13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

Yavvv MABAD :queen: :queen:
Erhan dedi bize, ''eşlik edin bir keeway var, beraber gidersiniz'' diye:queen:
süper gururlandık heee :queen: Tamam merak etmeyin siz basın gidin, biz getiririz Keeway li arkadaşı falan dedik (düşünsenize Biz eşlik edeceğiz) :queen:
Sonra baktık ki eşlik etmek yalan olmuş:p sıkıldı adam haklı olarak bastı gitti:queen:
Olsun biz arkadan geldik ki kimseye bişi oldu mu bakalım diye. Olmamış:queen:

img8550vx5.jpg

img8491sd0.jpg

img8490vm3.jpg

img8465hx1.jpg

tekrar deniyorum

Abi 2 kişi valla iyi idare ettik benimde geziye gelirken düşünüyodum ulen karizma şimdi yerlebir olcak kız arkadasımda var oda anlamaz kaç cc miş falan ondan alayına bastım yalan olmasın.ama gidişteki sistem cok iyi oldu ya hızlı yavas iki gruba ayrılmamız ben adamları yavaslatcaz falan diyodum ne biliyim.

Şahin tabii yaaa:cat:
bir ara, dalıp gitmişim. tabela çarptı gözüme. maksimum hız 70 yazıyordu. Tamamen tesadüfen bir baktım; ben 75 gidiyom:queen: bu arada Eylem arkada uyumuş!
İlk kez otoban hız sınırını geçtim:queen: :queen:
ceza ödeseydim yanmöazdım vallah:cat:
Haftaya nereye??

haftaya 18,19,20 tarihlerinde kısmetse sakarya poyrazlar gölü gezisine katılıcam çadır kurup iki gece kalmayı düşünüyom gece canlı müzik varmış bide öğle yemekleri sakarya belediyesindenmiş nasıl ama

walla haftanın tum yorgunluğunu bu pazar attım diyebilirim benim grup olarak ilk gezimdi ve süper geçti sakarya gezisi güzele benziyo bi aksilik olmazsa gelebilirim..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başka video yokmu?.....Bundan pek bişey anlaşılmıyor....:p

Resimlerde kimseyi tanımıyorum iyimi?.....Tanıtsanız daha iyi olmaz mı?....

Abi 2 kişi valla iyi idare ettik benimde geziye gelirken düşünüyodum ulen karizma şimdi yerlebir olcak kız arkadasımda var oda anlamaz kaç cc miş falan ondan alayına bastım yalan olmasın.ama gidişteki sistem cok iyi oldu ya hızlı yavas iki gruba ayrılmamız ben adamları yavaslatcaz falan diyodum ne biliyim.

mahab kardeş motor almayı düşündüğümde ilk almak istediğim keeway di şimdi regalim var ama hakikatten keeway de fene değilmiş helal olsun arasıra da geçtin hani farketmedim sanma :cherry: saygılar

Haah:cat: :cat:
alp-Tunay arkadaş iyi dedin. Biz de insanlara: ''Hişş'' diye hitap edemeyenlerdeniz. Hepinizi simaen elbette tanıoruz ve bir çoğunuzu yeterli olarak. Ama; rtesimler yayınlanınca isim ve ya Nick lerimizi tekrarlarsak çok hoş olacak. Hatırlarız birbirimizi güzel arkadaşlar:cat:
Biz denizcimuzaffer ve denizcieylem (Kendisi eşim olur! Bu gün salıncakta var gücümle salladım ama her seferinde geri geldi :queen: başka bir metod deneyeceğim mecburen artık :queen: )
unutuyoruz isimlermizi, bundan da sıkılıp birbirimize hitap etmemeyi seçiyoruz bu sefer de:pale:
Daha yeni başladık yavv, elbette sımsıkı tanıyacağız birbirimizi :cat:
''rkese yeniden teşekkür et diyo denizcieylem'' :queen: :queen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
beyler imageshack sorun yarata yarata bir hal oldu.anca yukledim resimleri imageshack a.ama çok uykum geldi.malesef yatıyorum.yarın siteye atarım resimleri yorumlarıyla artık.

wayyy be topic canlandı 22 kişi olkuyo şu an ulan böyle bi geziye katıldım foto makinasını almayı unuttum emi bu arada kocaeli mt nin resimlerini göremiyorum:)

resim043pe0.jpg

resim009ni1.jpg

arkadaşLar bu arada Erhan Arakdaşaımıza çok tşk ederim.. bizi yanLız bırakmadı ve her yerde öncülük yapıpda yardımlaştığı için.. mucuxx erhoş :p

teşekkürlerimizi alalım :D

Son düzenleme:
Dönüş yolunda hepimiz rüzgarın ne olduğunu anlamışızdır.:cat:
Bir ara TIR ların şaplakları Boksör Hollyfield gibi yokladı :queen:
Motor denen alet in yanlamasına gidebileceğini anlamışızdır iyicene:queen:
zorladı ama bendeniz, bunu fırsat bilip son gaz teknik geliştirdim ( Son Gaz dediğğim 70km.) :queen: :queen:

Sağolasın MT :cat:

o çıbıkta bizim Tırtıl Niyazi var....ben yine çirkin bir anımdayım...dişler ofsayt...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar