MANİSA-İZMİR MT PRENSESİMİZİN(Acress) Mutlu Gününde Onu Yanlız Bırakmıyoruz.

ARKADAŞLARRRR,,,

Bu hafta pazar günü (29 TEMMUZ) nam-ı değer PRENSESİMİZ GÖKSU'NUN(ACRESS) kardeşinin sünnet düğünü var,,onu bu mutlu gününde yanlız bırakmayız umarım..GÖKSÜ bana söz verdi abi bütün MT üyelerinin pilavı bol tavuklu olacak dedi..

haydi arkadaşlar,,pazar günü müsait olan gelebilcek olanlar el kaldırsın..

tarih=29 temmuz 2007
buluşma yeri= ÜÇYOL--İZMİRSPOR TESİSLERİ--HÜRRİYET PARKI
SAAT=20.00

oldu da bitti maşallah
nazar değmez işallah :p:):cat:

göksucum ben şehir dışında olacağım bu hafta sonu çok önceden planlanmış bir şeydi üzgünüm ki gelemeyeceğimm

ynt:

çok tesekkürler mecit abi topic açtığın ve ilgilendiğin için

tüm MT ailesini bekliyorum buluşma yerinde umutus ve ben sizleri bekliyor olucaz görüşmek üzere:rendeer:

Son düzenleme:
Ben kandi adıma orda olacam inşallah kardeşimizin nişan düğün günlerinide görürsünüz:)

Tanımıyorum ama resminden ve yazılarından ne kadar sevgi dolu olduğun belli :) Kardeşinin düğününü de görürüz inşallah :) Sana tavsiyem, sünnet edilirken bakma, ben kardeşim de ağladım çünkü.. Hiç hiç acımamasına rağmen.. :) Ama kardeş işte.. :rendeer:

OKD

MECİT;748507' Alıntı:
ARKADAŞLARRRR,,,

.GÖKSÜ bana söz verdi abi bütün MT üyelerinin pilavı bol tavuklu olacak dedi..

Pilavdakinin tavuk olacağından emin miyiz? Malum sünnet bu!!

göksu, sana özelden de belirttiğim gibi burada hem sünnet hemde aile dostumuz bi arkadaşımızın gecesi nikahı var ikisinede katılmak zorundayız
yanınızda olmayacağız ama herkese kucak dolusu sevgiler :rendeer:
ALLAH mürüvetinide göstersin kardeşinin sana :)

Haydi İzmir duyanlar duymayanlara söylesin arkadaşlaaar.....

tesekkürler

Ben kandi adıma orda olacam inşallah kardeşimizin nişan düğün günlerinide görürsünüz:)

çok teşekkür ederim ya:salut: amin seninde inşallah rots

:rendeer:

tesekkürler tavsiyelerin için dishy
büyük ihtimalle bende bakamıcam ama o bana "abla yanımda ol" diyo ne yapıcam bilmiyorum acıkcası
tekrar söylüyorum arkadaslar hepinize yürekten teşekkürler yanlız bırakmıyacağınızı biliyordum:wiinkk:

göksu, sana özelden de belirttiğim gibi burada hem sünnet hemde aile dostumuz bi arkadaşımızın gecesi nikahı var ikisinede katılmak zorundayız
yanınızda olmayacağız ama herkese kucak dolusu sevgiler :rendeer:
ALLAH mürüvetinide göstersin kardeşinin sana :)

amin inşallah serkan abi

sende evladının mürüvetini gör
[/B]:salut::rendeer:

Son düzenleme:
bir aksilik çıkmadığı sürece göksu kardeşimizin kardeşinin sünnet düğünündeyim

bende bi aksilik çıkmazsa ordayım ama malum kayınpederimin hastalığı heran herşy olabiliyo söz vermiyeyim

bende geleceğim inşallah. yeğenimizin sünetinde bulunmak lazım. sonra büyüsün daha kız istemeye gideceğiz.

konvoy yapacaz mı? motorlarla tur atacak mıyız? aynaya havlu bağlayacak mıyız?:mrgreen:

:))))

yaaaa harika olucak bitanesiniz sizzz:rendeer::rendeer::mrgreen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Tanrımmm yok böyle bir şey! Cumartesi günleri full çalıştığım için cumartesi olacağını sanıp (sünnet düğünleri genellikle cumartesi olur,pazar kesim işleri olur diye:)) üzülüyordum gidemiyeceğim ya da gece yarım saatliğine ancak uğrayacağım diye.Ama biraz önce diğer arkadaşla konuştuk,pazar ben aldım nöbeti,arkadaş cumartesi çalışacak.Bende sevindim katılırım düğüne bu çok iyi oldu diye,ve şimdi topici gördüm düğün pazarmış:silent:
Gece 23:30 gibi gelmeye çalışırım yarım saatliğine de olsa...

Yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa söyle Göksu,bu hafta akşamcıyım yani akşam 17:00 a kadar boşum,sabah - öğlen yapılacak bir iş olursa seve seve yardımcı olmak isterim...

:d

eh be forrapım be naptın sen :pr:aşıkmısın :pinsan bakar sorar yazdım okadar neyse saglık olsun :salut:saoll yapılcak bişiy yok canım kendine dikkat et görüşürüz :wiinkk:

Tanrımmm yok böyle bir şey! Cumartesi günleri full çalıştığım için cumartesi olacağını sanıp (sünnet düğünleri genellikle cumartesi olur,pazar kesim işleri olur diye:)) üzülüyordum gidemiyeceğim ya da gece yarım saatliğine ancak uğrayacağım diye.Ama biraz önce diğer arkadaşla konuştuk,pazar ben aldım nöbeti,arkadaş cumartesi çalışacak.Bende sevindim katılırım düğüne bu çok iyi oldu diye,ve şimdi topici gördüm düğün pazarmış:silent:
Gece 23:30 gibi gelmeye çalışırım yarım saatliğine de olsa...

bak tarihleri birtek biz karıştırmıyoruz forrapım modum :p :p

tamam sevdim bu işi ben..katılım olacak gibi...liste yapmaya gerek varmı..

bu arada göksu,," BİR DAHA BÜYÜK VE RENKLİ YAZMA"..başımıza iş açacaksın..

Moderatör (forrap)
acress,chatkut ben tarihleri karıştırmadım,bana pazar demedi kimse :) Hafta sonu diye bir muhabbet geçti sadece..Ve bende sünnet düğünlerinin %99 unun olduğu gibi cumartesi sandım.Dediğim gibi sünnet düğünlerinin %99 u cumartesi düğün pazar kesim işlemi olarak gider benim karşılaştıklarıma göre söylüyorum :) Suç bende mi kardeşim :p Ama yarım saatliğine de olsa gelicem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar