- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar.ben ankara mt deydim fakat istanbullu olacağım 2 hafta sonra akademi mezunuyum yunuslara girmeye çalışıyorum.o motosiklete amir olarak tek binmek,yolda koca şeridi rahatça kullanabilmek,sürücüler tarafından farkedilebilmek,farkedilmediğinde sireni megafonu basıp yol istemek kadar güzel birşey olmasa gerek
dün bir üst devre abimle birlik giydik yunus elbiselerini çıktık istanbul turuna.bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.ben gs1200 e ilk defa biniyorum kullanmak da nasip olur inşallah (amin deyiniz lütfen
)bu motosikletteki denge ve konfor başka hangisinde var bilemiyorum çok tecrübem yok ama sürücünün direksiyonu bırakarak makas atacağı,sele üzerinde ayağa kalkıp hedef alıp atış yapabileceği kadar dengeli bir motosiklet.ben arkada korkudan dizlerimi sıkmış dualar ederken abim de ayağa kalkıp silahını kılıfından çekip bana artistlik yapmakla meşguldü
ama gerçekten mükemmmel bir duygu.30000 euroluk o motosikleti,yunuslar olmasa,ben rüyamda bile göremem.arkadaşlar inşallah 5 temmuzdan itibaren istanbul caddelerinde beni motosikletimle görürsünüz.AMİN