[MT Adana] 15.04.2007 Dağılcak - Feke - Saimbeyli - Obruk Şelalesi Gezisi

[MT Adana] 15.04.2007 Dağılcak - Feke - Saimbeyli - Obruk Şelalesi Gezisi

Merhaba

Bu haftasonu rotamız Adana'nın Kuzey tarafındaki ilçelerinden Feke ve Saimbeyli. Ayrıca Saimbeylideki ünlü Obruk Şelalesi.

Buluşma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:15

Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.

Buluşma Yeri:
Ç.M.S.K - Süleyman Demirel Bulvarı

Rota: Kozan yoluna üniversite tarafından çıkılıp Kozan - Dağılcak'a kadar yol alınacaktır. Burda mola verildikten sonra Feke Kalesi daha sonrasında Saimbeyli Kalesi ve Obruk Şelalesi gezilecektir.

Menzil: 350km civarı

Seyir: Yerine göre 30-100km/h arası

Yol Durumu: Asfalt - Yer yer stabilize olabilir

Hava durumu: Açık

Yemek:
Yemek Obruk Şelalesindeki lokantada yenecektir.

Gezilecek Yerler: Kozan - Dağılcak, Feke Kalesi, Saimbeyli Kalesi ve Obruk Şelalesi

Görüşmek üzere.

Tüm dostlara selam.
İnşallah bu hafta bende varım.

Yanlız Hasan, bizimkiler daha önce gitmişler. Yol uzun deniliyor. Acaba biraz daha mı erken çıkılsa?

Son düzenleme:
abı bende arnızda olmak ısterım yalnız donus yolu tekrar kozandanmı olacak?
bıde abı ben aranıza kozandan katılırım eger gelebılırsem nasıl bırbırımıze ulasacaz:silent:

Son düzenleme:
@teknikhoca Evet yol uzun Çarşamba akşamı da konuşmuştuk. Saat 08:15 kesin yolda olmamız gerek.

@mattet bana özelden adını - soyadını telefonunu gönder. Kozandan katılırsın dönüş yoluda aynı güzergah üzerinden olur.

@ahmetnr Sağlık olsun Ahmet'im. Başka zaman inşallah. Herkese selamlar.

motosikletsizim. artçı olarak geleceğim.... bu geziden mahrum olmak istemiyorum.

yol haritamız:

hava tahmini:

Yupi yupi bende geliyorum! Hemde hatunumla..:))))
Erhan inşallah kısa zamanda motorize olursun..
Yemek olayını ne yapacaz? Benim kamyona azık alayım mı?

Yupi yupi bende geliyorum! Hemde hatunumla..:))))

walla abı ıyı olur aslında :D
Yemek: Yemek Obruk Şelalesindeki lokantada yenecektir.

tamerciğim sen, senin motora kamyon mu diyorsun; ben ve hasan transalp'i daha çok traktör olarak tanımlıyoruz:p

yemeği oradan yiyeceğiz. yemeği düşünme.

Güzel gezi olacağı şimdiden belli. Resimleri bekliyoruz. Kazasız belasız geziyi bitirmeniz dileğiyle. Adanaya sevgiler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı yolculuklar dileriz hasan abi yolunuz açık olsun selametle inş....

(GAZİANTEP MT)

hayırlı gezmeler inşallah guzel ve harika bir gezi olur siz ADANA MT ye hayırlı yo lculuklar dilerim GAZİANTEP MT

herkese merhabalar,
motoru anneme kaptırdığımdan beri kulübe de gezilerde gelemez oldum, bu hafta olmasa bile başka bi haftasonu artçıya yeriniz varsa gelebilirim yada önümüzdeki haftalarda arabayla takip edim sizi napalım artık arabada 2 teker yaparız :p

tamer abi, beni unutmadıysan sana bi laf atasım geldi ; yerköprü gezisinde bizi inandıramamıştın kız arkadaşın olduğuna ;) bu sefer inanırlar artık :mrgreen:

tamer abi, beni unutmadıysan sana bi laf atasım geldi ; yerköprü gezisinde bizi inandıramamıştın kız arkadaşın olduğuna ;) bu sefer inanırlar artık :mrgreen:

Sorma Sertaç yine inanmayacaksınız ama planda değişiklik oldu,:pr: geziye gelemiyor, eğer ben gelebilirsem ve de yetişebilirsem 9:00 da Adana dan çıkıp yolda katılacam gruba..:salut:
Kendinize ii bakın.

Hasan kardeş pazar günü gelmek isterdim,ancak Fethiye Ölüdenizde Türk Hava Kurumu Eğitimine katılacağım,siz gezerken Alanya,Anamur Antalya güzergahında paraşütçülerle yolda olacağım,size iyi gezmeler birdahaki sefere katılmak üzere hoşçakalın; Fatih

hepinize ii eglenceler.. lastiğinize taş değmesin.. malesef bu hafta da gelemeyeceğim. Eminim cok güzel bir gezi olacak... yolunuz açık olsun..

arkadaşlar ben de bu hafta er-6n aldım nasip olursa haftaya gezide beraberiz. Allah hepimizin yolunu açık etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar