Kenan Sofuoğlu artık Superbike'da yarışacak.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
373962.jpg
Dünya Supersport şampiyonasında dünya şampiyonluğuna ulaşan sporcumuz Kenan Sofuoğlu önümüzdeki sezon Dünya Superbike şampiyonasında yarışacak. Kenan Sofuoglu, Honda Ten Kate takımı ile gelecek sezon Dünya Superbike şampiyonasında yarışmak için anlaşma imzaladı.

2007 Dünya Süpersport Şampiyonu yarışçımız Kenan 'ın takım arkadaşı İrlanda 'lı Jonathan Rea olacak. Gelecek vadeden bu 2 genç yetenek ile Honda Ten Kate 'in neler yapabileceğeini önümüzde ki sene göreceğiz.

Takımın patronu Ronald Ten Kate Crash.net Radyosuna yaptığı açıklamada Kenan Sofuoglu ile gelecek 3 sezon için Dünya Superbike şampiyonasında yarışmak üzere anlaşma yaptı.

Kenan'a Superbike yarışlarında başarılar dileriz.

373918.jpg
374695.jpg
374694.jpg

Son düzenleme:
Turk sponsor bulabilmis mi? Yoksa hala bizimkiler milli gururun 12 dev adam,futbol takimimiz veya Naim Suleymanoglu oldugunumu zannediyor?:farao:Bakalim bu rezalet daha nekadar devam edecek.

İşte beklediğimiz haber.Sonuna kadar hakediyordu, başarılarının devamını dileriz:)

Yalnız Jonathan Rea Kenan'ın yerini alacak diye biliyorum, superbike'da değil supersport'da yarışacak:wiinkk: En azından worldsbk.com haber bölümünde öyle yazıyor.Kenan'ın gelecek seneki takım arkadaşının bu sene Ten Kate ile superbike'da yarışan Roberto Rolfo olup olmayacağı henüz belli değil.

Son düzenleme:
İşte budur. Tebrikler Kenan. İnşallah burda da göğsümüzü kabartmaya devam edeceksin.

Süper haber bu demek oluyoki moto gp ye 2 sene kaldı hadi kenan bastır.:queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gönlündeki gibi olmuş sanırım
gururumuz kenana superbike da başarılar

demek sonunda ten kate superbike teklifi götürmüş...kenan dayan 3 sene sonra motogp geliyoorr...gururumuzsun kenan TÜRK bayragı tekrar dalgalansınnnn superbike da başarılar...

arkadaşlar superbike motogp den tahtı alacak bence 1-2 seneye , superbike daki pilotların motogp dekilerden hiç aşağı kalır yanları yok, kenan biaggi üstad ile yan yana görmek bize şeref verir

rest çekmek işe yaradı.
dünya şampiyonu olduğu gün ten kate ona 2 sene daha SuperSport sonra super bike teklifi vermişti, kenan tereddütsüz reddetmişti (2teker dergisine verdiği röportaj)

hak verilmez alınır. dünya şampiyonu olan kontratı tekrar tekrar yazdırır.

Allah kenan kardeşimin yardımcısı olsun

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ten Kate Honda takımı Britanya Superbike şampiyonasında yarışan Jonathan Rea ile anlaşarak Kenan'ın yerine Supersport kategorisinde takıma katıldığını duyurdu.

Michel Fabrizio ' da 2008 de Ducati Xerox ile superbike da yarışacak.

373195.jpg

373196.jpg

Son düzenleme:
hayırlısı olsun ne diyelim 12 dev adamın rezilliğini seyretmeye dayanamadım tv yi kapattım milli futbol takımını izlemiyorum bile o kadar bencil oynuyorlarki malta bile 2 tane rahat rahat atabiliyor demekki elimizde bir kenan var ama motor sporları denince akla maalesef uyduruk araba yarışları geldiği için işi çok zor jason torpillioğlu yine sonuncuydu gp2 de en son izlediğimde ve ne zaman izlesem hep sonuncu po akıllı bir yatırım yapar umarım bu sefer

ama motor sporları denince akla maalesef uyduruk araba yarışları geldiği için işi çok zor jason torpillioğlu yine sonuncuydu gp2 de en son izlediğimde ve ne zaman izlesem hep sonuncu po akıllı bir yatırım yapar umarım bu sefer

Sen kafayı mı yedin:queen: Po Kenan'a (motosiklete) sponsorluk (yatırım) yaparsa Türkiye'de motosiklet kültürü gelişir, daha fazla motor daha az araba satılır.Ee Türkiye'ye her yıl milyarlarca dolarlık araba satıp sömüren üreticiler ne olacak di mi:mrgreen:

hayırlısı olsun ne diyelim 12 dev adamın rezilliğini seyretmeye dayanamadım tv yi kapattım milli futbol takımını izlemiyorum bile o kadar bencil oynuyorlarki malta bile 2 tane rahat rahat atabiliyor demekki elimizde bir kenan var ama motor sporları denince akla maalesef uyduruk araba yarışları geldiği için işi çok zor jason torpillioğlu yine sonuncuydu gp2 de en son izlediğimde ve ne zaman izlesem hep sonuncu po akıllı bir yatırım yapar umarım bu sefer

o jasonıda hiç anlamıyorum insan her yarışta sonuncu olur mu be kardeşim yapamıyosan bırak bu işi..tamam çok zor bi dal ama demekki uygun diilsin bu spora kafa kalın galiba hala anlayamadı bunu

Allah yardımcısı olsun.
En yakın zamanda GP'de görürüz inşallah kendisini.

GKN

yakışır, kenanada türkiyemede..
ama keşke türkiye adına yarışma imkanı olsaydı..

kenan safuoglu mükemmel bi o kadar da duygusal ten kate de 3. motorla yarıscak sanırım yada 2 tek sorun sponsor son izlediğim yarısta 2. oldu motorsporları federasyonundan bir yetkili 100 bin dolarlık sponsor bulamadıklarını söyledi buda kenanın elini kontratlarda zayıf bırakıyor ve kenan 3. motorla yarısmak zorunda kalıyor fatih terim 1 aylık maasını verse yeter 130 bin ytl gibi bişi tam bilmiyorum biras pansuman olur belki bu kanayan yaraya ama kenan cok üzgün çünkü kendi ülkesinden sponsor bulamıyor yazık cok yazık 223 milyon dolara pist yapıyoruz kenan orda 1 tur bile atamıyor günlük kirası 70000 euro arkadaslar bu konuyla ilgilenin cok üzüleceginiz sonuclar cıkıacak karsınıza

Kenan sofuogluna basarılar

Son düzenleme:
hayırlısı olsun gelecek vadediyo abimiz...başarılar...:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
2008 de MotoGP takviminde Türkiye yer almıyor.
Superbike yarış takvimi de henüz açıklanmadı ama takvime Amerika'nın katıldığı duyuruldu. Büyük ihtimalle bu sezon Superbike da Türkiye'ye gelmeyecek. Umarım Federasyonumuz bu konuda çalışıyordur. Kenan'ı İstanbul Parkda görmeliyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar