motoru kullanan suçlu...ilginç

[YT]f6cbTkyOINM&mode=related&search=[/YT]

ilginç olan adamlar kalkıp kaçıyolar...
androidmi bunlar...

Abi artçıyı gördünmü harbi android valla.O ne uçuş ve kaçış.

@Fo

artı artı değil ki? ama bende bilmiyom ne olduğunu:silent: ne adammı yahu.sürücü o kadar uçmadı havada yinede geride kaldı vee sakatlandı adam.

O artçı en az 3 metre havalanıp asfalta çarptı, üzerinde koruma yok anladığım kadarıyla ve kalkıp polisten kaçmaya devam etti. Helal olsun ne denir? :mrgreen:

Youtube'daki yorumlardan birisi:
It was in Madrid (Spain), 2 thiefs, none died.
Türkçe meali:
Madrid (İspanyadaydı), motor üzerindekiler 2 hırsız, ikisi de ölmedi.

Son düzenleme:
uçması düşmesi bi yana adam direk arabaya çarptı bide o şekilde kalktı şaşırdım valla...

Şoklardayım :cyclopsan Nasıl olur yaaa :silent: Bi taraflarının kırılması gerekiyordu :silent:

Artçının kaçtığını kim söylüyor ya, sadece kaçmayı çok istiyor ama sanırım görüntünün dışında yığılıp kalıyor gibi geldi bana.

Asıl ilgimi çeken şey, videonun sonlarına doğru hareketlenen o hayvancık oldu. Diğer sürücü direk ona doğru yöneliyor. Sanırım motorda bir yolcu daha varmış. Belki de çalıntı olan şey odur.

Yere düştükten sonra hemen kalkıp koşan sürücü, asıl olan artcıya oldu motor son anda bıraz dıreksıyon kırıyor araba nerdeyse sadece artcıya ve motora vurdu dıyebılırım :) artcıda belli kırıklar var ama yinede kalktı adam.

Ödürmeyen Allah cc öldürmüyo işte başka izahı yok.Öte yandan adam kaldırımdan düşüyo beyin kanamasından gidiyo...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şans arkadaşlar başka bişey değil.

havada o kadar taklalar atan surucu.. artci ise hemen yanindan ve cok fazla havalanmadan yere dusuyor.. yoksa kasksiz flm surucu kadar yukselip düşse kesin bi tarafi kirilirdi..

bi de karsidan gelip kaza yapan oforun arabadan indikten sonraki ifadesi, durusu ve hareketleri guzel..

bi de olay sonrasi kosan hayvan olayi ilginc gercekten de..

Shakulin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
havada o kadar taklalar atan surucu.. artci ise hemen yanindan ve cok fazla havalanmadan yere dusuyor.. yoksa kasksiz flm surucu kadar yukselip düşse kesin bi tarafi kirilirdi..

bi de karsidan gelip kaza yapan oforun arabadan indikten sonraki ifadesi, durusu ve hareketleri guzel..

bi de olay sonrasi kosan hayvan olayi ilginc gercekten de..

Shakulin

Afferim lem..... Gözlüklü adamın hali başka abi yaaaa.....

O hayvanı anlamadım ben....Nerden çıktı?....

valla bende anlamadım onu okuyunca bi daha izledim ama arkadaş rüzgardan uçan poşeti hayvan sandı sanırsam:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok bişey videonun sonunda yürüyor..... Ama ne?.... Bide ne işi var dı orda?....

nasıl olur yaa
adam o kadar uçup nasıl yürürr
walla helal olsun
bide sonlardaki hareket eden nesne nedir öylee
poşetmi kedimiii
her izlediğimde yeni bişey farkedyrmm
yoksa uzaylılar mı var :queen:

böyleleri ölmeyi hakediyor kimbilir ne çaldılar ahlaksızlar.::ranntign
korku adama neler yaptırıyor.farkındaysanız artçı kaçamıyo zaten topallıyarak gidiyor sonra artık düşüyomu ölüyomu:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar