Kask takınca küpe kulağınıza batıyormu?

küpe takan erkekler var mı bilmiyorum ama bayanlardan net bi cevap alabilirim sanırım.

kask takınca küpeniz batıyor mu size de?
buna nasıl bir çözüm buldunuz?? :)

kaskın içi sünger olduğu için çoğu zaman batmıyor ama battığı zamanda
ışıklarda falan beklerken kaskı sağa sola oynatıyorum. aradan elimde
düzeltiyorum falan :cherry: ama illa başka bir çare diosan düşünmem lazım ::153::
bak şimdi gelecek cevapları ben de merak ettim :)

kaskın içi sünger olduğu için çoğu zaman batmıyor ama battığı zamanda
ışıklarda falan beklerken kaskı sağa sola oynatıyorum. aradan elimde
düzeltiyorum falan :cherry: ama illa başka bir çare diosan düşünmem lazım ::153::
bak şimdi gelecek cevapları ben de merak ettim :)

walla sünger de olsa yanlardan baskı yapınca batıyo çok fena.. :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
bazı küpelerin klipslerinin arkasına silikon kopçalar oluyor onlarla kapamayı deneyebilirsin. fakat kaza anında ikincil yaralanmalara neden olmasın istersen küpe takmamak daha iyi görüşündeyim

Süper Moderatör (BBRR)
halka piercing küpeler vardır onlardan tak sorun olmaz
yada arkası düz önü top olan piercing küpeleri var oda olabilir labret küpe de sen piersingcilere onlar anlarlar

valla batmıyor ..çünkü kulagımda küpe varken kask takmıyorum.kaskım yokken motora binmiyorum...

Valla küpe ile kullanmak oldukça riskli olabilir ama bizlerinde ortak derdi kaskı takarken kulağın zaman zaman katlanmasına bağlı olarak verdiği acıdır.
Ama bunlar major problemler değildir motosikletin sadece cilvelerinden bazılarıdır.

valla küpeler kaskla çok batıyor benim şu anda kulağım yara olmuş vaziyette,sağ kulağımda 3 tane küpe var geçen kaskı hıxlı çıkarttım ve sonuç berbat:(

abi bu kupeyi çıkarması ole cok zor bişe değil kask takarken cıkarıp cebinize koyun ne olacak

Mersin İl Temsilcisi
önemli bir sorun galiba. ama artçım bundan hiçö şikayet etmedi fakat takan arkadaşların tavsiyelerini dikkate almak lazım.

ben çıkarıyorum genelde küpeyi
hem batıyor kaskı takınca hemde kaskı çıkarırken küpe kulağımdan fırlıyor

valla bana kask takılıyken sorun yapmadı ama bi kere çıkartırken kaskı küpenin arkasına kaskın bağı takıldı, kılağım çookk acımıştıı. ondan sonra daha küpe takmadımm :(

Süper Moderatör (BBRR)
işte çözüm kask için özel üretilmiş küpeler ..:p isteyene yollıyabilirm ..parası ile tabiki:cherry:

batıyorsa nıye takıyorsunuz ??????????????
kupe şeklinde dovme yaptırın :) cıkartmasıda takmasıda dert olmaz

+16555454541:cherry:

Ayrıca motosiklet kullanırken takmak zorunda mısınız? Batıyosa takmayın. İşte çözüm:p

bu çözümü hiç düşünmemiştim sana ne kadar teşekkür etsem azdır :pr:

dostum biz de biliyoruz çıkarmayı en az senin kadar düşünebiliyoruz zaten merak etme, farklı bir çözüm duyabilme umuduyla soruldu bu soru.

işte çözüm kask için özel üretilmiş küpeler ..:p isteyene yollıyabilirm ..parası ile tabiki:cherry:

abi bunlar piercing olmasın sakın? :)

Son düzenleme:
bana katılan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. evellallah delikanlılıgın kitabını birlikte yazcaz:p ( önsöz ve giriş bölümü benim:mrgreen:)

biz burda delikanlıyı bozar bu işler dedikçe barış abi işin ticari boyutu ile ilgileniyor.:mrgreen:

sendemi birütüs:p

barış abi birde fiyatları açıklasaydın tam olcaktı valla:queen:

eee mt üyelerine indirip yapıyormusun. %20-30 vs..:p:mrgreen:

Son düzenleme:
delikanlılıkla küpeyi kıyaslıyosanız artık sıze bıraz daha kendınızı gelıstırmenızı onerırım cağa ayak uydurabılen kafa yapısına ulasın derım..

evet bnde kupe takıyorum batma gıbı bı sorun olmadı ama kupe sıkıstırmalı oldugundan bı sefer kask takıp cıkarırken dustu bulamadım aartık ya kask takarken kupeyı takmıyorum yada sureklı dıkkat edıyorum..

Süper Moderatör (BBRR)
hatırlatayım benim çift kulakta delik hatta sağda çift delik var biri tragus..öle bi küpe ile bozulacak delikanlılıktan zaten hayır gelmez :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar