[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu kadar bolu lafi gecti vazgectim ben,
ismailin yerine solo gezi duzenleyecem canim kuzu pirzola cekti be :wiinkk:

ismailin yeri,caferın yerı...mehmetın yeri...herkesın bı yerı var yahuu....bızde hep ismaılde dururuk ordan gecerken.....bundan sonra transıt olcak....tunel göcmesse eger....:queen:

herkesın bı yer yahu...bi bizim yokk:p

ula biz boludayız ama bizimde yerimiz yok bee... İsmail iln yeri en tanınmıs ve en eski yer diye biliyorum o yuzden cok soz ettiriyo kendinden... Gelirseniz bu taraflara mutlaka haberdar edin bizi...

Metoroloji de geçen hafta kı tahminlerinde hiç doğru soylemedi hep kar yagıslı dedi ama bolu için hiç kar veya yagmur yagmadı... İnşallah yine yanlıs tahmin yapmıslardı da hava güzel olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ula biz boludayız ama bizimde yerimiz yok bee... İsmail iln yeri en tanınmıs ve en eski yer diye biliyorum o yuzden cok soz ettiriyo kendinden... Gelirseniz bu taraflara mutlaka haberdar edin bizi...

Metoroloji de geçen hafta kı tahminlerinde hiç doğru soylemedi hep kar yagıslı dedi ama bolu için hiç kar veya yagmur yagmadı... İnşallah yine yanlıs tahmin yapmıslardı da hava güzel olur...

ben erzurumdayım...dun kardan dısarıya cıkamadık yaw....ne bıcım yagıo heriii :silent: :silent:

Yağmurda sürüş yapmayanlara eğer pazar günü yağmur yağarsa bu bir şans olabilir yağmurda motora binmiş olacaksınızdır.
Yağmurda ekipmanlar tamam olduğu sürece deneyin derim gezinin tadı kaçmaz en azından bir yağmurluk yanınızda olsun.. Ve öyle abartı bir yağmur olacağını sanmıyorum. Geçici nisan yağmurları :D

yoooomuu artçı arayan:d lowwwwwwwwwwwwww (lowwwwwww diye uzatmamın sebebi kısa yazdın mesajı dedi ondan:d böylelikle bayaaaa bi uzattık:D

kim dio ( ben yazdımda ) :p

kim dio ( ben yazdımda ) :p

Son düzenleme:

YeK

Teşkür ederim proo
Ama benim gelemiceğim kesin oldu...
İyi eylenceler...
:(

arkadaşlar ben gelmicem desemde benim hatun beni artcı alıp zorla götürecek valla :p benide ekleyin listeye artcımla beraber. bu arada ben bir süre nete giremeyebilirim yine,evdeki modem uçtu :pr: pro bana gelişmelerden haber verirsen cumartesi günü sevinirim ( 0.533.571 46 36 ). bu arada lastik işimide halledebilirsem pazara kadar çok süper olacak.

hadi beyler katılım büyük olacak ve cok güzel olacaga benziyor. İnsallah biizm tayfada su koyvermez...

eşimle beraber gelmek isteriz ama bizim motorumuz bir scooter! yolda sizlere ayak uydurabilir miyiz bilmiyoruz.grupta başka scooter' lı var mı?

Ya tamam scooter falan, ne olursan ol gene gel. Otobanda da tın tın gideriz boşverin :)

Ancak erken çıkacağız yola 8.30 da herkes orda olsun, 9 dedim mi "AT BİN" deriz ona göre. Sonradan kimse ya bekleyin geliyorum demesin. Yol uzun :p

evet arkadaşlar bu işlerde saat en ön planda olmalı. Tecrübelerimden konusuyorum. Her türlü motorun ayak uydurabilcegini sanıyorum grup sürüşü olacak sonucta.. Kuralları bilen scootercı en one geçer arkadakılerde onu takip eder..sonucta varmak o zevki yasamak onemli olan. Kımseyi arkada bırakmamak lazım. Yeterki saatinde yerinizde olun..

İşi ciddi tutalım arkadaşlar Hareket saati gelince Teker döner...
En çok katılımı bu gezide bekliyoruz.. Beypazarı rotası güzel bir rotadır güzel bir yol var önümüzde sonra kafayı duvara cakmayalım :pr:

Bu arada bir liste yaparsak iyi olur proooo uyuma..

1- Adil ve artcı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar