Motorumu Bulana 5.000 Ytl. ödül

emniyette tanıdık varsa onlar halleder, duydugum kadarıyla çalanlar belli kısılermıs, para karsılıgında motoru gerı verıyolarmış.
umarım bulunur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun ..................

Dolapderedeki tüm tamirci ve hurdacı görünümüdeki yerleri gezmeni tavsiye ederim... Orası parçalama yeri....

geçmiş olsun dostum,inşeallah motorunu bulabilirsin,telini adını plakanı aldım istanbulda görürsem duyarsam ararım mutlaka.birde mümkünse resmini at nasıl birşey fikrimiz olsun muhtemel değişiklikler olsa bile,en azından resmini bilelim.tekrardan geçmiş olsun .

Geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah kaskon vardır.Akşamları,üsküdar-kadıküy-beykoz civarında dolaşıyorum.Görür görmez polise haber veririm ama bence buralarda değildir makinan.Çalan yaratıklarada lanet olsun.

bizim bi arkadasında arabası çalınmıştı.hırsızlardan para karşılığı geri almıştı yanı kendı malını parayla sana satıyorlar..inş kısa zamanda bulursun kardeş ..çok geçmiş olsun çalan eller kırılır inşallah..

Süper Moderatör (BBRR)
motoru binmek için çaldılarsa bi şekilde bulursun ..ama parçaladılarsa çoktan parçalanmıştır.. çalındığının ertesi günü parçalıyolar...işallah bulunur ..şahsen ben bulsam para marada istemem bi yemeğe tav olurum :)

Cok buyuk gecmis olsun umarim en kısa bir surede bulunur motorun..!
peki anlayamadihim sey ne bu adamlar nasil goturuyorlar 160 kiloluk motoru anlayamiyorum :silent: kontak olmadanda cok zor ama yapan yapiyor baksana..
Tekrardan gecmis olsun..

Geçmiş olsunda, 2005 model makinede immobilizer sitem yokmuydu :silent: Anahtarımı üzerinde unuttun:silent: Umarım en kısa zamanda bulunur makinen.Tekrar geçmiş olsun...

gecmis olsun..ama sendekide cesaret yani..kalkip beyoglu gibi yerde motorunu disarida birakiyorsun..ben orda gece dolasmaya korkuyorum..neyse insallah bulursun kardes..

slm

23,04,2007 TARİHİNDE GÜNÜN İLK SAATLERİ 00:30 İLA 08:00 SAATLERİ ARASINDA BEYOĞLU-CİHANGİRDE OTURDUĞUM APARTMANIN ÖNÜNDEN 2005 MODEL MAVİ BEYAZ SUZUKI GSXR1000 MOTORSİKLETİM ÇALINMIŞTIR. MOTORUMU GÖREN YADA ÇALAN VEYA ÇALANLARI BULABİLECEK OLAN KİŞİLER LÜTFEN BENİMLE İRTİBATA GEÇSİNLER. BU KİŞİLERDEN HER HANGİ BİRİSİ MOTORUMU BULMAMA YARDIMCI OLURSA MOTORUMU ALIR ALMAZ 5.000 YTL Yİ NAKİT OLARAK ALACAKTIR.

MOTORU TANIMADA YARDIMCI OLACAK BAZI ÖZELLİKLER
1. MOTORUN EKSOZUNDA TÜPÜN BAŞLANGIÇ NOKTASINDA VE TITANIUM YAZISININ HEMEN SONUNDA ÜST KÖŞEDE İÇERİYE DOĞRU UFAK ÇÖKÜKLÜK VARDIR. EKSOZUN ARKA AYAKLIĞIN TAM ALT KISMINA GELEN ÜST YÜZEYİNDEDE SİYAH Bİ PLASTİK ERİME İZİ VARDIR.

2. SOL GRANAJIN ALTINDAKİ SUZUKI YAZISININ " I " HARFİ KENARLARINDAN HAFİF KABARMIŞ BİR ŞEKİLDEDİR.

3. MOTORUM YAKLAŞIK 4.800 km CİVARINDA.

RUHSAT BİLGİLERİ:
2005 SUZUKI GSXR1000
PLAKA: 34 J 6145
RENK: MAZİ BEYAZ
MOTOR NO: T713-120601
ŞASE NO: JS1B6111100107702

YARDIMCI OLANDANDA-OLMAYANDANDA ALLAH RAZI OLSUN. ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

EĞER MAİLİMİ LİSTENİZDEKİ KİŞİLEREDE GÖNDERİRSENİZ MUTLU OLURUM :(

SAYGILARIMLA MURAT SAÇ.
İŞ: 0212 252 85 91 & 92
CEP: 0536 874 85 67

fotoğrafı varmı belki görürüm yollarda..senin motora benzer gördümde ama pek dikkat etmedim.gördüğüm motorun plakası yoktu..

Son düzenleme:
Slm

4 aylık konuyu niye hortlattın ?? bulunsaydı 4 ay içinde çıkardı.. durmadan konu hortlatmayın gıcık oluyorum böyle kişilere :farao:

Google'dan motorum çalındı arama yaptığında beni bu kişinin açtığı konuya yönlerdime yaptığı için bende tarihe hiç dikkat etmeden cevap yazdım.bilerek yapılmadı bu kadar kızmana gerek yok

Gecmiş olsun insallah en kısa zamanda kavusursun üstadım motoruna. Allah kimsenin basına vermesin bu kötü durumu.

geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda bulunur...bildiğin tanıdığın motor alım satımları yapanlar varsa sor bence...keşke kasko yaptırsaydın...çok üzüldüm...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar