Ya kardeşlerim şunu anlayamıyorum neden rahmet okuyorsunuz adama, adam daha ölmedi!!! Söylediğimiz sözlere dikkat etmeliyiz sonuçta söylediğimiz sözler dua yerine geçebilir (veya beddua). Onun yerine Allah kazadan beladan korusun diyemez miyiz? Kendisinden geçtim ya kaza yapınca başkalarına da zarar verirse? Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Belki başkalarını vazgeçirmek için yazıyorsunuz, kimsenin iyi niyetinden de şüphem yok fakat böyle şeyler yazmasak daha iyi olur. Eğer söylediklerimiz Gayretullah'a dokunursa hem kendimize hemde başkalarına kötülük yapmış oluruz. Biraz daha dikkat lütfen...
katılıyorum
Allah şimdiden rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar ... türünden şeyler bir bakıma duadır
bir düşünün çevremizde o kadar adam var bu şekilde,bazı arkadaşlarımızda böyle,zorumuza gidiyor evet(benim bir arkadaşta öyle ama nasihatten anlamıyor vatandaş)
ama adamın yüzüne "sen çok yaşamassın,şimdiden Allah rahmet eylesin sana" diyor muyuz?;diyemeyiz
eğri oturup doğru konuşalım,yumuşatıyoruz laflarımızı hep(gerçi ben içinden bile geçirmem "şimdiden Allah rahmet eylesin sana" diye)
yapılacak şey bu adamın elinden oyuncağının alınmasıdır,gerekirse eşek sudan gelinceye kadar döverek alınmalı
şayet güzelce konuşmadan anlamıyor ise...