Merhaba Arkadaşlr aranızdan erken ayrıldığım için üzgünüm. Umarım bidahaki sefere telafi ederim.
Benim için ilk olan bu deneyim; çok güzel ve ilginçti. Tümüyle yabancı bir ortam, yabancı yüzler ve ilk olmak ilk başta endişelenmeme yol açmıştı.
Zaman ilerleyince benimgibi kuşkuyla bakan gözlerin fazalığı bu deneyimi ilk defa yaşayan kişinin ben olmadığımı gözler önüne seriyordu.Ama ordaki motorcu abilerimiz ve kardeşlerimiz yakınlığı sevecenliği ve dostluğunu görünce uzun zaman önce ayrı kalmış olduğum bit takıma veya lise sınıfına gitmiş gibi oldum.)
En kısa zamanda tekrar organizasyon olursa çok sevineceğim. Dostlarımı görmeyi ve tekrar kaynaşmayı bekliyorum. Bundan sonra bende deneyimli bir motosiklet net üyesi olarak. Yeni gelen arkadaşları selamlayıp muhabbete katmaya çalışacam(Ne hissettiklerini çok iyi biliyorum).
Hey karakız ben kırmızı tişörtlü arkadaşım, Biraz acele ettin yaa tam geliyodum yanına muhabbete.Tanıştık ama fazla konuşamadık. Görüşemezsek izmire gelince görürüz artık ne yapalım.
Sabah kalktığımda bir iki böcek beni çok sevmişki yanımda gelmiş be

)