süper süper süper,elinize emeğinize tekerinize sağlık,allah içinize sindirsin:cat:
Yeniçeri dostum bi şey sormak istiyorum sana 4300 km yol teptiğin için öncelikle tebrik ederim. Sorum şu ben 50 - 60 km yol yapınca popom felaket uyuşuyor ve çok yoruluyorum yrb yi sürerken bu çoğu arkadaşında başına geliyordur. Sen bu olaya bi çözümmü ürettin yoksa 4300 kilometreyi sende popon uyuşarakmı yaptın eğer yaptı isen vallahi hll cevabını bekliyorum.
hocam helal olsun.. ben arkadaşın 150cclik scootter i bursadan Edirne'ye getirmiştim.. ve o seyahatten foto cekmediğime çok pişmanım. inşallah şu Keeway ss i de alinca hemen cikacam geziye.. vakit olursa fi,rsat bulabilirsek tanisalim.. gazeteciyim, haber yapalim seni fotolarinla beraberbu yaptigin turkiye rekorudur haberin ola
bunu değerlendirelim, roportaj yapalim genc hevesli motorculara ornek olsun....
Edirne Haber Gazetesi'nden Hasan ben.
Barfly ı biliyosan onun üst katında büromuz.. herzaman beklerim bi çayımı iç![]()
Sevgili Hemşerim, takriben 20 yıldır motor kullanıyorum.Pek çok motor kullandım.YBR 125 bu motorların içinde 70-80 ile gitmek kaydıyla en az titreşim yapanı.Marka ismi vermek istemiyorum, zira bu markalardan motorlara sahip arkadaşlar alınıyorlar ama YBR dışında birkaç motora binersen ne demek istediğimi anlarsın.50 km zor gidersin.Bunun dışında istersen en konforlu veya en pahalı motorla yolculuk yap, belli bir süre sonra (bana göre 1 veya iki saat)poponda ağrı hissedersin.Bu durum titreşimden daha ziyade motorsikletlerde vücut ağırlığının büyük çoğunluğunun oturduğun yere uyguladığı basınçtan kaynaklanır.Mesela bu duruma otomobil kullanırken maruz kalmazsın.Çünkü otomobil koltuğunda ağırlık daha geniş bir alana yayılmaktadır.Saygılarımla.
Sevgili dostum inşallah yakın bir zamanda sana uğrayacağım.Birkaç gün Babaeski'de olacağım.Dönünce uğrarım.Saygılar.
üstad ne zaman geliyon? senin geziyi tam sayfa yapicam![]()
ustad hangi okuldasin? ilhami ertem se ben yakinda oturuyom.. yarin izin günüm işe gitmiicem.. but arada alacagim motora talip cikmis
carsambaya kadar alamazsam satilicak
![]()