Honda CBR 600 RR ile başlangıç...

cbr125 kullandım 15 gün sonra 600rr kullanmaya başladım. hani nasıl desem bambaşka bişey. hani kendimi tutmasam alet akıp gidecek ama insanın kendini tutması gercekten cok zor oluyor. makine tetikliyor sizi bi süre sonra.dürtüyo gaz ver bana gaz ver diye... bence elinin ayagı ayarı olan kullansın yoksa sonu felaket...

Aman Allah'ım olamaz biri durdursun onu yoksa durmak için bi can yakarsa(kendi canı da dahil) tüm Motorculara laf geliyo:cyclopsanAdımız serserilere çıkıyo bilinçsiz iki teker:mrgreen: NO NO NO:farao:

Herkese iyi sürüşler dilerim dikkatli olalım CBR 600 RR'ın teki tepemize çıkmasın :salut:sonra

Ya kardeşlerim şunu anlayamıyorum neden rahmet okuyorsunuz adama, adam daha ölmedi!!! Söylediğimiz sözlere dikkat etmeliyiz sonuçta söylediğimiz sözler dua yerine geçebilir (veya beddua). Onun yerine Allah kazadan beladan korusun diyemez miyiz? Kendisinden geçtim ya kaza yapınca başkalarına da zarar verirse? Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Belki başkalarını vazgeçirmek için yazıyorsunuz, kimsenin iyi niyetinden de şüphem yok fakat böyle şeyler yazmasak daha iyi olur. Eğer söylediklerimiz Gayretullah'a dokunursa hem kendimize hemde başkalarına kötülük yapmış oluruz. Biraz daha dikkat lütfen...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah sorgu melekleri yanına gelmeden o kişinin AKLI başına gelir:silent:

Böyle parayı veya fırsatı bulurbulmaz görgüsüz ve bilinçsiz bir şekilde racemotor alıp sonra race çilerin adını kıroya magandaya çıkaran bu tarz insanlardan nefret ediyorum!!!!

Ayrıca yaptıkları bilinçsizlikler sonucu hayatlarını yitiren veya yaralanan insanlar yüzünden hergün yüzlerce insana aslında motorun sağlıklı ve güvenli bir makina olduğunu açıklamak zorunda kalıyoruz...

Valla adı üstüne kendi düşen ağlamaz bu tarz olaylar sonucu başlarına bişey gelen insanlar için hiç üzülmüyorum aksine sinirleniyorum bizim adımızı da çıkardıkları için!!!!!!!!!!!

asm

Ya kardeşlerim şunu anlayamıyorum neden rahmet okuyorsunuz adama, adam daha ölmedi!!! Söylediğimiz sözlere dikkat etmeliyiz sonuçta söylediğimiz sözler dua yerine geçebilir (veya beddua). Onun yerine Allah kazadan beladan korusun diyemez miyiz? Kendisinden geçtim ya kaza yapınca başkalarına da zarar verirse? Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Belki başkalarını vazgeçirmek için yazıyorsunuz, kimsenin iyi niyetinden de şüphem yok fakat böyle şeyler yazmasak daha iyi olur. Eğer söylediklerimiz Gayretullah'a dokunursa hem kendimize hemde başkalarına kötülük yapmış oluruz. Biraz daha dikkat lütfen...

katılıyorum

Allah şimdiden rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar ... türünden şeyler bir bakıma duadır

bir düşünün çevremizde o kadar adam var bu şekilde,bazı arkadaşlarımızda böyle,zorumuza gidiyor evet(benim bir arkadaşta öyle ama nasihatten anlamıyor vatandaş)

ama adamın yüzüne "sen çok yaşamassın,şimdiden Allah rahmet eylesin sana" diyor muyuz?;diyemeyiz

eğri oturup doğru konuşalım,yumuşatıyoruz laflarımızı hep(gerçi ben içinden bile geçirmem "şimdiden Allah rahmet eylesin sana" diye)

yapılacak şey bu adamın elinden oyuncağının alınmasıdır,gerekirse eşek sudan gelinceye kadar döverek alınmalı

şayet güzelce konuşmadan anlamıyor ise...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence bununla başlanmaz!

Olduğun yerde düşürsen çizilse 1 ay uyuyamazsın :queen:

new_model04.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
..bizler ne için varız,ne için yaşıyoruz..deli de olsa çatlak da olsa o da bir insan ve bizden biri...

o zavallı çocuklar kitap istiyor, defter istiyor ..... ama ondan da anlamazsınız ki siz :p hababam sınıfı unutulmaz sahnelerden biri geldi aklıma :cherry:

acı ama gerçek arkadaş hayabusa ile muhtemelen biyerlerde patlayacak, Allah "tahsilatını :p" affetsin falan deriz napalım, adam cenaze arabasının üzerinde gidiyor siz söylediklerimiz dua yerine gecer kazadan korusun desek diyosunuz alemsiniz :mrgreen: eşeği bağlama dua et eşek kaçsın noldu hadi bakalım kıssadan hisse :p :mrgreen:

ayrıca o bizden midir sizden midir bilemem ama benden değil :wiinkk:

bu arkadasa hc bsey denmez.bu arkadasta suc yok buna akıl verenı bulmak lazım arkadslar ne dıyım allh sonumuzu hayr eyle yarabbiiiiiiiiiiiiiii
ne gunlere kaldık.(bde hayabusa dıo ben soylerken korkuorum yaaaaa)
:)))

Hayabusa'ya haksızlık ediyorsunuz bence.Şunun şurası 300 Km'nin üzerine çıkıyor...:silent:

ya arkadaşlar ayıp size.neredeyse adamı kendi ellerinizle öldüreceksiniz,üzerinede toprağını atacaksınız.
güzel doğru tavsiyelerde bulunmanızı isterdim.
hepinize sevgiler:)

Yorumun hası budur.:mrgreen:

Öyle demeyin,bişey olsa en çok yine biz üzülücez.Arkadaş siteye üye olsada bilgilense keşke.Hem canlı canlı tavsiye bile verir SS'çi kardeşlerimiz.Azda olsa eğitim alır ve Hayabusa'ya geçişini bari bi süre engelleyebiliriz.

MKH

Evet arkadaşlar işte intihar amaçlı bir motor almak isteyen arkadaşımız daha:queen:

işte böleleri yüzünden motorların ve motorcuların adı çıktı dokuza inmez sekize...
kedisine şimdiden rahmet dilekleri iletirim ancak kendisi ile birlikte başka canlarıda almamasını dilerim... başkalarının canı onunki kadar ucuz değil... :farao: :farao: :farao:

yarın öbürgün gidecek sonra da motor kazaları çoğalıyor die yazılır her tarafta önce kendini brz dsnse salak adam nese inss basına bisey gelmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar