- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Fürek Paşa;690564' Alıntı:smırnonun bi açığını bulamadınız ki...çocuk onurlu bir asker gibi çarpışıyor...![]()
Yakalarız onun açığını..Merak etme sen....:cat::cat::cat:
Fürek Paşa;690564' Alıntı:smırnonun bi açığını bulamadınız ki...çocuk onurlu bir asker gibi çarpışıyor...![]()
alp abi icin degisik planlarim var,6'liyi tutturmama az kaldi,onun sponsoru olcam :queen:
http://www.sacimage.com/sacekimi_index.htm
haa acigimimi bulcaksiniz,Microsoft'un acigini bulurlar benimkini bulamazlar![]()
mete, sizin bu çete savaşlarınız topikleri kirletiyor
sırf bu iş için bir konu açın.
"metehan, simirnouf ittifak güçleriyle - alp, gültekin, bbaday itilaf güçleri biribirine giydiriyor" :queen:
mete, sizin bu çete savaşlarınız topikleri kirletiyor
sırf bu iş için bir konu açın.
"metehan, simirnouf ittifak güçleriyle - alp, gültekin, bbaday itilaf güçleri biribirine giydiriyor" :queen:
ben adam satmam (tabi uygun fiyat verilmediği süreceulan tıger o kadar emeğim var sende...3 e 3 olmak için bir destek lazım ama sen satarsın hemen...fürek +1 lerinide unutmaadık...
ale:
alp_tunay' Alıntı:Oku burayı kim haklı gör...Fürek diye boşuna demiyorum ben.... :queen:
neyse sağolsun smırnof kankam beni zor günlerimde yalnız bırakmadı...
şimdi fıkra zamanı sonra yatıcam müsadenizle...çok yorgunum...
Kelin biri berbere gitmiş. Üç tel saçı varmış hafif kısalt demiş. Berber kısaltmış. Kel :
- Tamam şimdi değişiklik olsun saçımı sağa tara, demiş. Kelin bir tel saçı kopmuş. Kel :
Olmadı sola yatır demiş. Kelin bir tel saçı daha kopmuş. Kel olanların üzerine :
- Bırak dağınık kalsın. Böyle daha iyi, demiş.:queen::cherry:
Bende bir fıkra ile uğurlayayım seni....
Füreğin biri demeç vermiş...''Eğer önümü kesmeselerdi dünya starı olurdum''....:queen::queen::queen::queen:
İyi geceler yavru panda.....:wiinkk::bounce:
Valla bunu akuduktan sonra sana sımırf sımırf diye burun çevirmesse iyi...:queen::queen::queen:
Eee körle yatan şaşı kalkar misali....:cat::queen::queen::queen:
valla aslinda aklim kari$mayada basladi,adin cikcagina canin ciksin derlerya, daha benim ne adim ciksin ne canim :cat::cat::cat:
kurtlar yanliz takilir,bende bi kurtum![]()
ne yalnızı len...biz çete değilmiyik...iki dakkada Polat Alemdar oldun he...olm Polat benim...sen Abdülhey'sin...:queen:
ne yalnızı len...biz çete değilmiyik...iki dakkada Polat Alemdar oldun he...olm Polat benim...sen Abdülhey'sin...:queen:
abi be senden polat olsa,senide ekrana koysalar en 107 ekran lazim be
not:biz bi cete degiliz,o fener sampiyonlugundan onceydi,artik dedigim gibi yanlizim ,kim kasinirsa onu kasirim :bounce::bounce::bounce::bounce:
Olm adamı kaldırdın kaldırdın
kimse kimseyi kaldirmadi alp_fodul abicigim .![]()