Gizli Kacamaklar ..

genç motorcuların zihinsel fiziki ahlaki gelişimini olumsuz etkileyebilecek bu yazınız için teşekkür ederiz :p

"müdürüm ben balıkesir - izmir yapıcam ankara dan , işe gelemiyorum mucux"
yazabilmeyi ne çok isterim :mrgreen:

R3N dostum haklısın katılıyorum sana :cat::cat:

çok pis gaza getiren bir yazı olmuş...
ellerine yüreğine sağlık...
bizede olmuştu r3n ve scorp arkadaşımla ama biz eskişehire gidemedik keşke gitseymişiz diye diye geri döndük eve...:(

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok pis gaza getiren bir yazı olmuş...
ellerine yüreğine sağlık...
bizede olmuştu r3n ve scorp arkadaşımla ama biz eskişehire gidemedik keşke gitseymişiz diye diye geri döndük eve...:(

şehit ali köyüne ben mi döndüm , bassan giderdik eskişehir kötahya :mrgreen:

özlemişiz namenin yazılarını bu arada farkettim :)

Cok tesekkur ederim :rendeer: begendiginize sevindim. Babama cektigim msji Mudurune uyarlayan arkadasin yazisina cok guldum :mrgreen: sonucunu fazla dusunmeden kacamak yapmaya kalkismak daha kolay oluyor :wiinkk:
Sevgiyle kalin,

Name Ekin

bence de harika bir yazı:cat:

beni de arada bir dürter böyle hevesler, kaçamaklar. bazen geç saatlerde yalnız başına böyle kaçamakların tadına doyum olmuyor. ben de bu kadar açılmasamda ewe dönmemek için bahane arıyorum kendi kendime, motorum gidiyor ama ben gidemiyorum eve. öyle yada böyle fazla uzatmadan eve döndüğümde içimi çok tatlı bir mutluluk sarıyor ve o huzurlu başımı yastığıma koyduğumda ne hayallere dalıyorum... aklım hala dışarıda:)

sıkıldım artık şu hayattan,şu izmitten, hayatımdaki kahrolası kişiliklerden; motosikletimde benden uzakta şuan yanımda olması için neler vermezdim...atlar motoruma soluğu istanbulda alırdım...kaç gündür kiralık motosiklet arıyorum onuda bulamadım...kafa dağıtmaya ihtiyacım var...bu yazılanları en iyi anlayanlardan biriyim...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cok tesekkur ederim :rendeer: begendiginize sevindim. Babama cektigim msji Mudurune uyarlayan arkadasin yazisina cok guldum :mrgreen: sonucunu fazla dusunmeden kacamak yapmaya kalkismak daha kolay oluyor :wiinkk:
Sevgiyle kalin,

Name Ekin

cok güldünüzde müdüre ben başka bir uyarlama yaptım pek tutmadı sanki :mrgreen: neyse ilham geldi tekrardan , biraz gezeyim :) bu ay çok benzin alamayacağız zaten , malum petrol piyasasındaki belirsizlikler , amerikanın ırak işgali :p :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
cok güldünüzde müdüre ben başka bir uyarlama yaptım pek tutmadı sanki :mrgreen: neyse ilham geldi tekrardan , biraz gezeyim :) bu ay çok benzin alamayacağız zaten , malum petrol piyasasındaki belirsizlikler , amerikanın ırak işgali :p :)

Şuna bu ay züğürtüm desene...Utanma yabancı yok....:p

Güzel bir yazı,teşekkürler.
trenox isimli arkadaşımız da böyle çılgınlıklar yapmıştı.

eski tarihli fakat
çok hoş ve samimi içten duygularla yazilmiş bir yazi......teşekkürler

valla helal olsun ya gece gece kurdu var kuşu var :) abla başına iyi cesaret valla .tebrik etmek isterim . bu nasıl bi motosiklet sevgisidir ya yuhh diyorum baskada bişey ..diyorum aslında :)

Doğrusu güzel bir kaçamak olmuş,Budur işte motorsiklet tutkunluğu yaz kış gece gündüz ayırt etmeden

rotasız cıkılan her yolun kaptanı paşa gönül nereye sürüklerse oraya gider pusula harita istemez :)

çok duygulandım aglıyasim geldi :salut::salut: kaç haftadir motoruma kavuşamadim serviste gelsin bende bende bende gazlicam :flower::flower::flower:

tabi şimdi 125 cc olunca,benim kaçamağım ortaköye kadar oluyor.Sizde hangi motosiklet var ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar