Honda CBR 600 RR ile başlangıç...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bunalım geldi yaa ne 600'ü ne hayabusa'sı hikaye ş'te ağzı olan konuşuyo hesabı.....:pr:

allah hepimizi korusun o kadar gerisi bu geri'ye kalmış artık sefasınıda o çeker cefasınıda:bounce:

aynı hikayeler ya gına geldi dallandırıp budaklandırmayalım.:pr: bu yaz sıcağında öffff puffff fresh ol:rendeer:

öncelikle şunu sölim subaruya içim acıdı valla dayanamıom böle arabalar kaza yapınca 600rr gelince onada yazık kazalı motor alınır mı bide onu sorayım toplaması pahalı mıdır bu konuyla ne ilgisi var demeyin tam bu konuyla ilgili yakında kazalı hayabusa satılık die ilan gelebilir çünkü :queen::queen::queen:

Evet Honda CBR 600 RR ile başlangıç yapmış bir arkadaşın abisi

hızlı yaşıyor kendisi!

bir Subaru'yu pert ettikten sonra Honda'ya terfi etmiş :)

kazası falan var mı dedim

"oooo sen ne diyorsun 3 kere kaza yaptı birini geçenlerde yapmış,her yanı yara bir görsen" diyor

kardeşim adamın psikopat olduğunu(hız yönünden)biliyorsunuzda niye böyle bir makina aldırıyorsunuz,baban engel olsa ya dedim

"dinliyor mu deli,Hayabusa mı imiş neymiş bir motor varmış ondan alacakmış şimdi çatlak" diyor

Allah sonunu hayreyleye...

biz 250 cc'lik GT 250 R almak için bile anneyi,babayı râzı edemiyoruz...!

:queen:hayabusayı aldıgı gün umarım hız yapmaz yoksa onun son hızı olur Allah korusun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
japonlara söyliyelim (ayaklarına kapanalım) bu arkadaşın hayabusasına fırlatma kapsülü taksınlar (jetlerdeki gibi) biyere yapışacağı sıra kapsül otomatik devreye girsin sonra paraşütle aşşağıya insin:p:cherry: ziira 300le o hızda düğmeye kendi basamaz hatta aaah ölüyoom bile diyemez (zira mııı zira ne?:mrgreen:)
valla ben bu siteyi niye seviyorum biliyomusunuz bu tip arkadaşlar hiç bir yerde yok çünkü, traji komik olaylar var bazen ciddiye alıyosun bazende dalgaya ama en çokta hayal gücümde patlama yaşıyorum o bayaa iyi oluyo:cherry:

asm

babası elinden alır oyuncağını diye ümit ediyorum

benim babam öyle olsa bana 600 RR alalım dese cidden almamda bizim peder öyle değil ve bir an önce kurtul şu motordan diyor(ciddi manada kızıyor) :)

1.5 ay öncesinde tekirdağ da otogarda minibüs beklerken bir hayabusa sı olan bir abim yanaştı yanıma bilmem neresi ni sordu yabancıyım dedim ve indi bi sigara içeyim dedi tabi ben ilk defa canlı olarak bir hayabusa görüyorum dibimde adamla sohbete girdik inanın oyuncak değil 22 senelik sürücü bile satıcam ben bunu zaptetmek çok zor diyodu yani bu oyuncak değil tam bir ölüm makinesi 500-600 cc varken ne gerek var 1300 cc ye Kenan sofuoğlu na bile 600 cc yetiyo :cherry::cherry:

umarım kazasız belasız gider:silent:

sizin gibi insanlara yakıştıramadım bu lafları cidden..kınıyorum..bizler ne için varız,ne için yaşıyoruz..deli de olsa çatlak da olsa o da bir insan ve bizden biri...kendi canı olduğu kadar bizim canımızı da tehlikeye atabilir..aldırmaz olmayalım lütfen arkadaşlar buna bir tepki göstermemiz gerek...:farao:

:mrgreen: komik çocuk :mrgreen:

Benım Baslangıc Motorumda 600rr Dı 2007 Model.ıkı Ay Once Sattım 2008 1000rr Aldım Kazam Olmadı Allaha Sukur Amakuladıgım Alet Benı Cok Korkutuyor Arkasını Cok Atıyor Ama Motoruma Asığım

Ben kaç aydır cbr 125 le başlasam yapabilir miyim diyorum ama biradere bak:cat:
:queen:

Enteresan bi kişilik .... Psikolojik sorunları var galiba.... arkadaşların dediği gibi fazla yaşamaz....

Görünen köy kılavuz istemez...Eğer arkadaşın bir nebze olsun umrundaysa kardeş acısı çekmemesi için bir an önce -bence- elinden geleni yapmalısın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
600rr neysede hayabusaya geçmek istemesi sakat bi durum..

GKN

600 le başlamak deil mesele,
mesele olayı kafada bitirmek:wiinkk:

walla başlangıç motosikleti için 600 cc konusuna zaten kılım..

bisiklet değil ki bu..

toyotada çalıştığım zamanlar.. bir abimiz ardı. o da hevesliydi motosiklete bende.. ben çok kazanamadığım için hayal ediyordum o sıralar.. bigün geldi bu abimiz cbr600 ile.. baktık sağına soluna.. o mutlu ben mutlu.. çocuklar gibi şendik diyesim geliyor.. tam işten ayrılacağım sıraydı..

bir ay kadar sonra duydumki bizim abi hastahanede yatıyormuş.. kol kırık bacak kırık vs vs..

subaru parçalanırda.. motor da bazı şeyler hoş olmaz (allah korusun)

Gayet normal bişey olabilir :) hızı seviyorsa parada varsa durması hata zaten :D

ya ben aranıza yeni katıldım bu konularda da fazla bilgim yok ama bende cbr 600 rr almayı düşünüyodum bu işe bu motorla başlamak yanlışmı olur ki..:silent:
birde dediğiniz gibi arkadaş hızlı yaşıyorsa yazık olmasın...biri onu durdursun:queen:

hani trafik canavarı diyoruz ya.işte bu o:pr:

japonlara söyliyelim (ayaklarına kapanalım) bu arkadaşın hayabusasına fırlatma kapsülü taksınlar (jetlerdeki gibi) biyere yapışacağı sıra kapsül otomatik devreye girsin sonra paraşütle aşşağıya insin:p:cherry: ziira 300le o hızda düğmeye kendi basamaz hatta aaah ölüyoom bile diyemez (zira mııı zira ne?:mrgreen:)
valla ben bu siteyi niye seviyorum biliyomusunuz bu tip arkadaşlar hiç bir yerde yok çünkü, traji komik olaylar var bazen ciddiye alıyosun bazende dalgaya ama en çokta hayal gücümde patlama yaşıyorum o bayaa iyi oluyo:cherry:

ziraa mı zira nedir(organize işler smlysi)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar