@mici_ceko_4; bana kalırsa kısa sürede dökülecek, dağılacak bir motora benzemiyor, Kanuni de yeni modellerinden çok umutlu, çok iddialı. Cross ve Enduro'nun boyları yüzünden çok fazla satılmadığını ama şimdilik Caracal'da uzun süredir en iyi denilebilecek satış rakamlarını yakaladıklarını söylüyorlar ve alanların hep memnun olduğundan bahsediliyor. Galeri Sayan Ümraniye şubesinin sanırım sahibi olan Hakan Bey de sağlam bir motorcuymuş ve kendisi de bir hayli kilometre yapmış bir Enduro 200 sürücüsüymüş, o da çekinmeyip kullanıyorsa parçasına, servisine...vs güvenilir bence.
@stunc83 & mete_han; bu modelle asfalt motoru CBF150'yi karşılaştırmıyoruz herhalde değil mi? Kaldı ki bana çabuk verebilmek için montajını...vs de acilen yapmışlar, daha aldığımda sinyal vidasını sıktırttım, ayna civatasını da kendim sıktım, bir çamurluk vidasının da düşmesini, kullandıktan sonra (özellikle nerede toprak bulsam, çukur, tümsek görsem üstünden geçtikten sonra) anlayışla karşılar ve motorun genelini bir vidayla harcamam.