Korkunç Kasklar

skull23pn6.th.jpg
urukhai5vx2.th.jpg
skull7sj1.th.jpg
Kasklar düşme esnasında kafa bölgemizi koruyan başlıklardır. Ama öyle kasklar varki kullanıcısını korurken görenleri ürkütebilir hatta gece karşılaştığınızda rahatsızlık bile yaratabilir. İşte "Crazy Custom" firması yapmış olduğu airbrush çalışmaları ile oldukça farklı kasklar ortaya çıkarıyor. İşte bu korkunç kasklardan bazıları...

Resimlerin büyük boylarını görmek için üzerine tıklayın.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Cok güzellermis, bizde istesek nasıl temin edebiliriz bunlardan yada edebilirmiyiz maliyeti nedir ? neye patlar bize

güzeller vallaha galiba daha once görmüştüm buna benzer bişeler ole hatırlıyom ellerine saglık

özgür saol çok hoş bunlar. gece adam korkar bunu takınca bööööğ :):cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harikaymış bunlar. Bunlardan temin edebilirmiyiz acaba ?

bence bu kaskların en güzel yanı; Allah korusun kaza falan yaptığımızda, etrafta bilinçsizce kafamızdan kaskı kimse çıkaramaz artık, korkarlar valla :p

abi bunları tasarlayanlar iyi iş çıkarmışlar.keşke imkan olsa da temin edebilsek
durun ben bi aziz ağa yı (aziz yıldırım) arayım da bunların fenerbahçe versiyonlarını yaptırsın.. fenerium dan temin etmesi kolay olur:)

meliss sağlık ekibi de korkmasın ondan sonra.. cesur sağlıkcılar gelene kadar heba olmayalım yollar da:cyclopsan

Son düzenleme:
Cok güzellermis, bizde istesek nasıl temin edebiliriz bunlardan yada edebilirmiyiz maliyeti nedir ? neye patlar bize

TanImsIz' Alıntı:
s.a hocam, bu kasklardan nasıl temin edebiliriz ? nerde yaptırabilirz bu airbrush ı

Şu konuya bir bak.

http://www.motosiklet.net/forum/fot...-hussar-ve-diger-airbrush-calismalarimiz.html

Sitemiz moderatörlerinden Barış abi (BBRR) airbrush yapıyor. Ona özel mesaj gönder.

http://www.motosiklet.net/forum/members/bbrr-9037.html

yada arama bölümünden airbrush diye aratırsan farklı şeylerde bulabilirsin. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
türkiyede airbrushu güzel yapamıyorlar maalesef. uygulama güzel ama bakış açısı iyi değil genelde :(

Süper Moderatör (BBRR)
türkiyede airbrushu güzel yapamıyorlar maalesef. uygulama güzel ama bakış açısı iyi değil genelde :(

avrupada bir motosikletin full air-brush ücreti 3000-5000 € arası değişiyor..boyalar yurtt dışı menşeili olduğundan maliyeti burdan ucuz..
air-brush kask ücretleri (sadece air-brush yapma işi kask fiyatı dahil değil) 400-700 € civarı ..

şimdi şuna benzedi senin laf.. çin motorları japonlar kadar kaliteli değil.:p

biriniz bana eğer bir motor için 3000€ (alt sınırdan tuttum) para verin bakın bakalım avrupamı daha iyi türkiyemi.. :bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
avrupada bir motosikletin full air-brush ücreti 3000-5000 € arası değişiyor..boyalar yurtt dışı menşeili olduğundan maliyeti burdan ucuz..
air-brush kask ücretleri (sadece air-brush yapma işi kask fiyatı dahil değil) 400-700 € civarı ..

şimdi şuna benzedi senin laf.. çin motorları japonlar kadar kaliteli değil.:p

biriniz bana eğer bir motor için 3000€ (alt sınırdan tuttum) para verin bakın bakalım avrupamı daha iyi türkiyemi.. :bounce:

Dikkat edersen ben fiyattan değil güzellikten bahsediyorum heh heh :pr:
Airbrush uygulamaları kötü yapıldığı zaman berbat görünüyor. Güzel yapılınca ise eşsiz oluyor. Bir adam bir işi kötü yapıyorsa 300 €'a da kötü yapar 3000 €'a da kötü yapar :wiinkk:

Helaaaaaaaalllllll Barış abi :)

Helal de neye helal ? ::koop::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar