[İzmir - MT]

hepiniz sagolun kazasız güzel sürmek nasip olsun artık hafta sonları yollara
düşmek lazım .
İlk toplantıda, etkinlikte görüşmek üzere.

kardeşim hayırlısı olsun ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum.ALLAH gönlüne göre vermiş... :)

sagolasın serkan bu motoru 1-2 sene kullanacagım sonra bir arkadasım askere giderken motorunu bana satacagına söz verdi (er-5) bakalım once ybr ile tecrübe yapalım. Yarın kredi için başvuracağım kısmetse hafta sonu motora bineceğiz
çok heyecanlıyım sanki ilk defa bineceğiz motora :queen:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun kardeşim desene sende artık harbi japonlu oldun o çin işinden kurtuldun:mrgreen:

darısı diyer arkadaşların başınasende doğru yolu buldun allah herkezin kalbine göre verir sevgili dostum kazasız belasız inşallah

valla Gürkay ybr yi kullandım ondan sonra ben motor kullanmamışım dedim ( Tüm çin malı motor kullanan arkadaslardan özür diliyorum)
Daha 125 lik en ucuzu böyleyse diğerlerini tahmin edemiyorum :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız günler dilerim

o zaman kardeşim ilk gezi ve etkinliğimize sende geliyorsun , diğer izmir'li arkadaşlarım ile birlikte listedesin :)

senin de her izmir'li ve manisa'lı arkadaşım gibi şu tarihten sonra gezi ve etkinliklerimizde sözün ve katkın olmalı.:wiinkk: fikirlerini ve düşüncelerini merakla bekliyoruz.

arkadaşlar 09.05.2007 Çarşamba günü Manisa MT toplantısına katılmayı düşünüyorum. Gelmek isteyen varsa haberleşelim beraber yol yapalım.

Moderatör (forrap)
Özgür hayırlı olsun,kazasız belasız...:rendeer:

Wallaceım Muratım:)Ben varım...Tabi bizi isterlerse Manisa lı kardeşlerimiz:p

lafa bak lafa...abi İZMİR-MT-MANİSA 'nin önümüzdeki en az bir ay için neler yapabileceğini konuşmak istiyoruz.tabiki geleceksiniz gelmem wallahi bi dahaki toplantınıza:mrgreen:
hepinizin başımız üzerinde yeri var erken gelinde gırgır şamatayada zaman kalsın :)

özgür hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan,
ama lütfen dikkat, dikkat ve dikkat.
sevgilerimle,

Manisa yolu yapmak ve dostlarla hasret gidermek güzel bi fikir,orda olmaya çalışıcam...

Moderatör (forrap)
Volkan:)Artık gel be abi...Motor aldı bu adam artık gezilerden çıkmaz dedim(gerçi eski motosikletin de buna uygundu ama)hiç bir yere gelmez oldun yav:)
Yüzünü unuttuk,sarı ve uzun saçları olan mavi gözlü iri yarı bir arkadaştın yanlış hatırlamıyorsam değil mi ?:)

Yok be tuncer Volkan Kızıl saçlı ela gözlü değil miydi?? Hani şu 650 lik kros scooter ı olan çocuk diye hatırlıyorum ben nedense

gizli gizli operasyon yapiyorsunuz, varsa aranizda kendine guvenen benimle yol yapsin onumuzdeki hafta,

program soyle,
Ayvalik-Dikili-Candarli-Sakran-Aliaga-FOca(yenisi ve eskisi dahil)-İzmir(rise cafe)-Efes/Selcuk-Kusadasi-Soke-Mugla-Bodrum... sonra 6 AY yine BODRUM...

var mi gelmek isteyen? artci alirim...

Moderatör (forrap)
Wallace o da olabilir aslında çağrışım yapar gibi oldu.

Uglyim childım 2 dakika dur Allahını seversen:p
Sana iyi yolculuklar Sercan:) Giderken motoru bana bırakcaktın unutma :p

gizli gizli operasyon yapiyorsunuz, varsa aranizda kendine guvenen benimle yol yapsin onumuzdeki hafta,

program soyle,
Ayvalik-Dikili-Candarli-Sakran-Aliaga-FOca(yenisi ve eskisi dahil)-İzmir(rise cafe)-Efes/Selcuk-Kusadasi-Soke-Mugla-Bodrum... sonra 6 AY yine BODRUM...

var mi gelmek isteyen? artci alirim...

sercan kardeş selçuğa gitmeden haber ver ben ve arkadaşım eşlik ederiz sana:cat: selçuktan sonra biz geri ama paşa paşa:)

Sercan gelirdim ama baba beni okuldan atarlar be o zaman kim gidecek mesaiye. Yerime bir dublör bul geleyim bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar