MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

ben de ertelenmesinden yanayım ;) risk almanın manası olmadığını düşünüyorum .
geç olsun güç olmasın . unutmayın yerler kaygan kaza riski normalden kat kat fazla..

ewet arkadaşlar feci şekilde yağmur yağıyor selsele ortalık :silent: kaldırımlardan taşıyor sular ,esasen kuraklığa karşı bir hediye bu yağmurlar :)
akşamüstüye kadar bekleyeceğiz,olmadı yarın sabaha sarkacak gün ne getirir bilemem
risk çok fazla artık bizde şimdilik erteledik
ancak şimdi ben atlayıp iski ve tarık kardeşimin yanına kadar motosiklet ile gitmeyi deneyeceğim oradanda sıfır arka lastik geldi benim cbr nin onu değiştireceğim
sırf bu gezi için dijital foto mak almıştım kargoya gelmiş onuda alacağım
artık akşam üzeri ne olur bilemem
tamam deliyiz ama arkada bekleyenlerde var o kadar da değil :) :bounce:

AYRICA HAFTAYA REKOR KATILIM OLACAĞI KANAATİNDEYİM :mrgreen:

Son düzenleme:
ewet arkadaşlar feci şekilde yağmur yağıyor selsele ortalık :silent: kaldırımlardan taşıyor sular ,esasen kuraklığa karşı bir hediye bu yağmurlar :)
akşamüstüye kadar bekleyeceğiz,olmadı yarın sabaha sarkacak gün ne getirir bilemem
risk çok fazla artık bizde şimdilik erteledik
ancak şimdi ben atlayıp iski ve tarık kardeşimin yanına kadar motosiklet ile gitmeyi deneyeceğim oradanda sıfır arka lastik geldi benim cbr nin onu değiştireceğim
sırf bu gezi için dijital foto mak almıştım kargoya gelmiş onuda alacağım
artık akşam üzeri ne olur bilemem
tamam deliyiz ama arkada bekleyenlerde var o kadar da değil :) :bounce:

AYRICA HAFTAYA REKOR KATILIM OLACAĞI KANAATİNDEYİM :mrgreen:

Bencede doğru karar bu. Kendimizi riske atmaya gerek yok daha yaz yeni başlıyor bol bol gezeriz yeterki gönüller bir olsun. Haftaya acısını çıkarırız bizde iki katı yüzer iki katı gezeriz :):)

Moderatör (forrap)
herşeyde bir hayır vardır bencede hafataya gidilse iyi olur ama yinede bir gelişme olursa gidilcek gibi olursa benide haberdar edin:cherry:

Ya arkadaşlar ben Çeşmealtında oturuyorum, burası evet biraz bulutlu ama yağmur yok. öyle korkulacak gibi değil yani. İzmir belki çok yağıyordur onu bilemem. ama buraları yola çıkılamıyacak gibi değil. yinede siz bilirsiniz. çeşmeye bir telefon edilip oradaki hava durumu öğrenilebilir ona göre hareket edilir diye düşünüyorum

nedir son durum arkadaşlar havada yagmur suan için yok ama gökyüzü bulutluu erteliyormuyuz_?_?

valla arkadaşlar önümüzdeki 4 5 gün hava yagmurlu gözüküyor izmirde.perşembeye kadar yagmur var .planlarınızı ona göre yapın :)

DİKKAT LÜTFEN OKUYUN;;;

EVET DOSTLAR,,ORGANİZASYON SAHİBİ OLARAK AZ ÖNCE ÇEŞME İLE KONUŞTUM,,PANSİYON SAHİBİMİZ VE YAT TURU SAHİBİMİZ İLE GÖRÜŞTÜM..ELLERİNDEKİ TÜM REZARVASYONLAR VE TURLAR YAĞMUR VE HAVA MUHALEFETİ DOLAYISIYLA İPTAL OLMUŞ..

BİZDE KENDİSİNE BÜYÜK BİR İHTİMALLE GELEMEYECEĞİMİZİ VE AMA HAFTAYA CUMARTESİ PAZAR GELECEĞİMİZİ SÖYLEDİM..KENDİSİDE ÇOK OLUMLU KARŞILADI VE AYNI KOŞULLAR İLE BİZLERİ HAFTAYA BEKLİYORLAR..

SONUÇ OLARAK ÇEŞME GEZİMİZ BİR HAFTA ERTELENMİŞTİR...
26-27 MAYIS ÇEŞMEDEYİZ. :)

:wiinkk:Haftaya ertelendi gitti var mı arttıran.:mrgreen::) Üstatlar iyi yaptınız haftaya ertelemekle...(atasözü kullanmıcam):cherry:Şahsen benim YBR nin lastikleriyle bırak yağmurda ıslak zeminde bile gezmeye yemiyor açıkçası.Yağmurda da erime ihtimalimiz yüksek,şeker gibi insanız yaa:queen::wiinkk:.

Ayrıca haftaya olması çok iyi olur benim açımdan da ,ya 3 tane ödev var uzunca pazartesiye sarkmasın diye gece 4 de yattım ve daha bitmedi.Bak Allah görüyor hehhee.

Rekor katılım olacak dediniz de o tekne bizi taşıyacakmı dersiniz güzel abilerim...:queen::wiinkk:

arkadaşlar çok isabetli bir karar oldu bencede
risk almaya gerek yoktu
hem haftaya çok daha fazla katılım olacaktır

kardeşim bak işte size delil. Yağmurda yola çıkan motorcu erimiyormuş. Adamlar taaaaa akhisardan çıktı geldiler. Tatlı su motorcusu değiller. ama tam koruma full malzeme ve sakin sakin geldiler. neyse siz havalar ısınınca yine yollara çıkın, biz geziyoruz bile:)

yağmur demem dırırınnn çamur demem dırırıın yollarına gidiyorummmmm

Son düzenleme:
2 repsol yan yana ne kadar tatlı duruyor öyleee
helal olsun iskender ve serkan abime

Aslına bakarsanız bizce de iyi oldu ertelenmesi yarımız orada yarımız burada tadı çıkmazdı gezinin haftaya herşeyin daha güzel olucağına emiinim:cat::rendeer:Bu arada cümleye aslına bakarsanız diye başladım çünkü Göksu başıımın etini yedi denize gircem ben diye ve bende denizden ziyade uzun km ler ve sıcak bir aile ortamı için gelicektim geziye neyse biz bu gece bi yerlere doğru teker çeviricez sanırım :bounce::queen: gelince resimleri yüklerim :wiinkk:

Aslına bakarsanız bizce de iyi oldu ertelenmesi yarımız orada yarımız burada tadı çıkmazdı gezinin haftaya herşeyin daha güzel olucağına emiinim:cat::rendeer:Bu arada cümleye aslına bakarsanız diye başladım çünkü Göksu başıımın etini yedi denize gircem ben diye ve bende denizden ziyade uzun km ler ve sıcak bir aile ortamı için gelicektim geziye neyse biz bu gece bi yerlere doğru teker çeviricez sanırım :bounce::queen: gelince resimleri yüklerim :wiinkk:

ee bayanların derdi güneş deniz
naparsınız bizide böle kabul edeceksiniz:queen:

vay cılgınlar vay :queen: ah serkan abi dun gece dua et sen gelme bosver dedin, bi gelseydim dun gece o kafayla izmir'in havasını degistirecektim vallahi:bounce:

[HUZUREVİ-MT] diye adlandırdığınız yaşalmış olmasına rağmen ruhu hala kırık olan grubumuzun Gündüze ait bazı fotoğraflarını gördünüz peki bitti mi bitmedi. Dehşet bir çamur yağmuruna rağmen yollardaydık.:queen::queen:

Normal olarak acıktık ne yenir tabiki balık. Ekipteki herkes balık dedin mi yiyelim abi diyor acaip de iştahlılar. ne demişler balık gençleştirir ve zinde tutar:queen::queen:

Motorlar tanınmaz haldeydi çamurdan dolayı. Titiz Lodos dayanamadı aldı eline hortumu yıkadı tüm motorları:queen:

Benim evin önünden hareket vakti geldi. Sanmayın ki evlerimize dönüyoruz, yolla devam istikamet inciraltı.

ve ardından sahilevleri:cat:çay kahve keyfi

bı arada Rots ve kuzeni de aramıza katıldı, teşekkür ederiz

Sonra birisi hadi güzelbahçeye gidip balık yiyelim dedi ve kimse de itiraz etmedi:queen: millet yol yapma derdinde ama balık yemekten solungaçlarım çıkacak

Bu arada İZMİR MT üyelerinden bizi arayanların bir kısmı dayanamayıp yanımıza geldi ki bir baktık kalabalıklaşıyoruz hemen balıklara ilaveler yapıldı:p

Sonra baktım ayaküstü 10 -15 kişi olmuşuz. Forrap ım da çıktı geldi en sonunda

Ve nihayet pazar akşamı herkesler evine döndü. Serkan ve İskender kardeşlerim yüreğinize bileğinize sağlık geldiniz de şenlendik.
İzmir MT adına,:cat:
Saygı ve Sevgilerimle:queen::queen::cat::rendeer:

Son düzenleme:
sevgili dostum wallace; ilgine, alakana, sıcakkanlılığına, misaferperverliğine çok teşekkürler. gerek serkan, gerek ben dostluğun için minnettarız. her zaman başımızın üstünde yerin var. iyi ki varsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar