Asya Motor Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet arkadaslar resmen topıgımız olmustur Cenaze namazı yarın oglen namazına mutakıben kaldırılacaktır sevabına naıl olmak ısteyen es dost ve dıger topıc sakınlerıne duyurulur... :)

ben geldim beyler.. :cherry: off tatil iyi geldi beah.. Valla insanın memleketi gibisi yok... sessiz sakin gürültü yok karmaşa yok toz var toprak var ağaç var kuş sesi var bol bol su var dağ var orman var... off oof niye geldim istanbula..:cherry: şaka bi yana acayip motorsuzluk çektim orda kendimi bisikletle avuttum.. resimler çok eklerim en yakın zamanda.. bu arada motoru parktan almadım.. çünkü ruhsatı köyde kaldı:salut: ama gelir gelmez istedim hemen telefonla.. bakalım ne zaman gelicek.. daha ilk akşamdan bi göz atim dedim nete..

OoOo ahmet hosgeldın ya aldın memleket kokusunu geldın yane :) Iyı bakalım ya bızde burda takılıyoruz ıste ınternete gıren cıkan yok sanırım yada bızımkıler kayboldu heheh :) Iyı bakalım ahmet hosgeldın :) Bu arada ruhsat ısı cok kot olmus ya keske goturmeseydın evde de bırakabılrdın.Neyse otobusle gonderırlerse bısı olmaz 1 gunde gelır yada kargoya versınlerr....

eyvallah sağolasın bilgin temiz havayı aldık geldik..ruhsatı cebimde bırakmışım yelekle beraber köye götürdüm.. oda orda kalmış.. neyseki bugün köyden gelen olmuş ona vermişler.. sabah gidip alıcam.. motoruda alıcam..bu arada ne zaman görüşelim.. cumartesi olurmu.. :cherry:

evet resimleri buyrun

bu memlekete gitmeden önceki gün motorumla vedalaşırken.. bi hatıra fotosu..

Shot at 2007-08-15

sabah 05:00 gibi yola çıkıyoruz

Shot at 2007-08-15

gerçi biz tokat reşadiye yolundan geldik köye ama cebdeki fotolarımda bunları bulabildim.. sivasada başka bir gün gittim.. adet yerini bulsun dedim bide ben çekiyim dedim şu tabelaların önünde..

Shot at 2007-08-15

sivastan bi iki kare.. cumhuriyetşn temelinin atıldığı, sivas kongresinin yapıldığı yer

Shot at 2007-08-15

çifte minareli medrese

Shot at 2007-08-15

ulu camii

Shot at 2007-08-15

Shot at 2007-08-15

gök medrese tadilatta

Shot at 2007-08-15

Shot at 2007-08-15

buda köye geri dönüş

Shot at 2007-08-15

buda memleketimin manzarası

Shot at 2007-08-15

Shot at 2007-08-15

Shot at 2007-08-15

Shot at 2007-08-15

yeşil ırmak köyümüzden geçer..

Shot at 2007-08-15

Shot at 2007-08-15

Shot at 2007-08-15

buda kendimi avuttuğum makina..:cherry:

Shot at 2007-08-15

buda benim geri dönüş.. malesef benim erken gelmem gerekiyordu o yüzden tokattan atladım otobüse geldim.

Shot at 2007-08-15

umarım beğenmişsinizdir.. gerçi daha çok foto vardıda burayı meşgul etmek istemedim.. birde bazıları digital fotoda kaldı.. oda daha memlekette..

Son düzenleme:
Iyı vallla mıs gıbı olmus :) Iyı bakalım :) Bılmem kı Ahmet dıger arkadaslarda bı karar verse ( gercı kımse yok ya ) hayırlısı bakalım.

olur inşallah... ben bu hafta gelemessem başka hafta biraz zor gibi görünüyor.. bu cumartesi bana uygun sana da uygunsa görüşelim..başka gelen de varsa başımızın üstünde yeri var..

bugün motoruma kavuştum. ruhsatta geldi.. bi güzel gezdim..

bakalım pazar günü işim var ama ben yinede bi ayar yapmaya çalışayım.. tek yolculuk çekilmez bi ismail abi.. gece nasıl gidecez hem.. pazar sabahı çıkarız eğer ayarlıyabilirsem...

ismail abi ben ayarladım bu pazar boşum eğer sende uygun olursan sabah erkenden çıkalım.. bilgin sen de uygunmusun.. benim bu akşam nöbetim var yazamayabilirim..

Son düzenleme:
cumartesi gecede israrlıyım ... :) 9 gibi çıkalım biir de küçük kamp çadırı ayarladıkmı. karasu ya kadar gideriz :)

yada deathın yanına kadar da gidebiliriz sahilden .

Son düzenleme:
O zaman abı Düzce ye kadar gelmenız lazım burdan da benı alıp Deathın yanına gecmemız lazım ?? Hayırlısı ıle banada uygun olur ıns bısı cıkmaz ıse.. Abı Cumartesı Geceden kastın ne aksam mı yoksa hanı sabah 4-5 gıbı mı eger ogle ıse Ahmete de uyar ama aksam 9 gıbı falan ıs yorgunu olur Ahmet ogle gelıo.Sız bı anlasın bakalımda....

ismail abi sorun değil benim içinde.. yahu gece yolculuğu çekilirmi? hem yolda ne çıkar ne çıkmaz kamyonlar deli gibi gidiyor zaten.. birde kamyonlar otobüsler hep gece seferine çıkıyor o saatte..yani güvenlik ve yorgunluk açısından iyi olmaz.. ben şuan nöbetteyim.. yarın sabah çıkıcam.. sonra müsaitim yani.. ama dediğim gibi pazar sabaha doğru çıkarız ancak.. sencede daha iyi olmazmı ismail abi.. sabaha karşı 4-5 gibi uygun olmazmı:cat:

olur uygun olur :)
bilginde alacağı mesajı almıştır sanırım.:)

gençlik biraz daha beklerseniz hevesim kaçacak kalacam evde hea :)

Son düzenleme:
Cesurtonk aramıza hosgeldın umarım severek bınersın :) O cam tahmını 30 - 35 cıvarı bırseydır ıyı bı Asya Bayısıne gıt sor takmasıda cok kolay hemen takarlar.

Ahmet abi ben oluyorum yorgunluktan eve geldım bı dus aldım ama geberıyorum Allah sıze kolaylık versın sag salım gıdın Ins.

bende geldim ama motorum yok:(

slm arkadaş öncelikle hepinize merhaba yazdıklarınızı okudum çok kaliteli güsel bi forum olmuş verdiginiz bilgiler gerçekten insanı aydınlatıyo. gelelim konumuza ben motor almayı düşünüyorum diger forumları okudum aklımdaki 2 motoruda yerden yere vuruyolar sizler bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim ASYA AS 150 T 19 A VE ÇELİK MARTİAN 150 bu modeller arasında acayip kararsızım artıları ve eksileri hakkında beni aydınlatırsanız kısmetse eylül ortasında alıcam birini şimdiden teşekkürler

Motosikleti
Forza 250
Kim bunlar?

dsc00144up7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar