tebrikederim güzel bir motor almışsın burdaki bazı felaket tellallarınıda fazla dinlememeni öneririm.Hemen üşüşmüşler başına zaten arkadaşlar motor konusunda profesör ya cok biliyolar.Sen bak keyfine rüzgarın kokusunu hisset cıkar keyfini :cat: hayırlı olsun............
Üstüme alındım hadi bakalım. Söylediğimizin neresi yanlış? Hadi dinliyorum seni de ki şu kısımda hatalısınız.
Biz en azından teknik bir şeylerden bahsediyoruz, boş konuşmuyoruz bazıları gibi (üstüne alınabilirsin sen de aynı benim gibi).![]()
evet belki yazdığım biraz genelleme olmuş olabilir ama benım laflarımdakı agırlık bu boş konuşanlara.Hayatında cın malından baska bıseye bınemeyen bazı uyelerımız bakıyorumda her konuda ahkam kesıp duruyolar.Zevk göreceli bir kavramdır sencede ole degılmı.Hatun tercıh etmıs almıs,Tabıkıde egıtımını alsada oyle bınse en guzelı ama sonucda sende ıyı bılırsın konu motor olunca akan sular durur.Beynın mantık ıle ılgılı olan bolumu calısmıyor![]()
Sen alınma yinede üstüne gerci senınde motor hakkındakı bılgılerınde tartısılır ama :queen: tanısmak kısmet olmadı bir turlu Capişşşşş ??? :bounce:
Tecrübe ve eğitim. Birisini 10 saatte, 15 saatte tamamlarken, diğerini tamamlamak için belki de yıllar gerekmekte. Yukarıdaki cümlenizde unuttuğunuz şey budur işte. Ayrıca son cümlenizden, bir şeyleri ne kadar açıklamaya çalışsam da anlamayacağınız, anlamak istemeyeceğiniz belli. O yüzden uzatmıyorum.
Saygılar sunarım.
Kimisi sadece vücuduyla kullanır motoru, kimisi hem vücuduyla hem de aklıyla.
meliss bir motor aldı...maşallah ortalığı yıktı....yollarda napar düşünemiyorum...Millet Melise bakacam diye kaza yapmasın...
garı kısmısına motor kullandırmamak lazım..
olurmu aramısda onlarda olsun gercı ben pek bursada bole racıng kullanan hanım kızlarımıza rastlyamadım ama bakalım belkı karsılasırız gunun bırınde![]()
meliss bir motor aldı...maşallah ortalığı yıktı....yollarda napar düşünemiyorum...Millet Melise bakacam diye kaza yapmasın...
garı kısmısına motor kullandırmamak lazım..
olurmu aramısda onlarda olsun gercı ben pek bursada bole racıng kullanan hanım kızlarımıza rastlyamadım ama bakalım belkı karsılasırız gunun bırınde![]()
bugün Çiftehavuzlar'da sarışın(ipek gibi saçları olan..)bir hatun gördüm racing makinanın üstünde...abicim benim araba sürüş konsantrosyonum bile bozulda valla...o kadar tatlı hatundu...kaskla ağzım açık kaldı...birde kaskı çıkarsa kaza yapcam...
o kadar hatları düzgündü yani...(motorun)![]()
ama itiraf edeyim...racing kültüründe pek yeri yok hatunların...pek alışmadığımız içinmidir.. erkek hegemonyasının ürünümdür.. dar düşüncemidir...at bakışımızmıdır bilemiyorum...ama bu düşüncemi tarif edemiyorum...işte eyle...![]()
Yok canım niye küseyim, tam tersi, beni düşünüp, güzel fikirlerini paylaştığın için minnettrarım... Ayrıca bugün ilk uzun yolculuğuma çıktım.. Gerçekten dediğin gibi, insan nekadar hız yapmayacağım desede hız yapılıyor.. kim nederse desin.. ben o kadar dedim "yapmıcam yapmıcam " diye,, amaaaa maaleseff oluyorr.... çok haklıymışısın...
tebrikederim güzel bir motor almışsın burdaki bazı felaket tellallarınıda fazla dinlememeni öneririm.Hemen üşüşmüşler başına zaten arkadaşlar motor konusunda profesör ya cok biliyolar.Sen bak keyfine rüzgarın kokusunu hisset cıkar keyfini :cat: hayırlı olsun............
Tecrübe ve eğitim. Birisini 10 saatte, 15 saatte tamamlarken, diğerini tamamlamak için belki de yıllar gerekmekte. Yukarıdaki cümlenizde unuttuğunuz şey budur işte. Ayrıca son cümlenizden, bir şeyleri ne kadar açıklamaya çalışsam da anlamayacağınız, anlamak istemeyeceğiniz belli. O yüzden uzatmıyorum.
Saygılar sunarım.
Kimisi sadece vücuduyla kullanır motoru, kimisi hem vücuduyla hem de aklıyla.
rüzgar isteyen çıksın tepe başına açsın bağrını motora gerek yok.
şimdilik bu kadar; bunları eleştirmeye devam eden olursa ben de eleştirinin dozunu artırırım.