Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Slm

Ya Gençlik Nasilsiniz Emin Olun Bu Ste De Olmasa Benim Motorumun Oldugu Anlayamayacagim Burasi Hissettiriyr Bana :):):) Gene Bekleyis Içindeyiz Sigorda Oderse Parca Degistircem Odemezse Tamir Yonu Gidecem Hayirlisi Bakalim Kib Bakin Hani Yokmu Modifiye Işleri Resim Gorelim Biraz Hevese Gelelim Bari

Arkadaşlar sizlere bişey soracağım, bizim gs200 lerde debriyaj balatası varmı ??

geçenlerde motoru servise götürdüm bakım için servisteki ustanın bana dediği şey bu motorlarda balata olmaz ömür boyu götürür... :D
ya usta çok şey biliyor yada ben hiçbişey bilmiyorum, sizce varmıdr balatası yokmudur

Olmaz mı kardeş ;

Baskı balata olmasa nereden kavrayacak makina ;

O "problem yapmaz" anlamında demiş olabilir...
Motordaki zincir dişlisinin simetrik tarafındaki kapak baskı balatanın yeridir...

slm

o m otordan hayır cıkmaz ömür böyü götürür demişya bitttigine göre senin motorun omru bıtmış.
basın sagolsun :):):):):):)):

karasu arkadaş akşam akşam iyi güldürdün beni allahda seni güldürsün emi vitesli motorda devriyaj balatası olmazsa nasıl vites degiştireceksin .zaten bu servisteki ustaların hepsi böyle bende her gittigimde balatan bitmiş diyor kaç paraya mal olur diyorum 80 balata 30 işçilik diyor bende aynen kalsın diyorum.muhtemelen seninde devriyaj balatan bitmiştir honda titanların balatası bunlara oluyor degiştirisen mutlaka onlardan taktır ve yakınlarında honda servisi varsa balatayı sen al yoksa honda baltası taktım diye çinçon takar birde senden fark ister servislere anlamadıgını çaktırma yada yanında bir bilen kişi götür kolay gelsin

arkadaşlar yav kimsede 250 gs yokmu ya bitek benmi aldım bunu koca istanbulda günde 100km yol yapıyorum bitanesine rastlamadım.yollarda numune gibi dolaşıyorum .bütün kuryeler bana bakıyor bune ya nerden buldun bunu diyorlar bende mao amcam benim için özel yaptı diyorum.şu ana kadar öyle sorun denecek büyük bişey yapmadı balatayı degiştirdim lastikleri pirelli sport demon ile degiştirdim.3500 km deyim çok fazla zorlamıyorum 5.ci vitesde 8000 devirde 120 gibi bir hız yapıyorum ama trafik yogun oldugu için kısa kesiyorum.sanki kilometre saati eksik gösteriyor gibi geliyor otobanda baya araba solluyorum 100km ile giderken bukadar arabanın 100km nin altında gitmesine imkan yok.yagı her 1000 km de bir degiştiriyorum genel anlamda memnunum yani şimdi birde performans egzos bakıyorum onuda taktıkdan sonra şöyle otabana çıkıp rodaj işine noktayı koyacagım hepinize kazasız belasız günler dilerim

Son düzenleme:
zonta naptın sen 3500 km de ne rodaj kalır ne bişey ?
sen gönlüne göre devam et
hız göstergen eksiktir doğrudur benimkini defalarca ölçtük 10 km eksik gösteriyo

evet biraz abattıgımın farkındayım dostum . arkadaşların başına gelenlerden sonra biraz tedirginlik yaşadım yani .şimdi motor bana çok lazım işlerimin çok yogun oldugu bir dönemdeyim işe gidip gelirken arabayla sabah birbuçuk saatte ulaşabildigim işyerime şimdi enfazla 35-40 dakikada gidiyorum akşam trafigindende kurtuluyorum oyüzden bir arıza çıkartır diye üstüne titriyorum vallahi.

bu arada 250 gs gören olursa bana da söyleyin valla merak ettim iyice

Son düzenleme:
birde zs 250-5 var v motor cruiser.Ama gel gör ki fiyatlar 5000 çok satmıyo bi de pahalı yedek parçaları.Ama kalitesine diyecek bişey yok.250 gs nin silindiri farklı materyallerden yapılmış.İşçiliği oldukça tatminkar.Zaten aradaki 1500 ytl fark sade 5 beygir için değil bu işçilik için

@ zonta perşembe akşam göztepe 250lik bir zealsun gördüm siyah gri motor sesi fena değldi ama kasksız kullanıyorlardı.İlgini çekerse diye söyledim

vaybe teşekkürler arkadaşlar bitanesine denk gelmedim ben daha valla tutup öpecem yani criminal kardeş haklısın aradaki 1500 ytl fark boşa degilmiş gerçekten ilk başlarda bir kaç kurye arkadaş 1500 ytl boşa verdin diye takılmışlardı.ama arasıra verbi bakalım rodajı nasıl yapmışsın diye alıp bir tur atıyorlar baya iyi yav cbf 250 ayarında bişey lan bu gibilerinden iltifatlarla gönlümü hoş tutuyorlar.bir ara konuşmamızda , bu arkadaşlarım motora 10 yıldan fazla bir süre ara verdigimi biliyorlar aslında hepsi beni kıskanıp motor almışlardı hepsinin babasından okkalı fırçalar yemiştim zamanında neyse seneye bunu satıp bir fazer almayı düşünüyorum dedim demez olaydım şimdiden 3 tane müşteri çıktı.bazen arkadaşlar takılıyorlar honda alsaydın yamaha alsaydın falan çinçon minçon kardeşim ben motorumu seviyorum ya obenim için hayabusa dan 1100 rr den daha iyi hepiniz saglıçakla kalın kazasız belasız günler dilerim

Slm

YA INSANIN MOTORUDA OLMAYNCA YAZACAK BIR SEY BULAMIYOR HANI SIZDENDE SOLEYENELIKCI BIR FIKIRDE SUNAN YOK NERDESINIZ MOTORLARINIZA BAKMIYORMUSSUNUZ VEYA MOTORLARNIZA BIRSEYLER YAPIYORDA BIZE MI SOYLEMIYORSUNUZ :):) BU STE AMACINI YITIRMESIN HERKEZ MOTOR HAKKINDA ÖGRENDIGINI PAYLAŞSIN:bounce:

slm

ya arkadaslar benım kadarmı derdınız var anlamıyorum nerdesınız benım gıbı otor askıda olsa yapacak cok sey bulursunuz ama bınıyor gezıyorsunuz dimi neyse sorun cıkmasında bının gezın ama burayıda bos bırakmayın ya yapın bırseyler :):):): guzelleştirin kızlarımızıyakısıyorda yanı

slm

ya kardes kusura bakma ama olmamış ):): benım yorumum . nese sız dualarınızı benden eksık etmın ben resım koyarım bu canavar tekrar kalkar kukrer yanı ınsallah bye

ya nesi olmamış kemal merak ettim vallahi bak şimdi ? kuyruk gidon kesildi, led stop yapılıyo takılacak, şahane bi renk mükemmel işçilikle uygulandı. bu motora başka ne yapılabilir merak ediyorum

Kıskançlıktan yapıyor bu kemal57 ;

Zealsun zs 200 gs de böyle özel yapılmış birtane emsal göstersin madem kendisi...

ben anladım onu....:p

hakan senin motorun çok çirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.Satamayacaksıııııınnnnnn.....
:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar