[İzmir MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası ve "Tshirt ümü ver artık" buluşması

herşey çok zevkli ve keyifliydi forrap en basta sana ve diger mt kardeşlerimize,abilerimize,ablalarımıza çok teşekkürler tekrar görüşmek dieğiyle:rendeer:

s6000629ht1jd3.jpg

Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başım döndü napimmmmmm :queen: Pc yi çeviriyorum olmuyor, yan dönüyorum olmuyor, en iyisi ben düzelteyim dedimmmm :queen:

Öptüm ikinizi de :) Selin'ciğime selamlar... :wiinkk:

İZMİR MT Şule abla başta olmak üzere hepinize sevgilerrrrrrr :rendeer:

canım benim senin yıllık iznin yokmu bak yaz geldi artık izinler başladı hadi izmire bekliyorum seni gel misafirim ol. senin için özel buluşma toplantısı ayarlarız merak etme. bizdende sana kocaman sevgi ve selamlar

İşte bendeki fotolar. hatta racingiskinin de bi sürü fotosu var. Gelen tüm dostlara teşekkürler. Mecit gözlerim seni de aradı ama nasip değilmiş. bi daha kine

Picture001.jpg

bu yazıyı çok beğendim konuyla alakasız ama olsun paylaşayım dedim

Picture002.jpg

yavaş yavaş toplanıyoruz.

Picture003.jpg

masalar dolmaya başladı

Picture004.jpg

yemekler içecekler söylendi

Picture005.jpg

forrap Tshirtleri dağıtacak olmanın mutluluğu içinde

Picture006.jpg

MT Manisa ailesi

Picture007.jpg

Picture008.jpg

Picture009.jpg

sanki arkadaki garson kafamıza tepsiyi geçirecek gibi duruyor

Picture0010.jpg

Ve tshirtler dağıtılıyorrr

Picture011.jpg

Özer abicim pek bi yakıştı

Picture012.jpg

gel vatandaş gell tshirtlere gellll

Picture013.jpg

Hedowich ve Tshirtü

Picture014.jpg

Ironline ve anahtarlığı

Picture015.jpg

Ve Racing İski. O ne bakış be abicim

Picture016.jpg

Speedygirlsule ve ironline

Picture017.jpg

Ve iski tshirtünü bulur. Arkasındaki ise sokemon

Picture018.jpg

sokemon da tshirtlendi

Picture019.jpg

Ceyz ve tatlı yeğeni Egemen

Picture020.jpg

Picture021.jpg

karambolde inşallah kafama top yemem:queen:

Picture022.jpg

Derken umutus kafama topu attı. :queen::queen:

Picture023.jpg

selin hanım

Picture024.jpg

Gürkay bowlingde atılın nasıl yapılacağını anlatıyor

Picture025.jpg

Picture026.jpg

ceyz ben. Çiğdem bu arada gördüm benim nescafemi içiyorsun:queen:

Picture027.jpg

Picture028.jpg

Picture029.jpg

Picture030.jpg

Picture031.jpg

Picture032.jpg

Picture033.jpg

Picture024.jpg

Picture035.jpg

Picture036.jpg

Picture037.jpg

Picture038.jpg

Picture039.jpg

Picture040.jpg

herkesin keyfi yerinde

Picture041.jpg

Picture042.jpg

Umutus ve prensesimiz acress. maşallah maşallah alah nazardan saklasın ikisinide.:cat::rendeer:

Picture043.jpg

Çiğdem Wallace ve I-ben,

Picture044.jpg

Picture045.jpg

Racing iski ve Mustafa

Picture046.jpg

bi ara ayakkabıları alıp çıkmayı düşündüm:queen:

Picture047.jpg

Bu poz için çok yoruldum çokkk

Picture048.jpg

Racing iski abicim süper çıkmışsın. Ben o pozda varım ama sağolsun speedygirlşule zoomlamış beni atmış. Alacağın olsun şule hemde benim makinamla:queen:

Picture049.jpg

Picture050.jpg

sonra pasaporta çay kahve ve nargile içmeye gittik.

Picture051.jpg

Picture052.jpg

Picture053.jpg

Picture054.jpg

Picture055.jpg

Picture056.jpg

Velhasıl kelam,çok güzel bir buluşmaydı. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan MT MANİSA ailesine çok teşekkür ederim. MT İzmirinde güzel insanları yine beraberdik ve sonuçta güzel bir akşama daha imza attık. Allah muhabbetimizi ve dostluklarımızı daim etsin inşallah.

Son düzenleme:
canım benim senin yıllık iznin yokmu bak yaz geldi artık izinler başladı hadi izmire bekliyorum seni gel misafirim ol. senin için özel buluşma toplantısı ayarlarız merak etme. bizdende sana kocaman sevgi ve selamlar

Ayarlamak istiyorum abla ama ben annemle Ayvalığa gideceğim tatile.. İnşallah kaçabilirsem sizin yanınıza kaçmak istiyorum :) Toplantı isterim bana özel :p Bowling oynarız :queen:

tubacım sen gel yeterki bowling benden olsun. bekliyorum mutlaka
alicim gittin buralardan mesajda yazmaz oldun topiclere. ne çabuk unuttun bizleri aşkolsun.
wallace muratcım ıronlıne ın yaptığı skoru gösteren resim çekmiştim onu yüklememişsin buraya yani üzülme canım sen birinci olamadın diye.... kıskandınmı yoksa :p
sevgili hedocum bowlingde yenileceğini anladığın için oyun başlamadan kaçmış olman senin iyiliğine oldu tabi :p
özlemcim bir dahaki toplantıyı yine ekersen elimden çekeceğin var ona göre

Son düzenleme:
güzel vakit geçirmişiniz.. keşke gelebilseydim başka zaman artık :)

tubacım sen gel yeterki bowling benden olsun. bekliyorum mutlaka
alicim gittin buralardan mesajda yazmaz oldun topiclere. ne çabuk unuttun bizleri aşkolsun.
wallace muratcım ıronlıne ın yaptığı skoru gösteren resim çekmiştim onu yüklememişsin buraya yani üzülme canım sen birinci olamadın diye.... kıskandınmı yoksa :p
sevgili hedocum bowlingde yenileceğini anladığın için oyun başlamadan kaçmış olman senin iyiliğine oldu tabi :p
özlemcim bir dahaki toplantıyı yine ekersen elimden çekeceğin var ona göre

yaa diorum ben hep toplu oyunlarda buyuk yeteneğim var diye inanmıosun:cherry: ben olmadığım kazandınız ailecek ,kapmış ferhat t-shirtü:mrgreen:

hedo bi daha habersiz tüyersen cezan büyük :) olan bizim tişörte oldu kaptı ferhat tişörtü :p
mahsusmu yapıyosun olm yaaa:mrgreen: ama abi senin sanatsal bi tarafın var kesinlik ile ilerde kuracağımız tiyatro ekibinde sen kafadasın abi ne o yüz mimikleri öyle
sen bir , gürkay iki ...paçalarından akıyo :cherry:

serkan abim sorma valla bende üzüldüm urlaya yetişmem lazımdı gitmeden önce gürkay abim anladı beni gayet:mrgreen::cherry: abi sanatsal taraf kısmını sorma ya zorla okuttular abi beni surat ondan öle:p

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar mükemmel,aynı o gece gibi...

Bu guruba ne desem bilemiyorum ki :)
Herkese çok teşekkürler dostlar...
İyi ki varsınız...

(acress,umutus ... Neden hatırlatmadınız acress in tshirt işini ? Unuttum ben pasaporttayken.Kusura bakmayın:pale: )

arkadaşlar sizlerden o gece erken ayrılmak zorunda kaldık. aslında pasaporta gelecektik. ama arkadaşımın işi dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldık. pasaporttan sonra oze bara bensiz gidenleri kınıyorum.:p

üFFFF modemimde bi sorun var şimdi iş yerindeydim haftassounda şehir dışına çıktım fotolar çok güzel olmuş akşam modemi yapabilirsem esas yorumlar o zaman gelior:wiinkk:

takma kafana tuncer alırız birdahaki toplantıda bizde unutmusuz muhabbetin güzelliğinden :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Tamamdır Göksu...
Bir daha ki buluşmada ne yapıp edip ayarlayalım,tshirtsüz olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar