence de. muadil diyebileceğimiz (2 silindir olması ve yakın güç değerine göre ) er 6 ya göre baya hesaplı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biraz daha bekleyin sezon bitiyor dahada düşecek fiyatlar acele etmeyin:cat:

Eğer böyle ise süper indirim yapmışlar parası olan kaçırmamalı bence :)

Cidden kaçırılmayacak bir fiyat.Daha iki gün öncesine kadar almayı düşünğüm bir motordu kendileri ve normal liste fiyatı 12.500 YTL.Ama maalesef benim motor işi bir sene kadar ertelendi :(

Biraz daha bekleyin sezon bitiyor dahada düşecek fiyatlar acele etmeyin:cat:

Bu fiyattan aşağı düşeceğini sanmıyorum.Ybr 250 9400 ytl. 650cc lik bir motoru nerdeyse 250 cc fiyatını veriyorlar daha nasıl bir indirim bekleniyor anlamıyorum.

Sıfır km'de YBR250, CBF250 ve GT250 almak isteyenlerin, 2 kere düşünmesi gereken bir durum. Özellikle YBR250 almak isteyenlerin... :bounce:

özer işte şimdi gt 650 cbf 500 e rakip oldu:p(bunu sadece takılma amaçlı yazdım oratalık kızışmasın:mrgreen:)(şimdi tam çıkaramadım ama yanlış hatırmalıyorsam bu konuda seninle ufak bi sürtüşmemiz olmuştu. eğer o sen değilsen hiç üstüne alınma:mrgreen:)

ayrıca yapmayın arkadaşlar ben bu motoru almaya niyeti olan arkadaşlara yardımcı olmak için açtım bu başlığı. gt 250 düşünenler gidipte gt 650 alsın diye değil. özellikle motora yeni başlıyacak arkadaşlara bu sözüm(ele veririm talkımı kendim yutarım salkımı:)) iktisat yapayım şu kadar para ekliyip 400cc daha büyük makina alıyım diye gidip süremeyecekleri motoru almasınlar "insanın yedek parçası yok"

yarın hayabusa 10000 liraya düşse bütün site gidip hayabusa alcak demek ki:p(alırız valla:queen:hşşşş söylesene alırız de mi:queen:)

Son düzenleme:
tüm araçlarda olduğu gibi bakınız tv reklamlarına 2007 arabalar nasıl fiyat kırdı aynen motorlardada öyle yıl sonu ucuzluyor 2008ler yolda çünkü...:salut:

özer işte şimdi gt 650 cbf 500 e rakip oldu:p(bunu sadece takılma amaçlı yazdım oratalık kızışmasın:mrgreen:)(şimdi tam çıkaramadım ama yanlış hatırmalıyorsam bu konuda seninle ufak bi sürtüşmemiz olmuştu. eğer o sen değilsen hiç üstüne alınma:mrgreen:)

ayrıca yapmayın arkadaşlar ben bu motoru almaya niyeti olan arkadaşlara yardımcı olmak için açtım bu başlığı. gt 250 düşünenler gidipte gt 650 alsın diye değil. özellikle motora yeni başlıyacak arkadaşlara bu sözüm(ele veririm talkımı kendim yutarım salkımı:)) iktisat yapayım şu kadar para ekliyip 400cc daha büyük makina alıyım diye gidip süremeyecekleri motoru almasınlar "insanın yedek parçası yok"

yarın hayabusa 10000 liraya düşse bütün site gidip hayabusa alcak demek ki:p(alırız valla:queen:hşşşş söylesene alırız de mi:queen:)

Benim. Kullanıcı adımı değştirdim :)

Evet seninle ufak bir sürtüşmemiz olmuştu... ::tartis:: ::pokey::

Ama ozaman sen beni yanlış anlamıştın :) Neyse ben kin tutmam unuttum bile.Büyük cc ye gelince kendinden emin vede tecrübesi olan arkadaşlar için yazdım ben onu.Tabiiki tecrübesi az olan arkadaşlara 250cc üstü kesinlikle ::yanliss: ::stretche
Bilmem anlatabiliyormuyum :p

Honda shadow'da 12500ytl ye düşmüştü 2008 modeller gelecek arkadaşlar 2007leri maliyetine elden çıkarıyorlar normaldir yılsonu artık birde sezon bitiyor.

peşin fiyatına ben şahsi düşüncem 10 bin ytl mi o makinaya vermem gider araba alırım çilesi falan ama bari kaza yaptığım zaman kurtulma şansım daha fazla ama motorunda zevki başka tabii yaw:)

peşin fiyatına ben şahsi düşüncem 10 bin ytl mi o makinaya vermem gider araba alırım çilesi falan ama bari kaza yaptığım zaman kurtulma şansım daha fazla ama motorunda zevki başka tabii yaw:)

Kaza yaptığım zaman kurtulma felan filan gibi takıntıların varsa, bence hiç motosiklet kullanma. Scooter'la kaza yapıpta ölen çok kişi duydum...

asm

o ayrı bir konu 2-3 bin ytl'lik motor alırkende aynı geçerli...

bende dün gittim Hyo bayisine
heves ettiğim GT 250 R'a baktım
9 bin ytl diyorlar ama peşinde 8600'e bırakırım dedi
eski kasayıda 8400'e bırakırım dedi

benim anlamadığım,bu mootun önceki kasası hala elde ise ve de yeni kasası ile arasında 200 ytl fark var ise bu motor nasıl satacak?(500 ytl fark bile olsa ben yenisini alırım şeklen hoşuma gittiği için)

öyle veya böyle bir güzellik yapmaları lazım ki satılsın bu motor :)

8000 ytl'ye sıfır GT 250 R verseler ikinci elde 7000 bin ytl istiyenlerle falan hiç muhatap olmam herhalde :) (gerçi 2007'ye 6000,6500 ytl isteyenlerde var)

Ö.Z.€.R;814499' Alıntı:
Kaza yaptığım zaman kurtulma felan filan gibi takıntıların varsa, bence hiç motosiklet kullanma. Scooter'la kaza yapıpta ölen çok kişi duydum...

benim motor kaza yapmadığımı kim söledi scooter la bende kaza yapıp kurtulanlar arasındayım!:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar