Evet Honda CBR 600 RR ile başlangıç yapmış bir arkadaşın abisi
hızlı yaşıyor kendisi!
bir Subaru'yu pert ettikten sonra Honda'ya terfi etmiş
kazası falan var mı dedim
"oooo sen ne diyorsun 3 kere kaza yaptı birini geçenlerde yapmış,her yanı yara bir görsen" diyor
kardeşim adamın psikopat olduğunu(hız yönünden)biliyorsunuzda niye böyle bir makina aldırıyorsunuz,baban engel olsa ya dedim
"dinliyor mu deli,Hayabusa mı imiş neymiş bir motor varmış ondan alacakmış şimdi çatlak" diyor
Allah sonunu hayreyleye...
biz 250 cc'lik GT 250 R almak için bile anneyi,babayı râzı edemiyoruz...!
sizin gibi insanlara yakıştıramadım bu lafları cidden..kınıyorum..bizler ne için varız,ne için yaşıyoruz..deli de olsa çatlak da olsa o da bir insan ve bizden biri...kendi canı olduğu kadar bizim canımızı da tehlikeye atabilir..aldırmaz olmayalım lütfen arkadaşlar buna bir tepki göstermemiz gerek...:farao:
japonlara söyliyelim (ayaklarına kapanalım) bu arkadaşın hayabusasına fırlatma kapsülü taksınlar (jetlerdeki gibi) biyere yapışacağı sıra kapsül otomatik devreye girsin sonra paraşütle aşşağıya insin:cherry: ziira 300le o hızda düğmeye kendi basamaz hatta aaah ölüyoom bile diyemez (zira mııı zira ne?:mrgreen
valla ben bu siteyi niye seviyorum biliyomusunuz bu tip arkadaşlar hiç bir yerde yok çünkü, traji komik olaylar var bazen ciddiye alıyosun bazende dalgaya ama en çokta hayal gücümde patlama yaşıyorum o bayaa iyi oluyo:cherry: