29 nisan Çocuk Yuvası Ziyareti Fotoları...

ROTS cok guzel yazmissin dostum... dediklerine aynen katiliyorum, Allah in izniyle sapa saglam adamlariz ve bu tur organizasyonlarin devamini getirebiliriz...

inan ki sendeki bu pozitif yaklasim bizlere daha cok yol katettirir...:cat:

evet sercanım Manisa grubunun da güzelliği herkese yansıdı. Yapılacak çok işler gidilecek çok yollar var

ARKADAŞLAR !!! sizler ile her yere her yola giderim :) biz bir aileyiz üzüntüsüyle, sevinciyle her türlü kolay veya zor şeyleri sizler ile beraber karşılamaya hazırım.
Pırlanta gibi yeni ailemizin grubumuzun üyeleri var hepside seçilmiş gibi birbirinden efendi aklı selim ama kıpır kıpır insanlar.yollar iller uzaklıklar dostluklara engel değil ,olamazda.Bu etkinliğimizde bunu gösterdi .

su yolunu buluyor,biz bizi bulduk...daha nice böyle güzel anlamlı gezilerde beraber eğlenip beraber hüzünleneceğiz beraber kızıp beraber beraber yol yapacağız.

ŞİMDİDEN HAZIRLANIN :)

su yolunu buluyor,biz bizi bulduk...daha nice böyle güzel anlamlı gezilerde beraber eğlenip beraber hüzünleneceğiz beraber kızıp beraber beraber yol yapacağız.

ŞİMDİDEN HAZIRLANIN :)

Ya biri yol mu dedi gezi mi dediii!!!Nerde Nezaman:)

Moderatör (forrap)
Yakında rots yakında...Herkes bizi izlemeye devam etsin,eylemlerimiz sürecek:) Daha yapılacak gerçekten çok iş var,bu başlangıçtı...

ya bir emre vardı benim içimi yiyip bitiren
hatta uyayan grubun içinde de kardeşi vardı
o çocuk alt üst etti beni
iskenderle 1 saat dil döktük allem ettik kallem ettik ağzından bir kelime laf alamadık
emrenin bakışları gitmiyor benim gözümün önündennnn

ŞURAYA BAK,,2 GÜN GİRMEDİK,,MİLLET GENE KOPMUŞ....

(ACABA BENMİ BİRAZ KOPUĞUM YA...ALLAH ALLAH KAFAMA TAKILDI ŞİMDİ):silent: :silent:

Sizleri canı gönülden kutluyorum inanın duygularımı tutamıyorum bu kadar mutlu olmadım allah daim edsin nediyim... Allahdan duamız dünyada hiç bi çocuk annesiz babasız yaşamaz.. Sizlere tşk ediyorum,,, :salut:

Cok gusel bir etkinLik oldu bnm icinde ilk defa ugradım oraya.. cocuklar cok mutlu oldu garibim hepsi birbirinden tatlı devamı gelecek herhalde ole konusulmustu fotograflarda bu arada iyi cıkmıs.. ben herzaman ki gibi yine kotu cıkmısım :pr: abi 1 daha fotograf falan cekerken soleyin bana gusel poz vereyim:mrgreen:

ya bir emre vardı benim içimi yiyip bitiren
hatta uyayan grubun içinde de kardeşi vardı
o çocuk alt üst etti beni
iskenderle 1 saat dil döktük allem ettik kallem ettik ağzından bir kelime laf alamadık
emrenin bakışları gitmiyor benim gözümün önündennnn

en şanslı benim herhalde motorla gezdirirken emreyi, nasıl, güzelmi? diye soru sordum bana o suskun çocuk güzel dedi.canım bitanem emrem

Yakında rots yakında...Herkes bizi izlemeye devam etsin,eylemlerimiz sürecek:) Daha yapılacak gerçekten çok iş var,bu başlangıçtı...

haklısın dostum.her zaman kontak çevirmeye hazırız:queen:

Son düzenleme:
Bu arada bende varım herzaman kontak cevirmeye :) her yola gider yani
Emre hangisiydi ya benim hic gozume takılmadı o cocuk alla alla:silent: ya biraz tarif edin varsa bi fotografı falan mumkunse koyunda bakayım kafama takıldı harbiden ben nasıl farketmedim

Sizleri canı gönülden kutluyorum inanın duygularımı tutamıyorum bu kadar mutlu olmadım allah daim edsin nediyim... Allahdan duamız dünyada hiç bi çocuk annesiz babasız yaşamaz.. Sizlere tşk ediyorum,,, :salut:

manevi desteğin için çok teşekkür ederiz arkadaşım :rendeer:

Bu arada bende varım herzaman kontak cevirmeye :) her yola gider yani
Emre hangisiydi ya benim hic gozume takılmadı o cocuk alla alla:silent: ya biraz tarif edin varsa bi fotografı falan mumkunse koyunda bakayım kafama takıldı harbiden ben nasıl farketmedim

2. sayfada r6'nın üstündeki.çok şeker

birdahaki ziyaretimizde yurttaki 6-12 yaş grubu evlatlarımız için bir şeyler yapacağız .ufaklıklara herkes biraz daha özen gösterdiği aşikar,genelde ruhsal problemler bu 6-12 yaş arasındaki çocuklarda başlıyor.Hayatın yeni yeni farkına varıyorlar...
elimizden geldiğince gereği yapılacaktır arkadaşlar!

İşten önce sayfaya girdim var mı bi gelişme diyee:) 6-12 en kritik dönem bencede.Yapılarının şekillendiği hayata bakışlarıın farkına vardıkları dönem ki şiddette olan eğilimde bu yaşta artıyor maalesef.Belkide oraya gitmeden önce tanıdık bir pedagogla konuşup nasıl davranmamız gerektiği hakkında biraz ön bilgi almamız gerek?

yaa süper olmuş müthiş işte insanlık motorculuk için gösterilecek en büyük örneklerden tebrik ediyorum sizi paylaşım için teşekkürler selamlar saygılar

arkadaşlar çok şey yazasım var ama şu resimleri yüklemeyi beceremedim :) yapar yapmaz benim de iki çift lafım olacaktır.
sevgiyle kalın

Arkadaşlar son ve nihai resimler yeni elime ulaştı sizler ile paylaşıyorum buyrun...

Hazırlıklar AKHİSAR'da tamam teker çevirme zamanı...

yoldayız...

meşhurrrrr GÜRKAY'ımız :)

MT-MANİSA ve MT-İZMİR

TEK TEK TÜM GETİRİLENLER POŞETLENDİ GÜRKAY'ın hanımına emeği için teşekkürler...

PEKTE YAKIŞMIŞ HANİ

işte bizim HALİL'imiz uyanması için yarım saat başında bekledik :) öpücükler ile uyandırdık 1,5 yaşında yavrumuz yuvamızın en küçük ev sahibi :pale:

Son düzenleme:
fotolarr cok gzll mert kardesımm cok gzl çıkmısın bak burdaa yukarda en son foto :D

birde 6-12 yaş grubunaa bişiler yapmak lazımm serkan abi (lodos)
orda vardı bı tane ferdi başımın etini yedıı yav :D

tamam kemal mümkün olan en kısa zamanda gerçekleştireceğiz senin dileğini :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar