Arkadaşlar bende kroscu aday adayıyım artıııık :queen: Ramzey QM200-GY motorumu dün akşam itibariyle satın almış bulunmaktayım. Bugün plaka, ruhsat çıkacak. Motoru akşam teslim alacağım inşallah. Ama henüz acemi ve de ehliyetsiz olduğumdan (Ağustos ortasında almış olacağım inşallah) motoru kayınpederimin dükkanında bırakacağım. Gaza gelince ordan alıp alıp kullanacağım. Kendisi motorsiklet tamircisi zaten. Belki bir iki montaj yaparız hazır motorda ordayken (elcik koruma, küçücük bir koruma demiri vs...) :wiinkk:
Arkadaşlar bende kroscu aday adayıyım artıııık :queen: Ramzey QM200-GY motorumu dün akşam itibariyle satın almış bulunmaktayım. Bugün plaka, ruhsat çıkacak. Motoru akşam teslim alacağım inşallah. Ama henüz acemi ve de ehliyetsiz olduğumdan (Ağustos ortasında almış olacağım inşallah) motoru kayınpederimin dükkanında bırakacağım. Gaza gelince ordan alıp alıp kullanacağım. Kendisi motorsiklet tamircisi zaten. Belki bir iki montaj yaparız hazır motorda ordayken (elcik koruma, küçücük bir koruma demiri vs...) :wiinkk:
harun akü olayı kopardı benii gülmekten :queen::queen: aklıma bizim burdaki arkadaş geldi ondada senin motorunun aynısı var sadece balansör sistemi yok sahilden kuma girdik motorlarla döndüğümüz de motorun aküsü yok düşmüş bir önceki haftada plakanın yarısı kırılıyor gene kumda düşürmüştü kayıp :queen: baba akü yok.. nasıl akü olmaz oglum.. baba akü komple yok:mrgreen: ne makara yapmıştık :queen::queen:
arkadaşlar bende bir hondanın 250 lik scoter ı var. makine 5000 de çekişinin beğenmediğimden 2 defa servise götürdüm. Yapılan müdehaleden bir sonuç alamadım. Servislerde aleti pek bilmiyorlar kullananız varsa bir görüş alabilirmiyim. Teşekkür ederim.
Kastore kardeş; kredi kartıyla ilgili ilanına mesaj atan bendim. Biliyorum sattığını. Kartla vermek gibi bir şansın olsaydı düşünmeden forumdaşımdan alacaktım ama maalesefale: 12 ay vade farksız verdiler motoru ancak öyle alabildim zaten. Bu yüzden de kampanyalar tamamen bitene kadar o motoru elinden çıkarman biraz zor olacak sanırım..
Kros motorlarda titreşim almak için motora balansör denen bi parça takılıyor üretimde. Sonradan yapılabilirmi bilmem (pek ihtimal de vermiyorum). Ama yinede bir araştır yapılabilirmi diye istersen.
Arkadaşlar benimde bir sorunum var hemen danışayim dedim. Motor henüz 1-2 günlük. Rodajda biliyorum böyle şeyler olabilir ama normal deyip kendi haline bırakırsam bişeyler zarar görebilir belki. Motorda yolda seyrederken hızlıca gaz bırakırsam çoğunlukla istop ediyor. Ufak bi gaz verirsem istop etmeden yırtabiliyyorum. Motor sıcakkende yapıyor. Rolantide sıcakken ayarlandı ve 1500devirde. Belki akü zayıflığından olabilir henüz tam şarj olamamıştır dicem ama farlar da pek zayıf yanmıyor doğrusu.
Kastore seninde başına geldimi bu şekilde istop etmeler? Bide yakıt mandalı ve jigleyi sorcam sana. Yakıt mandalı yada adı her neyse yukardaykenmi yedekte aşağıdaykenmi yedekte. Kullanımı hakkında biraz genel bilgi verebilirmisin? Birde jigle en alttayken kışın çalıştıryon. En üstteyken kapatmış oluyorum sanırım jigleyi. Yanlışsam düzeltin. Arası diye bir ayar varmı. Yani orta konumda bırakıp çalıştırsam kelebeği az açmış oluyorum en aşağıda ise daha çok açmış oluyorum diyebilirmiyim? Yoksa sadece tam açık yada tam kapalımı oluyor arası yokmu?
myheart dostum, aküyü düzgün bi yere koyduğunda bir fotosunu forma iliştir, bizde görelim. DISTORTEDMAN hayırlı olsun, iyi sürüşler, kros iyi bir seçim.
Teşekkür ederim, hoşbulduk arkadaşlaar.
Redrose aklım CBF yada YBR tarzlarına da sürekli gidiyordu ama kesin bildiğim birşey vardı. Eğer kros almazsam içimde bi uhde kalacakdı. Bende yüreğimin sesini dinledim ve başlangıcımı bu şekilde yaptım :cat: