Yeni Aşkımmmm.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı uğurlu olsun:cat: yakışmış.:queen:
darısı bizim başımıza:pr:
kazasız sürüşler dilerim:rendeer:

hayırlı uğurlu olsun .. allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :cat:
bende makinayı büyütmeyi düşünüyorum ben hyosung GT 250 R istiyodum şimdilik 600 bana fazla gelir diye ama kafam şuan bulanmış durumda inan beni gaza getirdin her an 600 lük bir japon makina alabilirim :queen:

çok güzel harika bir motor güle güle kullan... kazasız belasız

Umarım ilk aldığın günkü gibi mutluluktan uçarsın, hızdan değil...
Bu arada merak ettim, boy kaç?::utangac:

MotosikLetin çok şık sana da çok yakışmış hayırLı ugurLu oLsun.Kazasız beLasız sürüşLer diLerim.Aramızda daha çok bayan sürücü görmek diLegi iLe...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese tek tek teşekkür ederim, beni motora yakıştırdığınız ve acımasız eleştiriler yapmadığınız için :) Guardian Boyum :166 cm Kilom:51 :cherry: Kanuni gibi ayaklarım tam yere basmıyor ucunda duruyorum :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:cat: hayırlı olsun iyi günler de kullan

kazasız belasız uzun kmler diliyorum arkadaşım :rendeer:
melisssssssssssssssssssssssssss
yaaaaa çok kıskandım vallaha seniiiii.:pr: bende istiyorummmm. senden bir ricam var. hani evlenmek isteyen genç kızlar düğünde gelinin ayakkabısını altına isimlerini yazdırırlar ya... işte bende şimdi senden motorunun lastiğine ismimi yazmanı istiyorum belki dileğim kabul olurda benimde bir CBR 600 F im olur:p ne dersin ?????
şaka bir yana gerçekten hayırlı olsun. böyle cesur hatunları görünce daha bir hoşuma gidiyor. tebrik ediyorum seni sevgiler:rendeer:

kazasız belasız uzun kmler diliyorum arkadaşım :rendeer:
melisssssssssssssssssssssssssss
yaaaaa çok kıskandım vallaha seniiiii.:pr: bende istiyorummmm. senden bir ricam var. hani evlenmek isteyen genç kızlar düğünde gelinin ayakkabısını altına isimlerini yazdırırlar ya... işte bende şimdi senden motorunun lastiğine ismimi yazmanı istiyorum belki dileğim kabul olurda benimde bir CBR 600 F im olur:p ne dersin ?????
şaka bir yana gerçekten hayırlı olsun. böyle cesur hatunları görünce daha bir hoşuma gidiyor. tebrik ediyorum seni sevgiler:rendeer:

Tamam, bugün eve gittiğim gibi yazıcam adını :p iyi dileklerin için çok saol.. Umarım sende en kısa zamanda istediğine kavuşursun....

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun kazasız, belasız kullanırsın inşAllah.
yanlış anlamazsan sana bir soru soracam. aldığın motoru mu iyi tanımıyorsun yoksa fazla mı cesursun.

hayırlı olsun güle güle kullan F4 değilmi o makina inşallah elinde patlamaz

MELİS
Düşündüm, taşındım ve sonunda 600'lük bir makina almaya karar verdim... İlk motorum Kanuni Seyhan 250'ydi.. üzerinde karikatür gibi durduğum söyleniyordu sanırım sonunda kendi kalıbıma uygun motoru buldum... gerçekten inanılmaz bir duyguymuş... çoook mutluyummm.....
hayırlı olsun güe güle kullan. sanırım 98 model:silent: kaç km'de?

hayırlı olsun
nice kazasız belasız km'lere
bu arada jantlardaki kareler çok güzel durmuş :cat:

hayırlı olsun kazasız, belasız kullanırsın inş. :rendeer:

güle güle kullan
motosikletin çok güzel damalar'da çok yakışmış

MELİS

hayırlı olsun güe güle kullan. sanırım 98 model:silent: kaç km'de?

evet 98 model.. 22.000 kmde.. şimdi diyeceksin o km yalnış, kesin oynama yapılmış.. ama orjinal km olduğu kanıtlandı... zaten gidişinden, sesinden kısaca herşeyinden belli...

hayırlı olsun kazasız, belasız kullanırsın inşAllah.
yanlış anlamazsan sana bir soru soracam. aldığın motoru mu iyi tanımıyorsun yoksa fazla mı cesursun.

aldığım motoru gayet iyi tanıyorum, ama sanırım birazda cesur yönüm var.. kendime güveniyorum, şu an tabiki acemiyim bu motorun ama en kısa zamanda üstesinden geleceğimden eminim... benden kaçan da uçan da kurtulmaz :p

Son düzenleme:
evet 98 model.. 22.000 kmde.. şimdi diyeceksin o km yalnış, kesin oynama yapılmış.. ama orjinal km olduğu kanıtlandı... zaten gidişinden, sesinden kısaca herşeyinden belli...

okadar araştırma yapmışsın.orijnal km oldugunu kanıtlamışsın motorunda geçmişini biliyorsun sanırım.daha söylenecek birşey yok güle güle kullan:rendeer:

evet melis gerçekten temiz bi makina biliyoruz onu biz şarköyden o makina fiat biraz pahalı ama olsun

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ok yaydan çıkmış ne desek boş, dikkatli kullan, kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar